Dokusan Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Malej utopil hodinky tak jsem mu dal jedny svoje. Dobro došli na Jadran Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Moje dítě nosí nějaké AP potom taky Zenith, pár Panerai a nepohrdne ani s Omega :-)Skoro jistě tam má na lítačku i jiné značky, ale to si nepamatuji Má vkus ten kluk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Seiko SUS 7N33-6050, jestli na to dobře vidím. Děkuji, já věděl, že už jsem po nich někdy koukal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 neco zoufale hledajic, totok na me vyskocilo, mala to uz nechce z ruky sundat z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 25. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2018 Vypadá to, že mechanické chronografy ho chytly, tak si tady jedny koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 29. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2018 aj ked uz vacsie, ale stale decko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Ještě je nenosí, ale už ve 4měs, má jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2018 Dva roky ty samé švýcarky s průhledem na kalibr :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) První hodinky dcerek. Skalisovi velké diky za inspiraci a konzultaci. Upraveno 14. března 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Pridam svoji hned po vybaleni na vanoce a jednu aktualni Upraveno 15. března 2019 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Syn si vybral k 18nám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Prej si je nasadila sama. Tak už nám to začíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Hoši, tak já nevím. Jak koukám na ty fotky, já už to mám doma vážnější. Mladej už má troje hodinky. Jedny Primky ode mě, dostal v šesti letech na vánoce, jako já stejné ke stejné příležitosti. K tomu si tady dvoje koupil, sám si na ně našetřil/vydělal. Už je v tom za sedm tisíc. Jedny mechanické chronografy a CWC. Je mu devět. To už si koupil kolo a důležité lego. Dneska tady meditoval nad jedním inzerátem a pak mi řekl, že qvarcová chrona nechce. Že to prostě není ono a mechanický automat je něco jiného. Jako těší mě, že si v tomhle věku uvědomuje hodnoty, sám si za něčím jde, ale na druhou stranu, obávám se, co bude nutné pořizovat za 10 let. Teď prej, na co by přišly chrona, pilotky, automaty, s pořádnou lumi. V devíti letech. Teda jestli jsem ho tak zblbnul já... Upraveno 8. října 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Naše malá (3 roky) má nejoblíbenější Primky na oranžovém NATO strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Kluk dostal k svatku "potapky". Je pysnej ! (a ja taky ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Hele, Vy šmoulové... Nemá je Očko náhodou na blbý ruce?Anebo žiju léta v bludu, že máš fajn synátora, zatímco Ty si hřeješ na prsou levorukýho démona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 No co nadelam, prece ho nevratime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Tybrďo.Neva, na příští grilovačce ho obětujeme plamenům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 (upraveno) Vážení, vidím, že je zde zdokumentováno předávání hodinek dětem.Těm nevinným, nezáludným, bezbranným stvořením. Víte snad, na jakou dráhu je posíláte. Slyšel jsem, jak drogoví dealeři obcházejí základní školy a dávají dětem první dávku drogy zadarmo. Ale kdoví, třeba závidím. Synek je nehodinkový typ (a analogové snad ani nepřečte, je to nerd?) a sotva jsem hopřesvědčil, že muž hodinky potřebuje, schválil tedy digi casio, kožený řemen a motýlová spona to trochu zkulturnila.Moje chrono-nutkání to na dlouho neuspokojilo. A dcerka tomu taky neholduje, má hodinky z internetového obchoduco dostala k nákupu šatstva zadarmo. Aspoň přiložený plechový tah z konzervového plechu jsem poslal do hutí a nasadil lepšíze svých Orientek, ale stejně to leží ve stolku. A manželka? Její Tissotky se dostanou ven leda jedno za dva roky,kdy jim měním baterku a vracím do šperkovnice. (a to už trvá vícnež 20 let...) Táhnu tedy tu chronokáru osamocen a až jednou zemřu, všechny mé beliebte Armbanduhry nejspíš propadnou Chronomagu... Tak beru zpět úvodní slovo, gratuluju a trošku závidím ;o) Upraveno 30. listopadu 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Přicházím se svěřit s malou rodinnou tragédiíbavil jsem se s dcerkou a projevila zájem o nějaké hodinkyhned jsem ožil, ať tedy vyjeví své přáníTatínku, "Daniel Wellington" ustál jsem to, však ještě se nekupujou ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se