busdriver Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 22 hodinami, moco napsal: Používáte někdo v létě Vivobarefoot Ultra? Chci nějaké nazouváky ala crocs, ale ať to vypadá lépe, chodí se v tom lépe, je to funkční a hlavně to chci tahat k vodě, do lodě, na pláž i do města. Mám je v merku již dlouho, ale neumím se rozhoupat. Mně teda Vivobarefoot už nesmí do baráku. Zrovna tydle mi vohoblovaly malíček jak prase. Pak sem měl ještě jedny (myslím, že nějaký jakože trailový) a ty mi zas sedřely patu nebo něco. Drahý byly i po slevě jak satan. Jestli sem je nevyhodil a sou někde zaprášený zapadlý za skříň, klidně Ti je pošlu, kdybys měl stejný číslo. Kámoš, co si nechal doporučit taky ty trailový, na to nadává úplně stejně. Zlatý Merrelly, jen teda asi nemaj takovouhle celogumovou variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Moco máš s barefoot uz skúsenosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 (upraveno) @busdriver nosím 46EU Abych pravdu řekl, tak kámoš na ně taky nadává Ale dva kolegové si konkrétně Ultra pochvalují... @ivan_989 nosím skinners - hlavně teda do fitka. Upraveno 9. června 2023 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 @moco ked som si teraz kupoval.svoje prvé, vyskúšal som dost veľa párov, kým mi sadli. A nejde len o veľkosť ale aj samotný "last" / kopyto . Kupovať podľa vzhľadu asi nebude dobra stratégia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 @ivan_989 Zatím jsem neobjevil barefoot tohoto charakteru, tedy "gumáky" do vody, samozřejmě si k tomuto účelu mohu koupit přímo boty do vody, ale nechci sebou tahat do lodě více párů bot, tyhle by mě obsloužily jak ve vodě, tak i na souši. Každopádně je vyzkouším a musí sedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Ja teda nosim Skinnersky i do vody a prijde mi to v pohode. Pokud si zvykly je nosit do fitka, proc je nezkusis i outdoor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 (upraveno) před 23 hodinami, moco napsal: @ivan_989 Zatím jsem neobjevil barefoot tohoto charakteru, tedy "gumáky" do vody, samozřejmě si k tomuto účelu mohu koupit přímo boty do vody, ale nechci sebou tahat do lodě více párů bot, tyhle by mě obsloužily jak ve vodě, tak i na souši. Každopádně je vyzkouším a musí sedět. Co tohle? Na SNKRS příští týden. Trendy mi to přijde dost Upraveno 10. června 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Po dlouhých letech klidu jsem si zase pořídil Adi Superstar 2. Když si vzpomenu na ty první, klasické černé s bílými pruhy, na první pohled z pravé kůže, u nových černých mám pocit, že z pravé kůže je akorát přední část kolem prstů a dva lemy s dírkami na tkaničky. Větší část svršku mně přijde spíš z "kůže" umělé, maximálně nějaké drcené. A na omak jaksi pogumované. Tak nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Tak jsem tu vraždu koupil, tak uvidím, do jakého tábora mě zavedou, jestli k příznivcům nebo odpůrcům Pár kiláků mám za sebou (raději v ponožkách) a zatím cítím, že na pravé noze v ohybu budou dráždit Do úterka je musím rozchodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Kluci, kde si ted kupujete ramovky? Byl jsem v LePremier, tam v podstate nic. Ten kram s Barker na Prikopech neni, Loake do CR neposila…ostatni e-shopy takovy pofiderni…:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Kluci, kde si ted kupujete ramovky? Byl jsem v LePremier, tam v podstate nic. Ten kram s Barker na Prikopech neni, Loake do CR neposila…ostatni e-shopy takovy pofiderni…Berwick https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/V POP outlet byl (nevím jestli jste je) outlet Barker plus nějaký mají v Anthony's (ex TM Lewin).A potom online https://www.herringshoes.co.uk/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 6 minutami, ragu napsal: Berwick https://www.gentlemanstore.cz/boty/boty-139/polobotky/ V POP outlet byl (nevím jestli jste je) outlet Barker plus nějaký mají v Anthony's (ex TM Lewin). A potom online https://www.herringshoes.co.uk/ Diky. Ten herring pise ze neposila do CR (teda aspon kdyz jsem si dal Loake..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 6 minutami, xcmaniax napsal: Diky. Ten herring pise ze neposila do CR (teda aspon kdyz jsem si dal Loake..) Zn. Loake nevím, ale já objednával Herring boty a cena je konečná, tzn včetně dopravy a DPH a jako bonus lžíce a krém v barvě bot. A za 3-4 dny od objednání doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 před 29 minutami, tm80 napsal: Zn. Loake nevím, ale já objednával Herring boty a cena je konečná, tzn včetně dopravy a DPH a jako bonus lžíce a krém v barvě bot. A za 3-4 dny od objednání doma OK. A spokojenost? Snad to bude stejna velikost jako Loake. A pripadna rekonstrukce nekdo tady nebo poslat do Uk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Dneska už bych to nechal dělat tady - botovna, botydelajcloveka a podobně. Velikost bych řekl stejná, mám od nich jedny kotníkovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Hlavně v Loake je ta rekonstrukce teď za 110 Liber plus doprava a to je mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Masakr. To je sloro cena novejch bot ve výprodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Před hodinou, xcmaniax napsal: OK. A spokojenost? Snad to bude stejna velikost jako Loake. A pripadna rekonstrukce nekdo tady nebo poslat do Uk? Bral jsem derby a velikost stejná jako u Barker a sedí. Jak tady píšou ostatní, kvůli rekonstrukci bych UK neřešil. Nevyplatí se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Nakonec jim dám šanci. Uvidí se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 (upraveno) Jeste k tem rekonstrukcim. Ja jsem klasicke Loaky (Chester, Burford, a dalsi) vzdycky nechal podrazit tenkou vrstvou gumy. A jednou za rok jsem ji nechal za par korun vymenit a bylo to. Takze na komplet vymenu podrazky nikdy nedoslo. Nikdy jsem v kozene podrazce nevidel jedinou vyhodu, krome snobskejch kecu, ze "je to klasika" Modely jako Dovedale jsem nechaval rekonstruovat pres LePremier, kde to stalo tehdy kolem 2 litru, ale zjistil jsem, ze podrazky typu commando nebo dainite se daji sehnat asi i jinde a vymenit tady u nejakeho ševce. Upraveno 19. června 2023 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se