bobi Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 Afri nestraš.Mám tu Hondičku taky čtvrtým rokem,kua.
African Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 V 8. 3. 2022 v 20:05, bobi napsal: Afri nestraš.Mám tu Hondičku taky čtvrtým rokem,kua. Rozšířit Já chytil kus kde byli místo důležitých dílů v převodovce a pouzder v kolech nějaký nekvalitní plastový. Sekačka najezdila dozadu na volnoběh, byli zabržděný kola. Servis v pohodě v rámci pětileté záruky, akorát průšvih s díly, na které se čekalo měsíc.
Dzos Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 A to tam dali zase ty plastovy pazmeky nebo je vymenili za kvalitnejsi? Me kdysi u auta menili na zaruku dvouhmotovy setrvacnik - vedeli, ze je subdodavatel dela na houno, ale ze tam museli dat ten stejny znovu, protoze je tak to auto pry homologovany. Takze novy, od jine subky, o kterem se vi, ze uz je o.k., jsem nedostal.
bobi Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 (upraveno) V 9. 3. 2022 v 7:00, African napsal: Já chytil kus kde byli místo důležitých dílů v převodovce a pouzder v kolech nějaký nekvalitní plastový. Sekačka najezdila dozadu na volnoběh, byli zabržděný kola. Servis v pohodě v rámci pětileté záruky, akorát průšvih s díly, na které se čekalo měsíc. Rozšířit Tak dozadu na volnoběh mně jezdí (zatím).Mám dojem,že Hondu máme stejnou a dokonce i koupenou ve stejném roce.Závady prozatím žádné (ťuky-ťuk na dřevo). Jinak v pětileté záruce je samozřejmě také,yes. ("koukám,že by to mělo patřit spíš do sekaček,takže sorry ) Upraveno 9. března 2022 uživatelem bobi
African Odesláno 10. března 2022 Nahlásit Odesláno 10. března 2022 V 9. 3. 2022 v 7:16, Dzos napsal: A to tam dali zase ty plastovy pazmeky nebo je vymenili za kvalitnejsi? Me kdysi u auta menili na zaruku dvouhmotovy setrvacnik - vedeli, ze je subdodavatel dela na houno, ale ze tam museli dat ten stejny znovu, protoze je tak to auto pry homologovany. Takze novy, od jine subky, o kterem se vi, ze uz je o.k., jsem nedostal. Rozšířit Jop, dali kvalitnější.
Qwuiddo Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 (upraveno) Ahoj, nevite jestli ma Alza v Holesovicich showroom nejakych lepsich/premiovejsich vysavacu - treba Dyson, kde si to je mozne vyzkouset? (nebo kdokoliv jiny, nemusi to byt Alza). Mame behem 4 let uz treti vysavac a porad nejsme spokojeni. 1. Elektrolux Animal - maly vykon, namotova vlasy a chlupy, baterie uz nevydrzi, vyluxuje prd 2. Nejaka Rowenta asi za 2.5 litru - maly vykon, mala nadoba na bordel 3. Silnejsi Rowenta asi za 4.5 litru - blbe luxuje, nevyhovuje nam Pripadne poradte prosim vysavac do baraku cca 180m2. Na podlahach drevo, v koupelnach, kuchyni a jidelne dlazba, v obyvaku na dreve koberec 3x2m. Neco spolehliveho s velkym vykonem, snadnou manupulaci, aby to nenamotavalo vlasy a chlupy. Dost lidi mi rikalo, ze Dyson je super, ale nevim jestli 15 za vysavac uz neni prilis a neda se koupit neco lepsiho pomer/cena/vykon? Upraveno 17. května 2023 uživatelem Qwuiddo
Oliver333 Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Ahoj v Holešovicích asi před půl rokem byl "Dyson point" prostě výrobky Dyson a u toho chlápek od Dysonu (ukáže a vysvětlí) . Myslím, že je to tam trvale ale ruku do ohně za to nedám. Koupil jsem Dyson V 11 Absolute a od tý doby normálně dobrovolně luxuju. Do té doby jsme měli klasickej vysavač s kabelem takže to bylo : jít do skříně vyndat vysavač, vatáhnout šňůru a dát jí do zásuvky a pak tam po bytě trajdat a tahat ho za sebou. Pak ho zase uklidit. Teď ho mám v dobíjecí stanici na stěně takže ho vezmu a luxuju. Máme v obýváku a v ložnici koberec Dcera s manželkou dlouhé vlasy - má to rotační hlavici s nějakým patentem takže se tam ty vlasy vůbec nenamotávají. Ležel jsem v recenzích celej víkend. Trošku jsem se kroutil páč cena je oproti klasickým vysavačům několikrát větší ale teď si říkám, že jsem ho měl koupit dřív. Každý typ např V11 má několik variant podle toho jaký obsahuje příslušenství
redd Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Odesláno 17. května 2023 Doma mame 2 vysavace dyson a jsou fakt dobry. Taky mame dyson cisticku vzduchu, taky dobry. Takze za me Dyson
Diamondking Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 My nedávno vyměnili stařičký Vorwerk za Dyson V15 a je to neskutečná pecka. Akorát máš nervy z toho, že ti to pokaždé najde doma bordel....
