Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ach so, takhle já tomu zase nerozumím, ale v porovnání s většinou bot, co jsem kdy měl, je tam umělých materiálů výrazně méně.

Asi takhle , jeden obrázek místo 1000 slov :-)

http://www.bigjungbo.com/xe/only/2767023

https://www.heddels.com/2015/06/red-wing-iron-ranger-best-entry-level-boot/

Upraveno uživatelem zrno
Odesláno

Nakoniec zistíte že na tých "bagančách"je viac umeliny ako kože. :lol2:

...a navyse je fyzikalne dokazane ze v nich nohy MUSIA smrdiet :)
Návštěvník Strocek
Odesláno

Já myslím, že by tě taky pochválil i Vinnetou náčelník Apačů.  :) 

Ale jo, pěkný sou  ;). Jestli to není tajný, jaká byla price?  

Odesláno

Mate nekdo semisovy loafery vod gucciho? Uvazuju nad nima uz tak rok a furt se nejak nemuzu rozhoupat. Sou tak pohodlny a drzi jak se rika? Ty hnedy kozeny se me extra nelibi, trochu se bojim ze je do roka zlikviduju. Ocenim zkusenosti :)

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party :)

Indiani si to prece navzajem pochcali a pak v tom celej den chodili nez to rozchodili. Bukanyri to musej mit stejne, jestli ne lip. :D

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party :)

tak jestli to nosíte naboso, tak se na buznaparty nezouvejte, jinak budou mít masarky leteckej den

Upraveno uživatelem tolja
Odesláno

nechodim na boso. Mám ty krátký ponožky co nejdou vidět. Naboso by to bylo peklo. Jinak pata tužší ale s tou mám problém u každých botu. Je to kůže takže se vytvaruje. Někdo se ptal na cenu a myslím necelých 500 stály.
Odesláno (upraveno)

Volal mě někdo? Já už jsem připravený k bazénku, tanga na suchý zip mám...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem m.n.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...