Axel Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Ahoj, resim uz nejakou dobu nove hodinky, v planu mam prodat 2 svoje kousky (Steiny Nav. B. a Tissoty V8) a misto nich si poridit jedny nove kukacky. Strop jsem si urcil na nejakych 25 000kc.. Premyslel jsem chvilku nad Hamiltony Pan Europ, pak jsem prohlizel DeepBlue, Seika (Suma), Squale (Atmos 50 a Matic 60), Steinhart Nav. B II chrono a jako posledni Certiny DS action chrono v quartzu... Asi ty posledni hodinky budou znit nejvice silene. Certina? A jeste quartz? Jak vidite sami, jsem trosku zatizeny na potapky, zaroven mam blizko i k pilotkam. Nad vsemi temito hodinkami jsem vazne uvazoval a nakonec vybral do finale Steiny v chronu (vel. 44mm) a ty Certiny (!), mozna trosku prekvapeni, ale jejich novy model vypada tak bozsky, ze trebaze to neni automat, stale je mam v hlave, vypadaji skvele.. A taky se daji z Nemecka na chrono24 koupit za nejach 16 tisic. Jeste musim podotknout, ze jedny potapky uz vlastnim a to Omegy SMP v chronu (modre).Vzhledem k tem Omegam by se mi vice hodily Steiny, ty vypadaji taky vyborne a hlavne vzdycky jsem si je chtel koupit (ujizdim na budickach, no..), na zacatku chronobundu jsem ale jeste nebyl tak otupely vuci cenam a nechtelo se mi vyklopit pres dvacet tisic za hodinky (nejsem blazen, ne?), tak jsem sel cestou rozumu a poridil Nav B 44mm bez chrona s mimostrednou vterinovkou (slo o moje prvni automaty). Jenze pak se chronobundus rozjel a nakupoval jsem tak, ze jsem si zakazal sem na forum dale chodit... No a jelikoz venku je uz zima, tak jsem si jen tak nevine otevrel po letech abstinovani forum a zase chci kupovat hodinky.. Takze kardinalni otazka zni... JAKE MAM VZIT? Steiny Nav. B chrono nebo ty Certiny? Zde video na certiny - https://www.youtube.com/watch?v=CVljiAfRiKg nebo notoricky zname Steiny PS: zadne dalsi typy, tohle je fakt finale, ktere jsem vybiral pomerne dlouho, Steiny jsou leta letouci moje srdcovky , Certina laska na prvni pohled
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Já Ti za sebe můžu napsat jednoznačně Steiny v chronu, jsou to super hodinky za relativně příjemné peníze.
Kostra Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Neptej se mě proč, ale za mě šteiny. Hodně z štěstí z při finálním výběru;-)
Xenomorfus Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Ty Steinharty jsou "kulervouci" a to nejsem ani trochu fanda pilotek...Rozhodne bych z tohodle vyberu sel do nich.
Funthom95 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Steiny. Jednoznačně. Certiny leda bys chtěl quartz
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Z tehle dvou jednoznacne Steinhart. :-) Vypadaji lip, i kdyz v ocich verejnosti trebas nejsou tak zname jako Certina, coz by pro me byla vyhoda. A libi se mi nesrovnatelne vic.
martar Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Potápky v chronu už máš, tak není co řešit. Hodinky s poskakující vteřinovkou má kdejakej frikulín (i když teda zrovna u těchhle Steinů sebou myslím centrální vteřinovka taky solidně škube )
Axel Odesláno 29. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Kluci, diky moc, no zatim to tedy vypada jednoznacne... Steiny mam mimochodem uz odlozene a v patek se jde zkouset, pripadne rovnou kupovat, ale prece jen jak se to blizi, tak cim dal vice premyslim nad Certinami, abych neudelal chybu, i kdyz se Steiny v chronu asi nejde slapnout vedle..
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 ..... (i když teda zrovna u těchhle Steinů sebou myslím centrální vteřinovka taky solidně škube )Já myslím, že S47 znáš docela dobře, ne? :D
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Přesně tak, se Steiny v chronu nešlápneš vedle, jsou super.
Lukyn77 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Jestli ti vyhovují i velikostí, pak dávám hlas Steinům
Tomak Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Jestli je chceš jako druhý hodinky na aktivity, na který bys svoje Omegy nerad bral, třeba na sport apod. pak asi bude příjemnější volba v quatzkách (který vezmeš a jdeš i bez winderu a nemusíš se o ně tolik bát třeba na kole, lyžích). Jestli ale plánuješ pořídit druhý parádní hodinky, pak bych jednoznačně bral štajny.
McLenin Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Mám slabosť pre pilotky, takže za mňa tiež Steiny
MíraMíra Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Dost odlišný hodinky. Rozhodl bych se podle toho, na jaký příležitosti je budu nosit.Jinak já bych bral Steiny. Jsou i lepší do komba k SMP.
KatkaB Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Ty steiny jsou mnohem krásnější.
Sphinxx Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 Přiznám se, že jediné co mě láká na Certině, je vyzkoušet ten Precidrive, jinak hodinky nemají nic z čeho bych si sednul zadek.
marosb Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2016 srdcom certina, rozumom stein..zvolil by som A (:
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.