zrno Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 (upraveno) Ach so, takhle já tomu zase nerozumím, ale v porovnání s většinou bot, co jsem kdy měl, je tam umělých materiálů výrazně méně.Asi takhle , jeden obrázek místo 1000 slov :-) http://www.bigjungbo.com/xe/only/2767023 https://www.heddels.com/2015/06/red-wing-iron-ranger-best-entry-level-boot/ Upraveno 27. června 2018 uživatelem zrno
milan79 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Nakoniec zistíte že na tých "bagančách"je viac umeliny ako kože.
ivan_989 Odesláno 27. června 2018 Nahlásit Odesláno 27. června 2018 Nakoniec zistíte že na tých "bagančách"je viac umeliny ako kože. ...a navyse je fyzikalne dokazane ze v nich nohy MUSIA smrdiet
warann Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Slevy na https://www.herringshoes.co.uk/
ivan_989 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 ... A aj tuto https://www.robinsonsshoes.com/world-cup-sale
SCIFI Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Nějak jsem se utrhl z řetězu a naposled driving shoes od LV v hnědé Epi. Radost snad víc než z hodinek. Vy to chápete Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Strocek Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Já myslím, že by tě taky pochválil i Vinnetou náčelník Apačů. Ale jo, pěkný sou . Jestli to není tajný, jaká byla price?
sibirnaya Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party
JoyStick Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 Mate nekdo semisovy loafery vod gucciho? Uvazuju nad nima uz tak rok a furt se nejak nemuzu rozhoupat. Sou tak pohodlny a drzi jak se rika? Ty hnedy kozeny se me extra nelibi, trochu se bojim ze je do roka zlikviduju. Ocenim zkusenosti
Návštěvník Zmizík Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 (upraveno) Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party Indiani si to prece navzajem pochcali a pak v tom celej den chodili nez to rozchodili. Bukanyri to musej mit stejne, jestli ne lip. Upraveno 3. července 2018 uživatelem Zmizík
Návštěvník tolja Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Odesláno 3. července 2018 (upraveno) Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party tak jestli to nosíte naboso, tak se na buznaparty nezouvejte, jinak budou mít masarky leteckej den Upraveno 3. července 2018 uživatelem tolja
SCIFI Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party nechodim na boso. Mám ty krátký ponožky co nejdou vidět. Naboso by to bylo peklo. Jinak pata tužší ale s tou mám problém u každých botu. Je to kůže takže se vytvaruje. Někdo se ptal na cenu a myslím necelých 500 stály.
m.n. Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 (upraveno) Netlacej te naboso? Me celkem trvalo LV rozchodit - pata. Ale muzem si s gasem, m.n., streetem a denjlem udelat buzna party Volal mě někdo? Já už jsem připravený k bazénku, tanga na suchý zip mám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. července 2018 uživatelem m.n.
ivan_989 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Ináč gucci je obľúbená značka Laca Repáňa (Google povie o ňom viac)
JoyStick Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Ivánku díky, to sem přesně potřeboval k rozhodnutí.
efreeti Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Vytáhl sem poprvé šedé nike blazer decon...pohodlné od první minuty, jemnoučka kůžička...baví mě jak z jazyka vykukuje ta pěna...minimalismus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Volal mě někdo? Já už jsem připravený k bazénku, tanga na suchý zip mám... IMG_3529.jpgtangace na suchac rulezzz
clockyclock Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 gůči, luj vitn.. Enslow by vam hosi ukazal, jak se to nosi :-)))))
hufnor Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 Vážení, máte někdo nějakou osobní zkušenost se škarbáľama Palladium?Něco jako totok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se