nickolas Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 V 6. 3. 2018 v 12:09, Dantechno napsal: Co ty Octopussy?Jeste musis vydrzet. Vizualizace jsme videli, ale kdy budou hotove si nepamatuju. Jinak klobouk dolu pred klukama z Biatecu. Dva nadsenci do hodinek, kteri do toho sli naplno. Lehke to nemaji a mit nebudou, ale opravdu se snazi a jde jim to. Cesta vsak bude jeste dlouha. Na zivo jsou ty hodinky fakt pekne a dobre udelane. Na fotkach nejsou zle, ale na zivo jsou fakt hodne dobre. Zlate medailony (?mince?) pod dynkem u Majestic modelu jsou super detail. A tresnicka je strojek Eterna. Nemam nic proti dvojce ETA/Sellita, ale takhle to je posunute o kousek vys. A cena 1500 ? sice neni nizka, ale myslim ze urcite neni prestrelena. Diky kluci!
bandicoot Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 (upraveno) V 6. 3. 2018 v 17:11, Roman-ZA napsal: no vidis, konecne poriadne hodinky No fakt, já si dělám pomyslný vnitřní kružnice, kam co sahá, ručky, indexy a takhle dokonale prošly akorát U1 a IWC flígry. Edit: Cenu beru, ta Eterna tu muziku tvrdí. Upraveno 6. března 2018 uživatelem bandicoot
martar Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Teda už jsem to sem psal, klukům fandím a hodinky jsou krásný, ale pokud bandi zmiňuje pomyslný vnitřní kružnice... tak u corsairů je pomyslná vnitřní kružnice tvořená číslicemi spíš brambora než kružnice. Já prostě nedávám to prostorové řešení číslic 9 - 10 - 11. Dokonale to - kvůli rozdílné hmotě čísel - vyřešit asi nejde, ale tady mi to přijde moc. Omlouvám se tvůrcům - dokázali úžasnou věc a mají můj respekt - a vím, že kritizovat je snadný. Jen si prostě myslím, že i skupinu objektů s rozdílnou plochou lze rozstrkat po ploše tak, aby to neřvalo. Evidentně to ale vidím jen já, takže není důvod k panice
Baker Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 V 6. 3. 2018 v 16:23, bandicoot napsal: Pořád dokola koukam na ty modrý Corsair s centrální vteřinovkou a pořád mi přijdou skvělý.Za ty léta tady mi nic neni dobrý, ale tady všechno sedí. Jako fakt všechno, barvy, velikosti, proporce, dýlky ruček, lumi, strojek... Souhlas, ty jsou z celé kolekce nejlepší!
Sacíbagr Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 (upraveno) Corsair mají myslím šroubovací korunku a Majestic ne. Mě berou modré Corsair a stříbrné Majestic. Upraveno 7. března 2018 uživatelem Sacíbagr
Dokusan Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Chlapi už někdo nějaké Biatecy má? Popřípadě jak vypadají v reálu, pokud je někdo v Chronoshopu viděl? Je ta cena úměrná kvalitě zpracování?
MR1990 Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Odesláno 21. června 2018 Ahoj, mal som na ruke Majestic aj Corsair a kvalita je super. Podla mna je cena ok. V 20. 6. 2018 v 14:56, Dokusan napsal: Chlapi už někdo nějaké Biatecy má? Popřípadě jak vypadají v reálu, pokud je někdo v Chronoshopu viděl? Je ta cena úměrná kvalitě zpracování?
El Nano Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 já je tam viděl a dokonce jsem udělal i pár fotek Osobně jsem z nich nadšený.
kuncák7 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 V 20. 6. 2018 v 14:56, Dokusan napsal: Chlapi už někdo nějaké Biatecy má? Popřípadě jak vypadají v reálu, pokud je někdo v Chronoshopu viděl? Je ta cena úměrná kvalitě zpracování?Videl jsem je nazivo, mel v ruce i na ruce. Za me dobry. Cenu ti okomentovat neumim.
octaviakk007 Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Mal som ich na zivo na ruke. Vysoka kvalita spracovania, prijemnych 40 mm priemer. Odoslané z SM-A320FL pomocou Tapatalku
Rusty Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Odesláno 23. června 2018 Tiez som mal tu cest v BA....naozaj pekne a kvalitne prevedenie a super strojovna..
RadekB Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Biatec Corsair CS 05 modrásky se světle hnědým vintage řemenem......, naprostá parádička. Začínám o nich vážně uvažovat.
Ivanhoe34 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 (upraveno) a este cosi... Upraveno 24. září 2018 uživatelem Ivanhoe34
Dreak Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Bavili jste se mimochodem někdo s borcema na SEW 2018? Kromě toho, že jsem měl na ruce některé jejich kousky, tak plánují udělat divery. Přirovnal bych je asi k Seiko samurajům. Už je to na webu někde k vidění?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se