kloubik Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Ahoj panove, rok 2016 byl na prirustky dost slaby, celkove na forum nebylo moc casu, myslim ze jsem tu v 2016 mozna ani zadny novy kousek neprezentoval, ale Novy rok je ve znameni prirustku a tak bych se rad pochlubil. Jeden prirustek uz jsem tu pred par tydny lehce naznacil v jinem vlakne, ale sel zpatky do krabicky a nejvetsi smysl davaji az oba prirustky dohromady. Prestoze se tady vetsina vyhyba slovu definitivni jako cert krizi, myslim ze v tomto pripade tak muzu oba smele oznacit Na Silvestra 31. prosince vecer se nam narodila holcicka Klarka a udelala nam velikou radost. Narozeni tedy bylo potreba oslavit i nejakym darkem pro maminku a co za darek to bude nebylo nutne dlouho rozmyslet, vlastne jsem to takhle mel vymysleno uz par roku. Jen kdyz se zacal blizit den D, bylo potreba rozhodit site a najit ty spravne hodinky. Rolex Air King byly dlouhodobe na spicce zebricku, nekolik let zpatky Rolex odstranil napis Air King a vymenil rucky za vetsi, jinak ale hodinky vicemene pokracuji dal jako klasika Oyster Perpetual ve velikosti 34mm a model je siroce dostupny. Fungl nove hodinky ve foliich byla v tomto pripade podminka. Pro poradek jsem jeste nazivo okouknul damske Omegy Aqua Terra v quartzu + Constalation, neco od Tag Heuar a Breitling, ale nebylo to uplne ono. Chtelo to nadcasove hodinky, ktere vydrzi mamince desitky let, budou pripominat narozeni Klarky a jednou budou Klarky. S Rolex 114200 asi neslo slapnout vedle. Jeste musim nechat na dynko vyryt datum narozeni Klarky a tim myslim bude jejich definitivni status navzdy zpeceten Prejeme s Klarkou vsem chronomagum vsechno nejlepsi do noveho roku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Už jsem lajkoval, ale tohle chce větší gratulaci Přeji hlavně pevné zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Úžasné Moc gratuluji, taky máme doma Klárku, ale i když je nejmladší, bude mít teď 17... Nějak to moc rychle uteklo Tak si ji užij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Ta první fotka je dojemná. Gratulace. Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Paráda hlavně zdraví a ty Rolexky jsou jen třešnička na dortu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Gratuluji, hlavně ať jsou holky zdravé, pevné nervy při výchově a taky se sluší pochválit hodinky, už teď se na ně Klárka těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Gratuluju k narození dcery a k hodinkám taky.Vidět, že to máš zmáklé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Gratulace k narození dcerky a samozřejmě i k hodinkovému přírůstku.Ať oběma slouží zdraví a srdíčko ať tiká nejmíň 100 let. Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Taky gratuluji a přeji mnoho štěstí ..i já mám doma Klárku, ale už to je slečna a postrádá tu roztomilost :-) ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Pěkné přírůstky, velká gratulace a hlavně to zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Přidávám se s gratulací! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Paradni zakonceni roku stareho a vstup do noveho! At se ji na svete libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Gratulace a hlavně zdravíčko !!! Kočka vypadá, že se má k světu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Veliké gratulace, mám v živé paměti pocity, které má člověk po narození vlastního dítka. Hlavně zdraví pro všechny! Dárek samozřejmě taky skvělý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Přeji jen to nej a užívejte si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Gratuluji, uplne presne znam ten pocit.....mame Elisku 1 mesic Hlavne hodne zdravi a doporucuju to oslavit i hodinkami pro sebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Parada, pridavam se k hromade gratulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Blahopřeju! Jen se musím ujistit: když jsi mluvil o tom prvním přírůstku, měl jsi na mysli ty hodinky, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Gratulace k obema prirustkum, ale predevsim ke Klarce A samozrejme preju hlavne hodne zdravi cele rodine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2017 Velka gratulacka ke Klarce, hodinky to paradne podtrhuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se