VintageLover Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 V 19. 2. 2015 v 21:47, blackhead napsal: no ani se nedivim, sestricky asi nemaj na rolady nebo omegy prachy! Máš pravdu, ale....Některé sestřičky z konkurenční kliniky si prej doktoři hýčkaj a obdarovávaj je od Rolexek až po... Ale to jsem jen zaslech... A nemaj se tady u nás až tak zle jako v nemocnici. Třeba vrchní nebo staniční sestra si u u nás vydělá dost.
blackhead Odesláno 20. února 2015 Nahlásit Odesláno 20. února 2015 Ty obdarovavane to budou milenky ... V 20. 2. 2015 v 10:52, VintageLover napsal: Máš pravdu, ale....Některé sestřičky z konkurenční kliniky si prej doktoři hýčkaj a obdarovávaj je od Rolexek až po... Ale to jsem jen zaslech... A nemaj se tady u nás až tak zle jako v nemocnici. Třeba vrchní nebo staniční sestra si u u nás vydělá dost.
lloffass Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 U nás v nemocnici z vedení kliniky a starších kolegů celkem nic zajímavého, Casio, Timex apod. Dráždíme tady jenom skupinka mladých, Longines Heritage 1935, Longines Hydroconquest a nejvíce náš nejmladší, absolvent s Omegama PO
gougy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 V rámci nástupu do nové práce mám celkem radost, ředitel Longines, majitel zlaté Hublot chrono (a kdo ví co dál, vypadá jako jeden z nás ) a další manažer Tag Heuer. Prostě zapadnu no
safi Odesláno 15. května 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2015 V mém předchozí zaměstnání - privátní slovensko-česká banka - Rolex a často i Primky od Eltonu. V aktuální práci - česká firma se zaměřením na datovou integraci jsou vrcholem outdorové hodinky s GPS :-)
honza71 Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Odesláno 16. května 2015 U nas je to des a hruza. Ale zahajil jsem osvetu a uz jsem ulovil prvni dusicku :-)
Muffik Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 U nás nic moc, pouze náš VicePresident coby fanoušak Apple: No a pak už pouze já spolu s Martinem, který, ač Rakušan, je taky členem Chronomagu:
Maxel Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 U nás ve firmě - pobočka amerického výrobce leteckých motorů - dost velká bída. Můj šéf (angličan) nějaké obyč Citizeny, ředitel je outdoorista se Suunto. Asi jediné výjimky jsou generální (IWC, model nvm moc s ním nepřijdu do řeči), head of finanční (Omega PO) a jeden konstruktér / Polák (Oris Aquis Date - od něj jsem je okoukal do svého wish-listu).
safi Odesláno 1. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2015 Kolega z USA ... Béčka Colt automaty.
bocko Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 U nás, nemecká firma, tiež nič moc, šéf Certina, kolegovia Festina a Casio...
gougy Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 kus laciného čínského plastu ke košili? V 1. 6. 2015 v 13:35, Muffik napsal: U nás nic moc, pouze náš VicePresident coby fanoušak Apple:
KFL Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 (upraveno) Muj staronovy sef: PAM250, Zenith Defy, Breitle SOH46 a Rolex Day-date (takovej ten s rimskejma zelenejma cislicema). Takze dobry. Upraveno 1. června 2015 uživatelem KFL
Karussell Odesláno 1. června 2015 Nahlásit Odesláno 1. června 2015 v poslední době zase něco přibylo, moony, SMP v keramice, LHC, Fortis B-42, Autavia, vintážní omegy, opět Portuguese chrono, další Carrery, nicméně mám taky podezření na jednoho fejkonoše, ale to prověřím a pak napíšu story do příslušného tématu
Fajkus Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 U nás katastrofa. Ředitel Casio do 2500kč, děvče v recepci kousek za 120 kč z Bonprix, uklízečka hodinky, které našla v dózičce s vitamíny pro děti. Kolega, to už je lepší, Sinn a Hamilton, no a já Orlík, Tissot, Omega, vícero Prim + mnoho vintage. Ostatní nenosí žádné. O hodinkách se u nás mnoho nemluví.
siwi Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 Nic si z toho nedělej., u nás se o hodinkách nemluví vůbec.
Filip.J Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Odesláno 2. června 2015 (upraveno) V 2. 6. 2015 v 19:17, Fajkus napsal: U nás katastrofa. Ředitel Casio do 2500kč, děvče v recepci kousek za 120 kč z Bonprix, uklízečka hodinky, které našla v dózičce s vitamíny pro děti. Kolega, to už je lepší, Sinn a Hamilton, no a já Orlík, Tissot, Omega, vícero Prim + mnoho vintage. Ostatní nenosí žádné. O hodinkách se u nás mnoho nemluví.Evidentně té uklízečce ani recepční neplatíte dost na to, aby si mohly pořídit Datejusty Já nemůžu přijít na to, co to má na ruce za quartz chrona můj nový šéf, tipuju to ale na nějakou obchoďákovou značku. Od místního člena vím, že mám o patro níž kolegu, co pořizuje vintážky, ale co jsem ho párkrát zahlédl, neměl je na ruce. A potěšilo mě, že můj bývalý nadšéf přešel z Dieselu na Casia. Upraveno 2. června 2015 uživatelem Filip.J
brut12358 Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 U nás je to bída a utrpení. 99% lidí absolutně nezajímá co kdo má na ruce. Pár kolegů nosí Seika 5, PSII, ředitelé buď nic, nebo Longiny na baterku. V rámci korporace je to lepší, zvláště na Slovensku, tam si ředitelé potrpí na pozlátko. Stává se mi, že právě při cestách na Slovensko se mi dívají na ruku co nosím, což v Česku se mi nestalo.
Bushman Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 U nás nikdo hodinky neřeší. Jeden z majitelů nosí rádiem řízená casia už hodně let, jezdí na kole z roku 1960 a auto má naprosto tuctové, nijak nevyčnívající. I když by si dozajista mohl dovolit rolády a mercedes, nebo jaká je vlastně ta správná kombinace. :-) Zato jezdí neustále na nějaké expedice (tím nemyslím válení u hotelového bazénu na Mauriciu) na Aljašku, do Karibiku, Keňa... a vozí odtud tak nádherný fotky, že je může z fleku vystavovat (a taky vystavuje). A rovnějšího chlapa těžko najít. Tak si myslím, že v těch hodinkách to fakt nebude. :-)
vanderB. Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Odesláno 3. června 2015 u nás já a pak nic...resp. Police, Festina, cosi a pak naháči
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se