kuncák7 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Hergot, vypada to dobre a uz se tesim na pondeli, kdy je budu mit tez + tah k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Martine, tady Tě osobně pozdravuje Tittus a to je konkrétně Tvoje balení,,, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 A tady pozdrav z Prahy do Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Paráda a předpokládám, že se obešlo beze ztrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Hergot, vypada to dobre a uz se tesim na pondeli, kdy je budu mit tez + tah k tomu.Tah předán. Je v tašce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Hoši super akce, až mě mrzí, že jsem se nepřidal, fakt krasna limitka. Kdo se bude chtit zbavit,dejte vědět, na pražském srazu k odprodeji nikdo svolný nebyl :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 (upraveno) Jo, Martine, mám hodinky i s tahem komplet u sebe. Jestli je zejtra nedám do prodejního vlákna, tak bych ti je nějak v pondělí zkusil doručit. Jaké výkupné nabídneš? Upraveno 24. listopadu 2018 uživatelem Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 jeste lumi, mobilem to ale fakt asi lip nedam... :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Tak teda hodinky pecka ale to baleni..k tomu neni co dodat. Dokonce i tenci stezejky v baleni k te gume. Kazda krabice a brozurky maji cislo limitky hodinek! Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Panove, jsem strasne rad, ze jsem mohl prijet a poznat vas osobne (no, aspoň par). Uz to bylo receno mockrat, ale ještě si to dovolim zopakovat: diky vsem, kteří jste to svou trpelivosti a důvěrou podporili a umoznili! Stalo to za to - jak ta dvouleta cesta k cili, tak samotny výsledek! Taky bych chtěl na tomto miste podekovat VSEM, kteří pomahali a podileli se na tom (Jirka, Petr, Tomas, Ondra... a spousta dalších)! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corwin Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 To balení je parádní, mrzí mne, že jsem nemohl dorazit na sraz.O to víc se těším na "můj kus" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Moc pěkný... to jsem to prokaučoval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neumann Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Naprosto to prekonalo vsechna ma ocekavani, diky diky diky! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Jeste jednou velike podekovani predevsim tvurcum limitky, vsem, co se na ni podileli dalsi cinnosti a v neposledni rade taktez diky zucastnenym!Vlastne nikdy nebudu moct dost podekovat. Baleni je dokonale, ma to uroven a smrnc, pripomina mi to moje detstvi. Prikladam par neumetelskych fotek, zatim jsem hodinky "neodpanil" a ani nevim, zda je budu kdy nosit. Uvidime. V tuto chvili k limitce pristupuji jako k relikvii, na kterou se chodim nekolikrat denne divat a ktera vyvolava celou radu vzpominek, at uz na projekt limitky, nebo na leta, kdyz jsem byl capart.Pribeh, ktery se ke vsemu vaze je az neuveritelny, od prvniho napadu, pres navrhy a vyrobu az po ocekavani fyzickeho vlastnictvi. Samostatnou kapitolou pak je linie okolo autorskych prav, pani Rusakove, uzasne knihy a vystavy. Asi bych tomu neveril, ale v tuto chvili jsou to hodinky, ke kterym mam asi nejvetsi citovy vztah. Spolecne s hodinkama po mem dedeckovi verim, ze je budu mit navzdy.Dal uz ani nemuzu psat, mam slzy v ocich.Dekuji moc, kluci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Je to paráda, pánové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 tak ja to jeste doplnim at je to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 (upraveno) Take bych chtel jeste jednou podekovat vsem tvurcum i ostatnim, kteri se jakkoliv spolupodileli na teto jedinecne limitce. Vysledek je naprosto ohromujici Setkani pri predani bylo velice prijemne a rad jsem vas vsechny poznal Upraveno 25. listopadu 2018 uživatelem Potvor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Kua, ted jak Farky postoval tu fotku z knizky, tak mi doslo, ze tim, ze mi bylo uplne fuk, jake cislo limitky dostanu a v podstate "na mne zbylo", mam na tom dynku oba "dulezite" udaje. Tedy krome napisu "50-letie" mam cislo 95. Tedy 95 let Svetozara Rusakova!To uz je opravdu neuveritelne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 No vidíš, a to jsi říkal, že je Ti jedno, jaké máš číslo, že by osud? Jinak jsi udělal moc hezký fotky a moc děkuji za Tvoje slova, jak tady, tak v SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Pánové, máte to nádherný!Odstoupil jsem z této akce hned v počátku, ale celou dobu jsem to sledoval a jsem neskutečně rád, že se to podařilo dotáhnout do konce a to tak luxusně, že takovouhle bombu nikdo nečekal. Gratuluji účastníkům a organizátorům vzdávám hold! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se