Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, prosím pěkně před časem tady někdo dával příklad ponožek které se dají mixovat mezi páry, takové různě proužkované a dají se nosit i k office botám. Nejsem schopnej to na mobilu dohledat, poradíte? Děkuji

Zadej do vyhledavace ODDSOCKS. Ja je kupuji treba na zoot.cz

Návštěvník LukeD
Odesláno

Furt jsem řešil, co do sauny. Nejprve jsem si chtěl (naivně) koupit přezůvky určené opravdu přímo pro sauny, ale pár ne právě pozitivních zážitků s brněnským obchodem finskasauna.cz mě od toho dokonale odradilo. Nakonec jsem to ještě jednou zkusil se strýčkem Gůglem a skončil u wimbledonských běhen z výprodeje... a jsem na výsost spokojený!

P1582_a.jpg

Odesláno

napinaky jsem kupoval zde http://www.langer-messmer.de/Schuhspanner

pri koupi 12 kusu (snad mi to bude stacit) vychazi ta cena stejne jako u Bexley, oproti kterym, ale maji uchytku.

Su sam tri druhy ktore vypadaju uplne rovnako ale stoja 29,95 19,95 a 14,95. V com je pls rozdiel ? Neviem po nemecky
Odesláno

Su sam tri druhy ktore vypadaju uplne rovnako ale stoja 29,95 19,95 a 14,95. V com je pls rozdiel ? Neviem po nemecky

První jsou premium se zárukou 5 let, druhé "normál" na 3 léta, třetí druhá jakost (nepravidelnosti ve struktuře dřeva) se zárukou 3 roky. Jinak jsem nic jiného nenašel, prakticky rozdíly neznám, teoreticky si nedokážu představit, že by se na tom něco podělalo, ani že to posíláš zpátky, takže bych bral ty nejlevnější (špatná mapa dřeva snad botu neovlivní...).

Odesláno

První jsou premium se zárukou 5 let, druhé "normál" na 3 léta, třetí druhá jakost (nepravidelnosti ve struktuře dřeva) se zárukou 3 roky. Jinak jsem nic jiného nenašel, prakticky rozdíly neznám, teoreticky si nedokážu představit, že by se na tom něco podělalo, ani že to posíláš zpátky, takže bych bral ty nejlevnější (špatná mapa dřeva snad botu neovlivní...).

Moc dakujem.
Odesláno

Timberlandy mám druhou sezonu a dobrý. Předtím jsem měl ještě jedny a taky tuším dva roky. Asi bych je měl do dneška, ale měl jsem defekt na autě a jak jsem šlapal na konec toho klíče na povolení šroubů, tak jsem si prošláp v podrážce díru skrz.

Odesláno

Cheaney má novej dámskej model! Doufám, že stihnou přijít do Vánoc :). Tip pro vaše drahé polovičky.

http://www.cheaney.co.uk/cheaney-ladies-shoes-and-boots/369/ladies-cheaney-victoria-r-chelsea-boots-in-almond-grain-leather

No vida, a už jsou tady. A jsou úžasný, žena bude nadšená! :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Tak jsem dal na CEGYho.

Na Chodově eartkeepery za 1910, 40% sleva. Velikosti ještě mají ale nekupujte 45ku, už je jen jedna a obě boty mají kaz (vybral jsem ze dvou páru ty lepší boty)

Zatím velmi pohodlné, RW holt až příště :-)

e317444e4098a7aa80b6db8a60680929.jpg

Odesláno

No vida, a už jsou tady. A jsou úžasný, žena bude nadšená! :)

Sou moc pěkný, ale skoro 10k je masakr
Návštěvník YPO
Odesláno

Sou moc pěkný, ale skoro 10k je masakr

no jo, ale až upadne podrážka, tak z toho naděláš deset řemenů po osmi stovkách.... takže se to vyplatí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...