Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Náhodou jsou pěkný :).

Já dnes naposledy otloukám Loake Chester v centru Barcelony.

To jsou brutalni fusekle :)

Ja GEOX

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Peter78
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak sem dávám foto mých zánovních bot:

attachicon.gifDSC_0334.JPG

attachicon.gifDSC_0336.JPG

zde foto podrážky:

attachicon.gifDSC_0337.JPG

attachicon.gifDSC_0338.JPG

Takže pro úplnost: Boty jsme koupil nedávno v Marks and Spencer v Palladiu v Praze, sleva z cca. 1800 Kč na 899 Kč - ve slevě jsem je bral hned. Značna pro mě neznámá - Autograph, Made in India. Podrážka tvrdá guma. Po cca. měsíci se mi přetrhla tkanička.

Takže update stavu bot z Mark and Spancer. 

Boty se mi začaly lehce rozlepovat na nártu, donesl jsme je do reklamace do prodejny. Očekával jsem, že mi boty normálně opravěj, ale byl jsem překvapen, z fleku my byly vráceny peníze, bez snahy o opravu. Reklamační protokol byl normálně sepsán, ale dostal jsme hned peníze zpátky. Takže boty vydržely tak pů roku. 

Zítra si tam koupím boty nové, opět stejného stylu.

Odkaz ke komentáři

Já si letos zase koupil Merrelly. Dvoje poslední mi vydržely dohromady 10 let, takže spokojenost. Snad vydrží i tyhle.

Kupoval jsem je přes web ve sportisimu a po registraci do klubu jsem je měl cca za 14 stovek. Což je super.

A tady jsou ty minulý :)

Taky jsem měl dvoje a oboje do roka a do dne úplně v čoudu, tak to trošku nechápu těch deset let, možná tak v botníku :-) U mě tahle značka skončila'

Odkaz ke komentáři

Tak dalsi projekt a pomala realizace , zkouska patiny a napinani predniho dilu na predtvarovani pred sitim .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si za peníze z reklamace (+doplatek) koupil nové boty (opět Marks and Spencer), opět ten samej styl. Podrážka je z měké gumy, a vypadá, že moc nevydrží. Jsem zvědav. Cena 1800 Kč

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si za peníze z reklamace (+doplatek) koupil nové boty (opět Marks and Spencer), opět ten samej styl. Podrážka je z měké gumy, a vypadá, že moc nevydrží. Jsem zvědav. Cena 1800 Kč

attachicon.gifDSC_0506.JPG

škaredé nejsou o tom žádná, ale držel jsem je v ruce asi 3krát, četl jsem na ně poměrně slušný ohlas, ale pokaždé když jsem je vzal do ruky tak jsem od nákupu couvl, prostě ve srovnání Loake nebo AE nebo dokonce i lepenek od Levisu co mám snad 4 roky tak toto je pro mě docela hrůza

Odkaz ke komentáři

škaredé nejsou o tom žádná, ale držel jsem je v ruce asi 3krát, četl jsem na ně poměrně slušný ohlas, ale pokaždé když jsem je vzal do ruky tak jsem od nákupu couvl, prostě ve srovnání Loake nebo AE nebo dokonce i lepenek od Levisu co mám snad 4 roky tak toto je pro mě docela hrůza

Ano, ta podrážka vypadá doslova mizerně. Porovnání s Loake odpovídá v poměru k ceně.

Odkaz ke komentáři

Jj, ja to taky nikdy nedělal, ale neměli je ani v Nike factory store ani už nikde na skladě aby mi je objednali do prodejny, tak jsem si zkusil z regálu 2 tvarově podobné páry bot, u obou mi byla 43 dobře a to mě trochu uklidnilo a risknul jsem to přes net z Amazonu. Při nejhorším je vrátím.

Odkaz ke komentáři

Já dostal hromadu HappySocks fuseklí a jsou fakt bezva :). K tomu moje nejoblíbenější Loake Chester (Tan), který jsou asi nej ze všech mejch rámovek. Tak jsem si je včera objednal ještě v jednom exempláři, akorát černý a na gumě.

A aby to doma nebylo líto ženě, a protože furt tahá kotníkový Loake (podrážka furt drží!), vzal jsem jí k Vánocům tyhle dámský "číny" s kožichem na gumě. Naživo jsou dokonalý :). Jsem zvědavej, co na ně řekne.

Sorry za výjimečně neostrý fotky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...