Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Opravdu nikdo tu nemáte zkušenost s "trekovýma" ponožkama Skinners?

Mám, co by tě zajímalo?

Já s nima jsem spokojený, jen je v nich někdy zima. Oproti barefoot botám znatelně levnější. Podrážka neklouže, že jsi šlápl na kámen poznáš vždy, ale není to nepříjemné. Dá se v nich chodit celý den a chodidla mě nebolí, i když chodit v přírodě po trávě je mnohem příjemnější než po chodníku. Vyhovují mi i na řízení..

Odesláno

Mám, co by tě zajímalo?

Já s nima jsem spokojený, jen je v nich někdy zima. Oproti barefoot botám znatelně levnější. Podrážka neklouže, že jsi šlápl na kámen poznáš vždy, ale není to nepříjemné. Dá se v nich chodit celý den a chodidla mě nebolí, i když chodit v přírodě po trávě je mnohem příjemnější než po chodníku. Vyhovují mi i na řízení..

Super, díky. A jak je máš dlouho? Dá se v nich běhat?

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odesláno

Super, díky. A jak je máš dlouho? Dá se v nich běhat?

Mám je asi rok.. Běhat by v nich šlo, jen si myslím, že až v nich patou trefíš kámen, tak to bude na výměnu spodního prádla.. :-) Ale to naboso také a na slušném povrchu to nebude problém..

Odesláno

Mám je asi rok.. Běhat by v nich šlo, jen si myslím, že až v nich patou trefíš kámen, tak to bude na výměnu spodního prádla.. :-) Ale to naboso také a na slušném povrchu to nebude problém..

Super, díky moc. Asi je fakt zkusím. Láká mne ta volnost...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odesláno

včera jsem si je zkoušel a zdají se fajn. Jen přemýšlím zda nebude lepší do Podkrkonoší ta vyšší varianta... JInak Scarpa je fajn? Jsme viděl poprvé tuto firmu.

Odesláno (upraveno)

Nějaké zkušenosti se Scarpou? Konkrétně model Cyrus gtx /Cyrus gtx mid?

Já teda spíš obecně ke značce. Mám od loňska Scarpa Crux (/trekovky-scarpa-crux-72052) a jsou skvělý. Manželka teď něco podbnýho taky shání, tak jsem jí jednoznačně směřoval k týhle značce.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Ještě mám kotníkové Terra GTX, ale ty jsou na lehčí terén, ve sněhu je v nich zima.
 Žena má Kailach GTX a pravděpodobně si příští rok bude kupovat nové, je s nim ohromně spokojena.

Odesláno

Podepisuju Viktora...to už je kapku moc.

Prestige teď nosí důchodci nebo se používá, jako pracovní obuv. Tady mají jen puma logo a je to nemlich stejné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...