Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jdi do Prestižek. K tomu síťovku s lahváčema a budeš mít vosmdesátky vystajlovaný. Smajlik.

Sel bych, ale jsou mi moc uzke. Sitovka byla taky ultra uzitecny vymysl chranici svetove oceany. Kdyby dneska kady jednu mel v kapse, planete by bylo lip. :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Vy tady furt blbnete s těma Kloakama jo PYČO!?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Mám neskutečnou radost. Tehdá jsem si tyhle boty poblil, vypral, dal na zahradu uschnout a někdo mi je ukradl. Pak už jsem je nemohl sehnat, až dneska. V mojí velikosti BNIB, už jsou na cestě, těším se jak malej Horhe.

..a ještě si budu muset přikoupit tyhle, ale nejdříf musím vymyslet, kam to dám, už mám těch střevíců nějak moc

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Ty vole, tím dodatkem na konci to solidně zabil. :) Ale jinak souhlas. Jen málokteré boty mi přijdou hnusnější svým vzhledem než Yeezy. O té hrůzostrašně tvarované podrážce ani nemluvě. Tyhle boty bych na nohu nedal snad ani omylem. A to mám mimochodem od firmy Adidas dvoje kecky.

Odesláno

Yeezy jsou v poho, ale chce se adekvatni zbytek hadru...ocividne to neni styl toho typka ve videu. Nic proti konverskam(i dalsim podobnym keckam LV nevyjimaje), mam jich taky par kousku, ale fakt nechapu jak se pri chuzi mohou nekomu zdat pohodlnejsi nez yeezy s boostovou podrazkou. Plus z hromady dalsich jeho yt videi je jasny ze mu zadny trolling neni cizi. Jeho videa z Ciny sem si fakt uzil, ty sou bomba.

Odesláno (upraveno)

Foot locker za 2500. Model iq 5923. Byly ve sleve, protoze 3.5 bych za ne nedal. Bohuzel jen cerne, modre byly bez slevy

Edit: pismenka

Upraveno uživatelem Lou
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Na Cheaney se mi vytrhl šev mezi "botou" a podrážkou + na jiné botě dole pod šněrováním mám mírně natrženou kůži. Jinak jsou oboje boty cajk. Nechce se mi to složitě posílat výrobci, kupováno v zahraničí (reklamace problém).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...