Přejít na obsah

Ukažte svoje Steinhart

vE13Lius

Doporučené příspěvky

před 52 minutami, Hanzij napsal:

Musím říct, že Steiny mám od ledna tohoto roku a nepřestávají mě bavit. Jsou proste super... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ahoj, moc pěkná kombinace. Měl bych dotaz k ciferníku - je fakt černý? třeba stejně černý jako černá na lunetě, nebo taková spíš šedá? Mám totiž taky ONE VINTAGE ale bez RED, tam je uváděn ciferník taky černý, ale dost mě překvapilo jak mají ciferník spíš hodně šedý. Nějak jsem si již na ne zvyknul, no zajímalo by mě jak to je o těch dalších modelů VINTAGE, tedy buď MILITARY, nebo tyhle RED. dík moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc krásná kombinace s tou hnědou kůží! Za mě to jsou super tooly a velmi univerzální hodinky. Taky jsem po nich pošilhával... 

Jo jsou fakt super. Musím říct, že mi dělají radost. Chvilku jsem jen bojoval s velikosti na ruce, ale je to jen o zvyku.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

Ahoj, moc pěkná kombinace. Měl bych dotaz k ciferníku - je fakt černý? třeba stejně černý jako černá na lunetě, nebo taková spíš šedá? Mám totiž taky ONE VINTAGE ale bez RED, tam je uváděn ciferník taky černý, ale dost mě překvapilo jak mají ciferník spíš hodně šedý. Nějak jsem si již na ne zvyknul, no zajímalo by mě jak to je o těch dalších modelů VINTAGE, tedy buď MILITARY, nebo tyhle RED. dík moc!

Ahoj, díky.
Jo viděl bych to úplně stejně jako ty. Je to hodně šedá barva…
Je celkem vidět ten rozdíl, mezi lunetou a ciferníkem.
Ale musím uznat, že celé to combo vypadá dobře a šedá barva mi tam nevadí.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

1.1. jsem si přivezl své vůbec první hodinky. Jak na Nový rok, tak po celý rok 🤦🏻‍♂️

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem YouSan
špatný obrázkový formát
Odkaz ke komentáři

Slavim malé jubileum, pořídil jsem si je podesáté :-))

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Red Dwarf napsal:

Mně na nich chybí lumibod nebo jeho náznak. Jinak vypadají dobře a chystám se příští týden na Dělostřílny taky nějaké omrknout...

Taky se chystám do Chronoshopu. Mám zálusk na OO39. Už nad nimi váhám asi 6 let.

Odkaz ke komentáři

@Geodet

Já se okolo Steinhartu pohybuju už řadu let. Moje první byly ještě Ocean 2 Premium a pak jsem nosil moc rád OT500. Tyhle OO39 mě ale udolaly svou velikostí a tím, že vypadají perfektně na jakémkoliv hadru - střídám tento pískový, khaki a černo/šedý. Dodává jim to takový military vzhled. Celkově jsem dost potápkovej a dost hadrovej, jenže keramický "noudejty" jsou prostě nejlepší na náramku. Takže střídám suby na oysteru a štajny na hadru. A spoustu dalších věcí samozřejmě 🙂

Upraveno uživatelem El Nano
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

přesně tohle mi chybělo od té doby, co jsem pustil pepsi SKX, v pozadí nedostižné Rolády

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...