Hasňa Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Jdi do Prestižek. K tomu síťovku s lahváčema a budeš mít vosmdesátky vystajlovaný. Smajlik. Sel bych, ale jsou mi moc uzke. Sitovka byla taky ultra uzitecny vymysl chranici svetove oceany. Kdyby dneska kady jednu mel v kapse, planete by bylo lip. :-)
Hasňa Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Ja mam Puma Suede a musim rict, ze jsou teda dost uzky. Nevim jak tento model, ale bacha na to.Hm, tak to bude problem. Proto nemam prestizky. :-) Mam sirokou nohu.
marosh Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Jo, Pumy jsou uzké. Taky jsem koupil jedny přes net a moc v nich nechodím.
Hasňa Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2018 Ja jsem mel jedny Puma suede sneakers skoro celou vysku, ale to jsem byl jeste vychrtly studentik.
Moty Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Je to moc podezřelý? http://www.techocomp.cz/adidas-dámy-c-1_2.html Diky
Marfael Odesláno 27. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2018 Je to moc podezřelý? http://www.techocomp.cz/adidas-dámy-c-1_2.html DikyAno, je to nesmysl. Poznáš to vždy dle počtu ks skladových zásob.
ivan_989 Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Je to moc podezřelý?http://www.techocomp.cz/adidas-dámy-c-1_2.htmlDikyJe
Mcmartini Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 Vytiahol som Barkery na prechádzku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 28. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2018 (upraveno) Vy tady furt blbnete s těma Kloakama jo PYČO!? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám neskutečnou radost. Tehdá jsem si tyhle boty poblil, vypral, dal na zahradu uschnout a někdo mi je ukradl. Pak už jsem je nemohl sehnat, až dneska. V mojí velikosti BNIB, už jsou na cestě, těším se jak malej Horhe. ..a ještě si budu muset přikoupit tyhle, ale nejdříf musím vymyslet, kam to dám, už mám těch střevíců nějak moc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. dubna 2018 uživatelem Horhe
krakra Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Zajímavé video, srovnává Addidas YEEZY a jejich napodobeniny za zlomek ceny druhý díl
LukeD Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Ty vole, tím dodatkem na konci to solidně zabil. Ale jinak souhlas. Jen málokteré boty mi přijdou hnusnější svým vzhledem než Yeezy. O té hrůzostrašně tvarované podrážce ani nemluvě. Tyhle boty bych na nohu nedal snad ani omylem. A to mám mimochodem od firmy Adidas dvoje kecky.
efreeti Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Odesláno 3. května 2018 Yeezy jsou v poho, ale chce se adekvatni zbytek hadru...ocividne to neni styl toho typka ve videu. Nic proti konverskam(i dalsim podobnym keckam LV nevyjimaje), mam jich taky par kousku, ale fakt nechapu jak se pri chuzi mohou nekomu zdat pohodlnejsi nez yeezy s boostovou podrazkou. Plus z hromady dalsich jeho yt videi je jasny ze mu zadny trolling neni cizi. Jeho videa z Ciny sem si fakt uzil, ty sou bomba.
Lou Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Černobílý Adidas, barevný flašky. Baví mě, lehký, celkem vzdušný. Na NB jsem už asi zanevřel. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laskajefajn Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 Ty jsou decentni kdes je koupil a kolik za nej?
Lou Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Foot locker za 2500. Model iq 5923. Byly ve sleve, protoze 3.5 bych za ne nedal. Bohuzel jen cerne, modre byly bez slevy Edit: pismenka Upraveno 4. května 2018 uživatelem Lou
moco Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Odesláno 14. května 2018 Tyhle botky mě mile překvapily. Doporučuji verzi s odlehčenou podrazkou LITE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Pánové, prosím, doporučte nějakou slušnou opravnu obuvi, kam dát v Praze dražší boty na opravu, díky!
Andrew Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Na Cheaney se mi vytrhl šev mezi "botou" a podrážkou + na jiné botě dole pod šněrováním mám mírně natrženou kůži. Jinak jsou oboje boty cajk. Nechce se mi to složitě posílat výrobci, kupováno v zahraničí (reklamace problém).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se