McPet Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Moc krásná kombinace s tou hnědou kůží! Za mě to jsou super tooly a velmi univerzální hodinky. Taky jsem po nich pošilhával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 před 52 minutami, Hanzij napsal: Musím říct, že Steiny mám od ledna tohoto roku a nepřestávají mě bavit. Jsou proste super... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, moc pěkná kombinace. Měl bych dotaz k ciferníku - je fakt černý? třeba stejně černý jako černá na lunetě, nebo taková spíš šedá? Mám totiž taky ONE VINTAGE ale bez RED, tam je uváděn ciferník taky černý, ale dost mě překvapilo jak mají ciferník spíš hodně šedý. Nějak jsem si již na ne zvyknul, no zajímalo by mě jak to je o těch dalších modelů VINTAGE, tedy buď MILITARY, nebo tyhle RED. dík moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Moc krásná kombinace s tou hnědou kůží! Za mě to jsou super tooly a velmi univerzální hodinky. Taky jsem po nich pošilhával... Jo jsou fakt super. Musím říct, že mi dělají radost. Chvilku jsem jen bojoval s velikosti na ruce, ale je to jen o zvyku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Ahoj, moc pěkná kombinace. Měl bych dotaz k ciferníku - je fakt černý? třeba stejně černý jako černá na lunetě, nebo taková spíš šedá? Mám totiž taky ONE VINTAGE ale bez RED, tam je uváděn ciferník taky černý, ale dost mě překvapilo jak mají ciferník spíš hodně šedý. Nějak jsem si již na ne zvyknul, no zajímalo by mě jak to je o těch dalších modelů VINTAGE, tedy buď MILITARY, nebo tyhle RED. dík moc!Ahoj, díky. Jo viděl bych to úplně stejně jako ty. Je to hodně šedá barva… Je celkem vidět ten rozdíl, mezi lunetou a ciferníkem.Ale musím uznat, že celé to combo vypadá dobře a šedá barva mi tam nevadí. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 27. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 21. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YouSan Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 (upraveno) 1.1. jsem si přivezl své vůbec první hodinky. Jak na Nový rok, tak po celý rok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2022 uživatelem YouSan špatný obrázkový formát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Pěkné mariny, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Moc hezké 38 já tak nějak pokukuji po 44 Tak ať Ti tikaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Slavim malé jubileum, pořídil jsem si je podesáté :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 Mně na nich chybí lumibod nebo jeho náznak. Jinak vypadají dobře a chystám se příští týden na Dělostřílny taky nějaké omrknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 @kuncák plnoletost je na spadnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 14. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2022 před 5 hodinami, Red Dwarf napsal: Mně na nich chybí lumibod nebo jeho náznak. Jinak vypadají dobře a chystám se příští týden na Dělostřílny taky nějaké omrknout... Taky se chystám do Chronoshopu. Mám zálusk na OO39. Už nad nimi váhám asi 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 OO39 na hadru Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 před 1 hodinou, El Nano napsal: OO39 na hadru Jak dlouho je máš a jak si s nima spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 19. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2022 (upraveno) @Geodet Já se okolo Steinhartu pohybuju už řadu let. Moje první byly ještě Ocean 2 Premium a pak jsem nosil moc rád OT500. Tyhle OO39 mě ale udolaly svou velikostí a tím, že vypadají perfektně na jakémkoliv hadru - střídám tento pískový, khaki a černo/šedý. Dodává jim to takový military vzhled. Celkově jsem dost potápkovej a dost hadrovej, jenže keramický "noudejty" jsou prostě nejlepší na náramku. Takže střídám suby na oysteru a štajny na hadru. A spoustu dalších věcí samozřejmě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. ledna 2022 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubko Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 oovm, hodi se na vsechny aktivity, i na delsi vyslapy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanzij Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Můj časový průvodce na home office. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 přesně tohle mi chybělo od té doby, co jsem pustil pepsi SKX, v pozadí nedostižné Rolády Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se