Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Anebo to bude znameni prichazejiciho skutecneho "cerneho patku" ;)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno

No, to bych velice rad. ;)

Ale kdy? Nikdy nenechavam svuj ucet otevreny. Mrzelo by me nekomu neco dluzit. Takhle to bude na dlouhy lokty....

Proto bych ti radeji poslal penize a v pripade setkani nekde na srazu jeste porucil panaka.

Zalezi na tobe..........

Odesláno

Před 14 dny jsem prodal i zbytek, co jsem si nechával ze sentimentu. Od tý doby co šly proti btc vlády států hlavně Korea, vykrádaly se burzy ve velkým to šlo do kopru:-(.Jináč to bylo fajné. Otočku třeba zpět na 10k už nevidím...ale těším se na nákou další podobnou manii:-)

Odesláno

Tak dneškem jsem definitivně skončil svojí anabázi s krypto. Dopadlo to celkem dobře, budou z toho nějaký hodinky, ale přikládám to spíš na vrub štěstí ve hře než čemukoliv jinému. Asi by to šlo i dál, ale už na to nemám nervy a jak se říká, lepší Rolex v hrsti, nežli Patek na střeše.

Odesláno
  V 28. 11. 2018 v 8:15, AdaMoss napsal:

Tak dneškem jsem definitivně skončil svojí anabázi s krypto. Dopadlo to celkem dobře, budou z toho nějaký hodinky, ale přikládám to spíš na vrub štěstí ve hře než čemukoliv jinému. Asi by to šlo i dál, ale už na to nemám nervy a jak se říká, lepší Rolex v hrsti, nežli Patek na střeše.

Ja od ledna drzim a radeji na to uz moc nekoukam. Vse prevedeno na svoje penezenky a houpu nohama. Za par let se opet kouknu, stale emoce na nule.

Cekam na ty Pateky, ac to asi nejaky patek bude trvat.

Odesláno
  V 28. 11. 2018 v 8:28, Rodeo65 napsal:

Ja od ledna drzim a radeji na to uz moc nekoukam. Vse prevedeno na svoje penezenky a houpu nohama. Za par let se opet kouknu, stale emoce na nule.

Cekam na ty Pateky, ac to asi nejaky patek bude trvat.

moje řeč. Hlavně se neposrat. Já včera nakoupil a uvidíme co tady budeme psát za 3 roky :)
Odesláno (upraveno)
  V 28. 11. 2018 v 10:11, ivan_989 napsal:

Do not catch a falling knife, vravia uz roky investori i traderi :)

super citát. Měli by si to vytetovat vedle dum spiro.... :)

A vážně já v blockchainu budoucnost vidím. Možná ne za rok nebo dva ale jednou.

Upraveno uživatelem SCIFI

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...