USER47 Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Nebyl jsi na nějakým divokým tahu? Tvoje posty vůbec nedávaj smysl...
vraby Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 (upraveno) Kalim za OrientDebustrol Upraveno 11. února 2017 uživatelem vraby
JohnDoe Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Ostatni mozna nekali tolik, aby se jim jeho logo taky libilo.
OndraPod Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Koukam ze pitomy Orion logo je tu ozehavejsi tema nez rezavy Damaska
OndraPod Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Koukam ze pitomy Orion logo je tu ozehavejsi tema nez rezavy Damaska Orient...
georgejv Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Orion je trochu OT. Na to musis zalozit nove vlakno o libosti log pamlsku a potravin nebo na kickstarteru prezentovat svuj microbrand se zprasenym logem
Waya03 Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Po přečtení tohoto vlákna si říkám, že potřebuju zas něco od Orientu. Ty saturation divery od Vrabyho jsou peckový. Jinak k tématu, nemám rád dvouslovné názvy značek vyjma těch tradičních jako PP nebo VC.
Le Samoura? Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Jaka znacka, takove logo Jinak ty divne znejici japonske znacky - Orient, Citizen, ale i treba spotrebni elektroniky - nejsou asi zrovna zamer, ale jen vysledek prepisu z japonstiny, napr. Šičizun, Oriento, Kašió, atd. I kdyz mi je divne, ze se nad tim nikdo nezamyslel, treba Citizen v anglictine nezni nijak valne... Orient... Koukam ze pitomy Orion logo je tu ozehavejsi tema nez rezavy Damaska
Frostie Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Jaka znacka, takove logo Jinak ty divne znejici japonske znacky - Orient, Citizen, ale i treba spotrebni elektroniky - nejsou asi zrovna zamer, ale jen vysledek prepisu z japonstiny, napr. Šičizun, Oriento, Kašió, atd. I kdyz mi je divne, ze se nad tim nikdo nezamyslel, treba Citizen v anglictine nezni nijak valne...Máš to trochu pomotané, protože Šičizun vznikl zcela se záměrem jako Citizen, mělo to tehdy symbolizovat kvalitní hodinky pro každého občana...
Le Samoura? Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 Máš to trochu pomotané, protože Šičizun vznikl zcela se záměrem jako Citizen, mělo to tehdy symbolizovat kvalitní hodinky pro každého občana... Pokud to je naopak, tak se omlouvam. Do japonskych vyrobcu zase az tak nevidim, a treba pod Citizenem si spis vybavim kalkulacky nez hodinky...
jkba Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Jednoznačně Junkers. To i na jejich průtokovém ohřívači je vyvedeno o moc vkusnějc než na hodinkách..
African Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 (upraveno) Nikdy jsem nějak nepřemýšlel na logama hodinek, které se mi nelíbí, kolikrát hlavně ani nevím co znamenají, např. vámi probírané Orienty. Nevadí mi, ale ani nenadchnou. Které logo se mi ovšem strašně líbí a je to asi můj top, je od Mont Blanc :-) Krásné, čisté, jednoduché a hlavně vyjadřující to co mám v životě rád... Upraveno 13. února 2017 uživatelem African
rustin Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jednoznačně Junkers. To i na jejich průtokovém ohřívači je vyvedeno o moc vkusnějc než na hodinkách..Ja Junkersy mam. Tie hodinky sa mi proste pacia a logo ma od kupy neodradilo. Ale pravdou je, ze to logo nie je ziaden skvost.
Bert Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Jednoznačně Junkers. To i na jejich průtokovém ohřívači je vyvedeno o moc vkusnějc než na hodinkách..To je ale jasne, proc to tak je. Zkratka delaji lepsi prutokove ohrivace nez hodinky.
AdaMoss Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Za mě jednoznačně Junkers. To logo je strašně plochý, navíc na pilotní hodinky - zabírá to "půlku" číselníku. Letadla dobrý, ale hodinky nikdy. Omlouvám se všem spokojeným majitelům .
radek123 Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 ja moc nemusim ty barevne loga (TH...)k nekterym hodinkam se hodi, ale vetsinou ne
Frostie Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 To je ale jasne, proc to tak je. Zkratka delaji lepsi prutokove ohrivace nez hodinky.a co teprve letadla...
Kid_A Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 (upraveno) Nove logo stowa mi fakt pije ktev Upraveno 14. února 2017 uživatelem Kid_A
MíraMíra Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 Za mě jednoznačně Junkers. To logo je strašně plochý, navíc na pilotní hodinky - zabírá to "půlku" číselníku. Letadla dobrý, ale hodinky nikdy. Omlouvám se všem spokojeným majitelům .+1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se