Moty Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 WTF? CO na tom stojí 800bucků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 ty popsaný tkaničky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 (upraveno) stélky budou taky vymazlené, ale doma mam Filling Pieces, které jsou taky diskutabilní a jediný kdo mi je kdy pochválil, tak byl jeden důchodce na nádraží, že prej, kde jsem je sehnal, že už dlouho hledá takové tenisky. Upraveno 15. září 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Jestli si tomu duchodci sdelil i cenu, tak to s nim rovnou seklo a jediny boty ktery pak potreboval byly cerny-papirovy do futralu jinak Filling piece dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Je pravda, ze jsou opravdu pohodlny, zpracování je lepsi nez i treba Barker Axel Sneakers co mam a chvali je spis zenske, mozna ze jen diky tkanickam, nevadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 Dnešní transfúzka, hned jsem si vzpomněl na tohle vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 40 minutami, Filip.J napsal: Dnešní transfúzka, hned jsem si vzpomněl na tohle vlákno To je na plasmě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 perfektní fotka! taky bych se mohl někam dokopat na darování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 16. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2020 před 2 hodinami, krakra napsal: To je na plasmě? Ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 18. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2020 V 30. 8. 2020 v 9:45, krakra napsal: Ta je tam uvedená taky. Takže v Černé Růži jsou predejny dvě naproti sobě. To dává smysl. I u toho LePremiera mají boty.... Loak se nechají slušně koupit i v POP u Horoměřic. Problémem je, že většinou je od jedné velikosti k dispozici jen jeden pár. Ale cena je jinde, než v centru :-D A bohužel skončil Laser Ve výprodeji jsem dal dvojku za Berwick velikost 45 pro mladýho. Pro mne už jen Fleurs a Melvin, ostatní velké či malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Benjamin Berner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2020 Pokial je teplo Soulcal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Kulovy se v tom vyznam, tak se zeptam zdejsich mistru. Daj se sehnat alespon trochu slusne zpracovany kozeny boty do 2tkc? Tohle predvedl Bata s nejakou sezonni cenou za litr, puvodni cena kolem 2,5tkc. Ale barva ani trochu neodpovida tomu co je na webu a od kazdyho paru jedna bota totalne odrena, tak to slo zase z baraku pryc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 (upraveno) před 40 minutami, Pepino777 napsal: Kulovy se v tom vyznam, tak se zeptam zdejsich mistru. Daj se sehnat alespon trochu slusne zpracovany kozeny boty do 2tkc? Tohle predvedl Bata s nejakou sezonni cenou za litr, puvodni cena kolem 2,5tkc. Ale barva ani trochu neodpovida tomu co je na webu a od kazdyho paru jedna bota totalne odrena, tak to slo zase z baraku pryc. řeknu to jednoduše , nedaj , ale pokud dvě kila přitlačíš seženeš super boty s nej poměrem cena / výkon tady: http://www.garmischsro.cz/treking/520_maronne-detail.html Upraveno 9. října 2020 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Diky za tip, ja urcite vyzkousim za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 (upraveno) Ty 520 Marrone - La Reginetta mám, chtěl jsem mít boty s přišitou podrážkou i za cenu komfortu a hmotnosti jako kandy AČR vz 60. Upraveno 9. října 2020 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Nevypada to zle. V tehle cenovce jedine reseni, nebo se da najit jeste neco? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Hledam spis nejaky univerzaly, ktery budou vetsinu casu behat po meste/vesnici a vyjimecne nekam na polnacku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Já sháním něco podobnýho a je to fakt problém. Měl jsem třeba kotníkový Riekery, snad za 2,5k, v záruce reklamace, páč se začla cca po roce odlepovat podrážka, i když se tvářila, že je prošívaná (nebyla, to byl jen asi nějakej módní detail). Kožený sice jsou a svršek je v pohodě, ale tragická lepená podrážka a teklo do nich při prvním dešti nebo náznaku sněhu. Cca po dalším roce repete, tak sem je nechal zase spravit. Bída s nouzí, nicméně do “klasických” obchodů už boty kupovat nechodím. Ale náhradu nemám, páč Barker Glencoe stojí pořád 9 litrů a uličníci je nechcou zlevnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Jsem rad ze v tom nejsem sam. Hlavne sedim kazdy den za volantem a verim tomu ze v tech 520 by to byl celkem zazitek. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se