Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Radius
Odesláno

Dnešní úlovek - goodyear brogue rámovky Berwick. 50% ještě z outletový ceny ve Štěrboholech, takze jsem platil 2300,- Mají asi osm různých modelů. Všechny ostatni jsou hnědý a to od tan až po dark. Já hnědou nenosím, ale kdo jo, mažte tam pro ně. Velikosti mají, protože je to v obchodě, kde jsou jinak lepený šroty značek Bugatti apod, tak tam o to nikdo nejeví zájem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Pridavam se k podekovani za tip, uz mam ty brogue tan doma. Kdyz je na nekom uvidim, tak je celkem velka sance, ze je to chronomagor :-)) Musim rict, ze pomer cena/vykon vypada velmi dobre, co se tyce zpracovani. Vyslapnu je a uvidime, jak budou pohodlny...

Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno

Ahoj vespolek, má někdo nápad, komu v ČR svěřit rámovky na opravu? Jednalo by se o resoling. A nejlépe kůži nahradit Dainite gumou. Děkuji za rady. Kolega už nechce posílat boty do Anglie - poštovné drahé. 

Odesláno

Tak teda v le Premier to už vychladili úplně na doraz  = komunikace, resp. odezva 0. Tak jsem někde vyštrachal mail na Lohniskýho a napsal jsem přímo jemu. Jsem teda zvědav, zda a jak odpoví.

Návštěvník Radius
Odesláno

V gentlemanstore pisou ze tam pro ne rekonstrukci Berwicku dela nejakej svec v Praze do tri tydnu.

Odesláno

Nějak mi docházejí napínáky, neplánuje se opět nějaká hromadná objednávka?

Přidal bych se. Myslím na to už delší dobu.

Mimochodem, po jaký době obrušujete ten cedr, aby víc voněl? Jestli se to teda dělá... :D

Odesláno

Přidal bych se. Myslím na to už delší dobu.

Mimochodem, po jaký době obrušujete ten cedr, aby víc voněl? Jestli se to teda dělá... :D

Koupíš si cedrovou esenci, kterou nakapeš na dřevo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...