Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Poradite nejaky ochrany sprej na semisove boty za rozumnou cenu, který zároveň i dobre funguje? Na někdo nejake zkusenosti s temito přípravky?

Diky

Léta letoucí používám dva přípravky: Collonil Vario Classic a Collonil Nubuk + Velours Classic. Cena kolem/do 170 Kč, oba dva jsou použitelné (fungují).

http://www.collonil.com/en/vario-classic-576.html

http://www.collonil.com/en/nubuk-velours-classic-704.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradite nejaky ochrany sprej na semisove boty za rozumnou cenu, který zároveň i dobre funguje? Na někdo nejake zkusenosti s temito přípravky?

Diky

Já to řeším silikonem (koupíš kdekoliv, kde prodávají spreje do aut, do domu ,na zahrádku atd. Ale pozor, jen čistá silikon, nikoliv WD atd.) Používám na všechny boty, a když semišky, tak nezapomeň : cokoliv s nimi budeš dělat, tak pokud chceš vlas semiše udržet funkční (zvlášť po namočení - déšt, sníh, umývání vodou), tak potom je musíš, jak uschnou, vygumovat buď kancelářskou gumou, nebo se prodávají i kartáče s vlnitou gumou místo chlupů, přímo jako kartáče na boty. Ale věř, že silikon a guma od školního dítka to vše zastanou na 100%. :)

Odkaz ke komentáři

Nevím, kam to dát - neštve mě to ani netěší, spíš mě zajímá, jak to tady budete vnímat vy... no a týká se to obchodu s botama, tak to dám sem   :D

http://archiv.ihned.cz/c1-63150820-zakaz-vstupu-v-outdoorovem-obleceni-hlasa-nalepka-na-dverich-obchodu

Odkaz ke komentáři

Nevím, kam to dát - neštve mě to ani netěší, spíš mě zajímá, jak to tady budete vnímat vy... no a týká se to obchodu s botama, tak to dám sem   :D

http://archiv.ihned.cz/c1-63150820-zakaz-vstupu-v-outdoorovem-obleceni-hlasa-nalepka-na-dverich-obchodu

Muzu si o tom myslet, co chci, ale je to jeho shop, tak at si definuje pravidla, jak chce.
Odkaz ke komentáři

Pán se asi obává zbytečně, docela pochybuji, že mu tam proudily davy lidí v pohorkách.

Spíš to chápu jako reklamu, která má zaujmout kolemjdoucí. Přece jenom obchod z botama není divadlo..

Odkaz ke komentáři

Pán se asi obává zbytečně, docela pochybuji, že mu tam proudily davy lidí v pohorkách.

Spíš to chápu jako reklamu, která má zaujmout kolemjdoucí. Přece jenom obchod z botama není divadlo..

přečti si ten článek. Souhlasím s ním. Nejde o zákaz ale upozornění na nešvar.
Odkaz ke komentáři

přečti si ten článek. Souhlasím s ním. Nejde o zákaz ale upozornění na nešvar.

nejde o zákaz, ale má na dvěřích piktogram s výzvou "zákaz vstupu..." pokud mu tam chodí nakupující nevhodně oblečeni (otázkou je co si představí pod pojmem "outdoor"), tak je může upozornit a vysvětlit 1000x líp než cedule... a lidem co jdou okolo co bude u zadku a "outdooráci?" jeho obchod asi stěží navštíví... ale já tak nějak furt spoléhám na lidskou soudnost, takže možný je všecko

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

nejde o zákaz, ale má na dvěřích piktogram s výzvou "zákaz vstupu..." pokud mu tam chodí nakupující nevhodně oblečeni (otázkou je co si představí pod pojmem "outdoor"), tak je může upozornit a vysvětlit 1000x líp než cedule... a lidem co jdou okolo co bude u zadku a "outdooráci?" jeho obchod asi stěží navštíví... ale já tak nějak furt spoléhám na lidskou soudnost, takže možný je všecko

co nato rict. Snad jen precti si ten clanek a ne jen obrazek. Me prijde ta cedule uplne v poradku. Na soudnost se spolehat u lidi co tahaji gorace do divadla nelze.
Odkaz ke komentáři

co nato rict. Snad jen precti si ten clanek a ne jen obrazek. Me prijde ta cedule uplne v poradku. Na soudnost se spolehat u lidi co tahaji gorace do divadla nelze.

článek jsem četl... v úvodu autor zmiňuje, že do prodejny takto oblečení lidé nesmí, což je dle mě ok, ale pak je to tedy regulerní zákaz... no a p. Kučera by tak nějak chtěl změnit společnost všeobecně... 

Odkaz ke komentáři

Přijde mi to úplně zbytečné.
Samozřejmě do divadla si nevezmu fleecovou mikinu, nevím ale proč bych nemohl chodit nakupovat boty třeba v bundě od Tilaku, když venku prší nebo je hnusně, deštník občas taky není moc praktický.

V jiném článku píše o tom, co je pro různé národnosti standard, netuším proč se takto násilně snaží implementovat hodnotový systém jiných národností do našeho prostředí. Ať si každý chodí v čem chce, když to neporušuje slušný dress code na akcích jako představení v některých divadlech. Je to holt jeho vizitka.
A jemu může být úplně jedno, jestli jsem si přišel Vassy koupit na cestě z čundru nebo jestli mám dneska hodně lítání po městě a nechci řešit jestli si zmačkám hadry a promoknu.

"Dobře oblečený" pro mě neznamená jeden typ oblečení.

Zvažoval jsem návštěvu jeho obchodu ale tohle mě tedy absolutně odradilo.

Trochu mi to připomnělo jak mi jeden architekt vysvětloval, že v Česku se staví hrozně nudně a lidi nechtějí experimentovat a jaká je to ostuda. Přijel v Golfu.

Upraveno uživatelem Trojan
Odkaz ke komentáři

Když mu tam vleze člověk v lakýrkách za pětikilo a v sepranym obleku z tanečních, kterej na něm visí jak na věšáku tak to bude ok. Když mu tam vleze aktivní sportovec v kvalitním funkčním oblečení který dobře vypadá tak mu řekne že má smůlu. Absurdní.

Odkaz ke komentáři

Když mu tam vleze člověk v lakýrkách za pětikilo a v sepranym obleku z tanečních, kterej na něm visí jak na věšáku tak to bude ok. Když mu tam vleze aktivní sportovec v kvalitním funkčním oblečení který dobře vypadá tak mu řekne že má smůlu. Absurdní.

vybral jsi 2 extremy ale jo kazdej ma pravo chodit jak strasidlo jen se nesmi divit ze na neho ukazuji prstem
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...