Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

O naší firmě jsem už psal, ale nedávno jsem si všimnul, že náš šéf na dílně střídá různé hodinky, zjistil jsem, že se jedná o různé fashion značky, ale vypadalo vždycky důstojně jako normál hodinky. Dneska ale přišel s Dýzlama jako kolo vod traktoru, to mě úplně praštilo do očí:-)

• Odpovědi 844
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

U nás top managment nosí apple watch, moc to nechápu. Pak festiny a podobné. Jen generální má troje IWC, co jsem zatím zaregistroval, ale nevypadá to, že by jevil nějaký zájem o hodiny. Ve své nemoci jsem u nás sám. 

Odesláno

Dneska jsem si všiml, že má náš sádrař pěkný starší Oris Aquis. Nikdy mě na fotkách nebraly, ale naživo super masivní chlapský potápky. Vylezlo z něj, že je fanda Orisu, manželka má taky nějaký diversky a ještě teď má objednanou limitku Aquisů. Škoda že je nechce prodat. :D

Návštěvník enrico156
Odesláno

u nás vedoucí servisu Sinn, pak jeden kolega Hamilton a zbytek nějaký fashion značky. Ale dneska k nám přijel pan pivovarník Bernard a na ruce hranatý Rada, model na tu dálku nevím

Odesláno

Včera kolegyňka přišla s novýma TAGama. Kromě dámských Monaco má ještě Tudory (asi Pelagos). Z pánské části jsem v tom stále sám (kolegu s Festinama nepočítám) a to i přes moji prezentaci "Tak šel čas" :-). Nedá se svítit, abych udržel vedení pánské části, budu muset něco pořídit já :-). 

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pridam se s nasi pomerne hodinkove vzdelanou firmou, zvlast ve vedeni to mame docela hezke. Majitel strida nekolikery Cartiery, PO chronograph, dvoje Breitlingy a jedny G-Shocky. :-) Jinak ve vedeni dominuji Breitlingy, ktere se rozdavali za zasluhy... Pro zajimavost, nasel jsem na ruce jednoho kolegy i kousek od panu Prokopa a Broze! :-) Na druhou stranu HR sefka QaQ, procurement sef Casio, atd. Na poradach vedeni se snazim vyvazovat zlatou stredni cestou: Steinhart, Glycine, Seiko, atd.

Odesláno

Tak dnes jsem se upřímně pobavil. Můj šéf mne dnes poučoval, podle čeho vybírat hodinky. Že ty moje mají moc úzký pásek a nepříliš zvučnou značku (Seiko sumo). Nesnažil jsem se mu nic vysvětlovat a jen jsem se usmíval a uznale pokyvoval hlavou. On má Diesel obdélníkové a šířka kůže odhadem tak 38mm. Někdy je nevědět lepší, potom Vás nemrzí, že celý život nosíte jebky. :lol2: 

Návštěvník Mav.
Odesláno

Tak dnes jsem se upřímně pobavil. Můj šéf mne dnes poučoval, podle čeho vybírat hodinky. Že ty moje mají moc úzký pásek a nepříliš zvučnou značku (Seiko sumo). Nesnažil jsem se mu nic vysvětlovat a jen jsem se usmíval a uznale pokyvoval hlavou. On má Diesel obdélníkové a šířka kůže odhadem tak 38mm. Někdy je nevědět lepší, potom Vás nemrzí, že celý život nosíte jebky. :lol2:

Tak to i upřímně závidím dovednost nedat to na sobě poznat. To můj šéf mne má dávno prohlýdnutýho. Na nějaké stupnici hodnocení typů mne při školení odhadl slovy: You are clear red (jako že directing typ). "I think this and fuck you all".

Já ten svůj otrávenej výraz neumim prostě schovat.

Odesláno

No jo, takhle mi jeden vysvětloval, jak koupit kvalitní víno - že ty dobrá mají spodek lahve takový jako prohnutý dovnitř :-)

a tie ostatne vina su v krabici:) Kvalita proste musi byt vo flaske s prehnutym dnom:)

vdaka za tip:) podakuj aj dotycnemu ze som sa fajn pobavil po dlhej dobe:)

Odesláno

No jo, takhle mi jeden vysvětloval, jak koupit kvalitní víno - že ty dobrá mají spodek lahve takový jako prohnutý dovnitř :-)

A vysvětlil ti taky, jaký vliv na kvalitu vína to prohnutí dna má? To by mě totiž strašně zajímalo :D Kam ty lidi na to choděj... :lol2:

Odesláno

A vysvětlil ti taky, jaký vliv na kvalitu vína to prohnutí dna má? To by mě totiž strašně zajímalo :D Kam ty lidi na to choděj... :lol2:

To bude tím, jak to víno stárne, tak spotřebovává vzduch v lahvi, vytváří vakuum a to dno lahve se prohne dovnitř. Podle toho poznáš, že to víno je staré, tedy kvalitní...  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...