Harwey Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 (upraveno) mali sme dyson animal, odisiel tesne po vyprsani zaruky. bezsackovy vysavac uz nechcem ani vidiet, pri vysypavani hnusny prach vsade. rotacna kefa je super, tento este nemal nijaku ficurku na nenamotavanie vlasov, takze kazde 2 mesiace robota navyse. edit: takze za mna dyson uz nie Upraveno 18. května 2023 uživatelem Harwey
shewcza Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 (upraveno) Taky máme Dyson a žena běhá od té doby pořád s vysavačem. Za dob klasického vysavače do zásuvky hubicí atd. jsme si dávali kámen nůžky kdo to udělá. Nicméně, koupil jsem si do garáže Xiaomi G10, což je třetina ceny Dysona a není zase o tolik horší. Dokonce je lehčí. Edit: Našim jsme koupili na vánoce Roborock H7 a taky super. Působí lépe než G10, hlavne co se slícování týče. Uvidíme jak na tom bude životnost... Upraveno 18. května 2023 uživatelem shewcza
cali Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 My mame uz nejaku dobu eta supersonic a da sa s tym zit... hlavna vyhoda je samozrejme ta baterka. Raz do tyzdna sa potom luxuje klasickym a vezme sa pri tom aj filter tej ety.
busdriver Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Odesláno 18. května 2023 Na Dyson se dají docela dobře koupit i díly a na servis je na youtube dost videí. Zrovna nedávno jsem měnil tu hlavní plastovou část (bohužel nutný včetně motoru - je to jeden díl), páč mi tam praskla opěrka u "spouště" za 81eur. a vyměněno za 5 min. Žádný posílání na servis a čekání 30dní na neznámou částku... No a jednou sem měnil baterku. Myslim, že ho máme tak 3-4 roky a jede každej den.. Za mě dobrý.
Qwuiddo Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Odesláno 19. května 2023 (upraveno) Pisou, ze ten Dyson vydrzi 60 minut, jaka je zivotnost baterky? Nova stoji koukam cca 3500. Taky predpokladam, ze pojede kazdej den par minut, mas ho porad na nabijecce nebo to cyklujes nejak lepe? Jak to zvlada koberce, kdyz koukam na ty nastavce, ktery jsou v baleni, tak tam zadny na koberce neni? Upraveno 19. května 2023 uživatelem Qwuiddo
Diamondking Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Odesláno 19. května 2023 V 19. 5. 2023 v 6:57, Qwuiddo napsal: Pisou, ze ten Dyson vydrzi 60 minut, jaka je zivotnost baterky? Nova stoji koukam cca 3500. Taky predpokladam, ze pojede kazdej den par minut, mas ho porad na nabijecce nebo to cyklujes nejak lepe? Jak to zvlada koberce, kdyz koukam na ty nastavce, ktery jsou v baleni, tak tam zadny na koberce neni? Rozšířit Ten nádstavec v červeném rámečku je na koberce, ten žlutomodrý vlevo je na tvrdé podlahy /je tam nejaký laser, který ti osvítí bordel co máš na zemi/. A ten malý, kuželovitý je na sedačky, polstry atd. Jinak máme čtyřpokojový byt a na turbo to v pohodě zvládne vysát. Jsou tam tři režimy vysávání - eko, automatický a turbo. Na zdi mám nabíječku a vůbec neřeším nějaké cykly akumulátoru. Předpokládám, že ta baterie vydrží nějakou dobu.
obrbobr Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Odesláno 19. května 2023 Já jsem tento Dyson zaregistroval u kamaráda co měl doma vlčáka a tedy chlupy všude. Kamarád si ho pochvaloval. Mě osobně ale zarazilo to provedení. Celé je to plastové, vrzalo to všude. Působilo to na mě hodně lacině
lub Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Odesláno 19. května 2023 jak jsem psal po cca dvou a půl letech provozu stále spokojenost, zatím vše drží a funguje. akorát jsem nedávno měnil filtry, kdy už mi čištění/praní původních přišlo neefektivní (aftermarket za cca 300,-). jediný, co mi trochu chybí, je jednoduchá široká hubice bez kartáče na takovýto rychlý vysátí drobků z podlahy kolem stolu, na tvrdé podlahy by se hodil. za mě fantastická věc pořád a až jednou odejde, tak pořídím zase dyson. jinak vyklepávám přímo do popelnice a ještě ho profouknu, vyprazdňování do koše někde v místnosti je asi trochu opruz kvůli prachu.
vraby Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Ahoj Vybíráme new vysavač(pes) a volba asi padla na Miele C3 C&D nebo CX1 C&D a teď jestli sáček nebo bez? Já bych se přiklonil k sáčku. Nějaké vaše zkušenosti ? Na Miele pozitivní ohlasy co jsem tu četl. Případně nějaký tip na něco do 10t. Diky.
Harwey Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Sacok urcite. Nemusis nic vysypavat, prasit kade tade okolo.
Dez123 Odesláno 20. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2024 Sáček je hroznej opruz, kdo se s tím má pořád kupovat. Mám bezsáčkový Elektrolux a po luxování to jen vyklepnu do popelnice. Jo a jako bonus, když vyluxuji zapadlou stěžejku, tak si ji v pohodě z nádobky vyndám. Navíc je super, že člověk vidí, co má doma za bordel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se