Kristian.nov Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Mě víc rozčiluje ten průhled na strojek... to si mohli odpustit... Ale ta čtvrtá překvapivá varianta vypadá dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Myslíte že by nový 70h strojček išiel dať na staré? ( ak by išiel neskor do predaja ako NHxxx)Svetlé ani čierne mi vobec nesedia, napr tie malé trojuholníčky/indexy by som nezniesol :-/A ja práve tento týžden sarby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
City Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Ten "date magnifier" ma tam teda dosť irituje. Asi som ešte nedozrel... tak to je to najmenej ho dať preč a keby si chcel hodinky posunúť ďalej tak znova ho aplikovať ( aj keď áno nieje to veľmi ideálne riešenie) mňa tie SPB119J1 v celku zaujali len je otázne ako budú vyzerať réalne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Zdar , nevite jestli ten vnitrni bezel u novych alpinistu je stale tak na " forovej" ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 nevšiml jsem si, že by se s novými modely zvedla kvalita, některé vlastnosti jsou přenositelné ... možná bych i očekával lehce nakřivo lupu nad datumem (nová vlastnost) ... ale i tak je budeme milovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Taky jsem zvědav až si je budu moc prohlédnout naživo. V Koscom už by je mohli brzy mít, což? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Černý mě lákají a to mam teď hodinkový útlum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 proc pruhled??? na tom strojku je neco zajimaveho? ma nejakou dekoraci na kterou bychom chteli koukat?dyt to v kombinaci s potiskem pruhledu vypada desne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2020 Dekoraci stojek má, ženevské pruhy, ovšem moc na koukání to určitě není. Navíc se zdá že díky průhlednému dýnku jsou hodinky o nějakou tu desetinku milimetru tlustější než by mohly být. Ale tak co naděláš .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 neviem si pomoct ale starsie su krajsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Taky jsem zvědav až si je budu moc prohlédnout naživo. V Koscom už by je mohli brzy mít, což?V Koscomu uz jsou, ale tusim ze zatim jen po jednom kuse a cerny jsou prodany. Nazivo pusobi moc dobre, dospely hodinky. Trosku vyssi jak je u Seika obvykly, ale i na mensi ruce sedi pekne. Dost o nich uvazuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 V Chronoshopu jsou taky. Všechny. A ta lupa je bezva, datumovka 100% vyplňuje to sklíčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khefeer Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Mám hraběcí starosti - přemýšlím o nových černých Alpinistech, prodávají se jen na tahu, ale vím, že je okamžitě hodím na kůži nebo NATO. Není to škoda?(Já vím, odpovědět si můžu jenom sám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Trochu neumětelské srovnání nejstarších (zelených) a nejnovějších alpinistů v Koscomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Tak nejzásadnější rozdíl je samozřejmě v použitým kalibru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Bejvaly to pěkný, malý hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Co se tomu Seiku poslední dobou děje. SKXka, Alpinisty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Já jako vlastník původních jsem k novým docela smířlivý. Těch cca 39mm je OK, původně 36mm už asi není pro každého. 70h je taky docela příjemný bonus. A taky jsou o dost levnější než ty původní . Kdybych neměl ty staré tak bych do nich klidně šel. Upraveno 10. února 2020 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 Mně se ty starý líběj víc. Obzvlášť ty světlé, co sem posílá Waya03, ty jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2020 (upraveno) Mně se ty starý líběj víc. Obzvlášť ty světlé, co sem posílá Waya03, ty jsou parádní.A mám je na ruce i právě teď! Ale mám nutkání zajít si pro jejich novější variantu, pro změnu se stříbrnými indexy a ručkami. Minimálně porovnat si je tam mezi sebou brzy dojdu :-) Upraveno 10. února 2020 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se