Marcus Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ty jsou parádní, nebyl by link?http://www.clarks.eu/p/26109949 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Ruda z Ostravy a jeho buty....Ha, tak Ruda je náš...Ta bloncka v Converskach napravo, na chatu dobra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 http://www.clarks.eu/p/26109949Jak si s nima spokojenej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Jak si s nima spokojenej?Ještě jsem v nich venku nebyl. Bylo mi líto, je hned první den vytáhnout do toho sajrajtu, co je venku A nemám na ně vhodný krém, budu muset nejdřív něco koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Tak jsem si dotáh ze států Timberlandy ... čekaly tam na mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Od podzimu do jara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Předevčírem jsem obešel Vaňkovku, včera Olympii... a zatím za živého boha nemůžu natrefit na boty, které by mne alespoň trochu zaujaly. Nejhorší je, že v tomhle si ani nechat poradit nemůžu, protože v podstatě úplně přesně nevím, jaké boty chci, a zjistím to teprve až je uvidím. Doporučte mi někdo aspoň dobré obuvnictví v Brně, prosím. (Předpokládám, že něco snad musí být i mimo ta nákupní centra, která z duše nesnáším.) Mimochodem, včera jsem namísto bot koupil zimní bundu. Tak to mám téměř vždy. Zaručeně nekoupím to, po čem jdu, ale něco jiného, co jsem sháněl nedávno, nebo po čem pasu dlouhodobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Já myslím, že i když sis šel pro boty a vlákno je teda o botách a místo nich donesl bundu, že bys jí teda taky měl ukázat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Předevčírem jsem obešel Vaňkovku, včera Olympii... a zatím za živého boha nemůžu natrefit na boty, které by mne alespoň trochu zaujaly. Nejhorší je, že v tomhle si ani nechat poradit nemůžu, protože v podstatě úplně přesně nevím, jaké boty chci, a zjistím to teprve až je uvidím. Doporučte mi někdo aspoň dobré obuvnictví v Brně, prosím. (Předpokládám, že něco snad musí být i mimo ta nákupní centra, která z duše nesnáším.) Mimochodem, včera jsem namísto bot koupil zimní bundu. Tak to mám téměř vždy. Zaručeně nekoupím to, po čem jdu, ale něco jiného, co jsem sháněl nedávno, nebo po čem pasu dlouhodobě. V Brně? To bude těžký něco radit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 (upraveno) Já myslím, že i když sis šel pro boty a vlákno je teda o botách a místo nich donesl bundu, že bys jí teda taky měl ukázat Když jinak nedáš. Dám fotku, kde jsou vidět i boty, ať o není úplné OT. Je to péřovka a dostal jsem na ni 60% slevu - původní cena 5,5 litru. Nekup to za ty prachy. Navíc spousta kapes, což mám rád, i když nejsu krteček. A odepínací kapuce jako bonus. Další info: http://www.esprit.cz/panske-bundy-kabaty/p%C3%A9%C5%99ov%C3%A1-parka-se-strukturou-ryb%C3%AD-kostry-105EE2G013_020 CEGY: Můžeš zkusit klidně i Prahu. Beztak mám v plánu se tam v době dohledné vypravit. Upraveno 16. ledna 2016 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Pěkná i značku mám rád. Mám od Espritu několik svetrů a musím říct, že pěkných i kvalitních a za příjemné ceny. Mě čeká nový kabát od Alpha industries pea coat, současnej mi je po zhubnutí velkej, ale jak to tak bývá tak v Čechách všechno vyprodaný, takže počkám nebo ebay... abych taky nebyl OT. Zachvíli jdu ven a nasadím air maxy. Superstáry mi praskly mezi tou gumovou špičkou a boční kůží... poslední modely stojej za hovno co se týče výdrže, ale pořád je to pěkná bota co se dobře nosí, tak asi koupím znova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Nejsem to já, ale moje krásná žena (s pixelovým faceliftem), která je nadšená ze Sorelů. Prej jsou super a zima může přijít. A ten kulich z Lidlu prej taky dobrej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Boty i pani vcetne bundy jsou pekny.Ja jsem CG tento rok jeste nevzal ani vlastne nic zimniho, protoze je zima fakt slaba. .Nejsem to já, ale moje krásná žena (s pixelovým faceliftem), která je nadšená ze Sorelů. Prej jsou super a zima může přijít. A ten kulich z Lidlu prej taky dobrej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Boty i pani vcetne bundy jsou pekny. Ja jsem CG tento rok jeste nevzal ani vlastne nic zimniho, protoze je zima fakt slaba. .Ha, já CG nosím od půlky prosince denně. Asi jsem zchoulostivělej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonder Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Od té doby co jsem objevil značku Ecco, nenosím nic jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Doporučte mi někdo aspoň dobré obuvnictví v Brně, prosím.Tak to hodně štěstí... zajeď si do Vídně, během jednoho dne nakoupíš všechno co potřebuješ i nepotřebuješ. Ono i blbé C&A je tam trochu jiný level obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Mám rád tuto značku a pak Ecco jak už to tady někdo psal.Cenově okolo čtyč tisic ale vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Pekny krusky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 16. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2016 Jaké máte zkušenosti s Baťou? Osobně nic moc, kvalita mizerná, ale mám na věci smůlu, tak jestli to jen není mnou a mojí karmou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se