Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD

Předevčírem jsem obešel Vaňkovku, včera Olympii... a zatím za živého boha nemůžu natrefit na boty, které by mne alespoň trochu zaujaly. Nejhorší je, že v tomhle si ani nechat poradit nemůžu, protože v podstatě úplně přesně nevím, jaké boty chci, a zjistím to teprve až je uvidím. Doporučte mi někdo aspoň dobré obuvnictví v Brně, prosím. (Předpokládám, že něco snad musí být i mimo ta nákupní centra, která z duše nesnáším.)

Mimochodem, včera jsem namísto bot koupil zimní bundu. Tak to mám téměř vždy. Zaručeně nekoupím to, po čem jdu, ale něco jiného, co jsem sháněl nedávno, nebo po čem pasu dlouhodobě. B)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Předevčírem jsem obešel Vaňkovku, včera Olympii... a zatím za živého boha nemůžu natrefit na boty, které by mne alespoň trochu zaujaly. Nejhorší je, že v tomhle si ani nechat poradit nemůžu, protože v podstatě úplně přesně nevím, jaké boty chci, a zjistím to teprve až je uvidím. Doporučte mi někdo aspoň dobré obuvnictví v Brně, prosím. (Předpokládám, že něco snad musí být i mimo ta nákupní centra, která z duše nesnáším.)

Mimochodem, včera jsem namísto bot koupil zimní bundu. Tak to mám téměř vždy. Zaručeně nekoupím to, po čem jdu, ale něco jiného, co jsem sháněl nedávno, nebo po čem pasu dlouhodobě. B)

V Brně? To bude těžký něco radit..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Já myslím, že i když sis šel pro boty a vlákno je teda o botách a místo nich donesl bundu, že bys jí teda taky měl ukázat  :)  

Když jinak nedáš. :) Dám fotku, kde jsou vidět i boty, ať o není úplné OT. Je to péřovka a dostal jsem na ni 60% slevu - původní cena 5,5 litru. Nekup to za ty prachy. Navíc spousta kapes, což mám rád, i když nejsu krteček. A odepínací kapuce jako bonus.

105EE2G013_020.jpg

Další info: http://www.esprit.cz/panske-bundy-kabaty/p%C3%A9%C5%99ov%C3%A1-parka-se-strukturou-ryb%C3%AD-kostry-105EE2G013_020

CEGY: Můžeš zkusit klidně i Prahu. Beztak mám v plánu se tam v době dohledné vypravit.

Upraveno uživatelem LukeD
Odkaz ke komentáři

Pěkná i značku mám rád. Mám od Espritu několik svetrů a musím říct, že pěkných i kvalitních a za příjemné ceny. Mě čeká nový kabát od Alpha industries pea coat, současnej mi je po zhubnutí velkej, ale jak to tak bývá tak v Čechách všechno vyprodaný, takže počkám nebo ebay...  

abych taky nebyl OT. Zachvíli jdu ven a nasadím air maxy. Superstáry mi praskly mezi tou gumovou špičkou a boční kůží... poslední modely stojej za hovno co se týče výdrže, ale pořád je to pěkná bota co se dobře nosí, tak asi koupím znova

Odkaz ke komentáři

Boty i pani vcetne bundy jsou pekny.

Ja jsem CG tento rok jeste nevzal ani vlastne nic zimniho, protoze je zima fakt slaba. ;).

Nejsem to já, ale moje krásná žena (s pixelovým faceliftem), která je nadšená ze Sorelů. Prej jsou super a zima může přijít. A ten kulich z Lidlu prej taky dobrej :D.

Odkaz ke komentáři

Doporučte mi někdo aspoň dobré obuvnictví v Brně, prosím.

Tak to hodně štěstí... zajeď si do Vídně, během jednoho dne nakoupíš všechno co potřebuješ i nepotřebuješ. Ono i blbé C&A je tam trochu jiný level obchodu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...