KFL Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Náhodou jsou pěkný . Já dnes naposledy otloukám Loake Chester v centru Barcelony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Náhodou jsou pěkný . Já dnes naposledy otloukám Loake Chester v centru Barcelony.To jsou brutalni fusekle Ja GEOX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem Peter78 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Tak sem dávám foto mých zánovních bot:DSC_0334.JPGDSC_0336.JPGzde foto podrážky:DSC_0337.JPGDSC_0338.JPG Takže pro úplnost: Boty jsme koupil nedávno v Marks and Spencer v Palladiu v Praze, sleva z cca. 1800 Kč na 899 Kč - ve slevě jsem je bral hned. Značna pro mě neznámá - Autograph, Made in India. Podrážka tvrdá guma. Po cca. měsíci se mi přetrhla tkanička. Takže update stavu bot z Mark and Spancer. Boty se mi začaly lehce rozlepovat na nártu, donesl jsme je do reklamace do prodejny. Očekával jsem, že mi boty normálně opravěj, ale byl jsem překvapen, z fleku my byly vráceny peníze, bez snahy o opravu. Reklamační protokol byl normálně sepsán, ale dostal jsme hned peníze zpátky. Takže boty vydržely tak pů roku. Zítra si tam koupím boty nové, opět stejného stylu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 To dává smysl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Já si letos zase koupil Merrelly. Dvoje poslední mi vydržely dohromady 10 let, takže spokojenost. Snad vydrží i tyhle. Kupoval jsem je přes web ve sportisimu a po registraci do klubu jsem je měl cca za 14 stovek. Což je super. A tady jsou ty minulý Taky jsem měl dvoje a oboje do roka a do dne úplně v čoudu, tak to trošku nechápu těch deset let, možná tak v botníku :-) U mě tahle značka skončila' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Tak dalsi projekt a pomala realizace , zkouska patiny a napinani predniho dilu na predtvarovani pred sitim . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Zip patri na důchodky nebo kozačky, no flame, zipy nemam na bote radJá to nějak neřeším a nevypadá to nijak zle... Ja GEOX Přiložený obrázek (y)To je takhle naschvál, nebo dostali zabrat v zimě od soli ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Tak jsem si za peníze z reklamace (+doplatek) koupil nové boty (opět Marks and Spencer), opět ten samej styl. Podrážka je z měké gumy, a vypadá, že moc nevydrží. Jsem zvědav. Cena 1800 Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Tak jsem si za peníze z reklamace (+doplatek) koupil nové boty (opět Marks and Spencer), opět ten samej styl. Podrážka je z měké gumy, a vypadá, že moc nevydrží. Jsem zvědav. Cena 1800 KčDSC_0506.JPG škaredé nejsou o tom žádná, ale držel jsem je v ruce asi 3krát, četl jsem na ně poměrně slušný ohlas, ale pokaždé když jsem je vzal do ruky tak jsem od nákupu couvl, prostě ve srovnání Loake nebo AE nebo dokonce i lepenek od Levisu co mám snad 4 roky tak toto je pro mě docela hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 škaredé nejsou o tom žádná, ale držel jsem je v ruce asi 3krát, četl jsem na ně poměrně slušný ohlas, ale pokaždé když jsem je vzal do ruky tak jsem od nákupu couvl, prostě ve srovnání Loake nebo AE nebo dokonce i lepenek od Levisu co mám snad 4 roky tak toto je pro mě docela hrůzaAno, ta podrážka vypadá doslova mizerně. Porovnání s Loake odpovídá v poměru k ceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Ono jak podrážka tak i ta kůže mi přišla taková divná jak na černých tak na těhto hnědých, ale třeba je to jen můj pocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 Na těch co jsem měl před tím, tam ta podrážka byla opravdu zvláštní a asi kvůli tomu na ně byla velká sleva.Na kůži já laik nic špatného nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Poprvy v zivote jsem si objednal boty bez vyzkouseni, tak jsem moc zvedavej jestli mi budou Nike jsem nemel na noze vic jak 10 let, ale strasne se mi tenhle model zalibil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 kloubik-ty jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Jj jsou paradni, ale boty bez vyzkouseni bych si nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Jojo... Bot mam vybranejch hodne, ale pres net je kupovat proste nemuzu. Mam vysokej nart a boty musim vzdy vyzkouset. Ale mozna je to spis stesti, jinak bych mel doma tunu bot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Jj, ja to taky nikdy nedělal, ale neměli je ani v Nike factory store ani už nikde na skladě aby mi je objednali do prodejny, tak jsem si zkusil z regálu 2 tvarově podobné páry bot, u obou mi byla 43 dobře a to mě trochu uklidnilo a risknul jsem to přes net z Amazonu. Při nejhorším je vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Trochu jsem poladil doplňky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Poprvy v zivote jsem si objednal boty bez vyzkouseni, tak jsem moc zvedavej jestli mi budou Nike jsem nemel na noze vic jak 10 let, ale strasne se mi tenhle model zalibilTo jsou nějaký Pegasy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Já dostal hromadu HappySocks fuseklí a jsou fakt bezva . K tomu moje nejoblíbenější Loake Chester (Tan), který jsou asi nej ze všech mejch rámovek. Tak jsem si je včera objednal ještě v jednom exempláři, akorát černý a na gumě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A aby to doma nebylo líto ženě, a protože furt tahá kotníkový Loake (podrážka furt drží!), vzal jsem jí k Vánocům tyhle dámský "číny" s kožichem na gumě. Naživo jsou dokonalý . Jsem zvědavej, co na ně řekne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sorry za výjimečně neostrý fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se