Humanzero Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Superstar limit edice. Větší ochrana špičky i bok než klasika. Podrážková guma lepená až jako poslední, takže při prošlapání jednoduchá renovace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července V 17. 7. 2024 v 8:03, ragu napsal: https://www.botovna.cz/ Nebo poslat do Zlína? https://www.botydelajcloveka.cz/ Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července labutě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července @sibirnaya nebol si Ty v minulom zivote jezek? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 52 minutami, dlubix napsal: Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje. Chtel jsem ti to napsat. Kdyz dela RW, bude umet i Loake. Taky jich par mam a az na to prijde, zavezu je k Benovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Před hodinou, dlubix napsal: Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje. Řešili jste cenu? Mám taky nějaký Loake na rekonstrukci, ale jak ty ceny vylítly, tak mi občas přijde, že za cca podobný prachy máš z Herring nový (zrovna teď maj slušný slevy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 41 minutami, bluman napsal: @sibirnaya nebol si Ty v minulom zivote jezek? Hej, Sonic 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července před 7 hodinami, sibirnaya napsal: labutě Super na metalový fesťák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července V 19. 7. 2024 v 11:48, warann napsal: Řešili jste cenu? Mám taky nějaký Loake na rekonstrukci, ale jak ty ceny vylítly, tak mi občas přijde, že za cca podobný prachy máš z Herring nový (zrovna teď maj slušný slevy). 2.500 - 3.500 / pár za komplet rekonstrukci podrážky. Dainite nebo Vibram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července (upraveno) Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv Upraveno 20. července uživatelem Strocek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července před 2 hodinami, Strocek napsal: Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv jj ultraboosty jsou fakt comfy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července před 21 hodinami, Strocek napsal: Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv Dal bych k nim neviditelné ponožky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července (upraveno) Sem parkrát zkoušel na jiných botách a slejzalo mi to. Upraveno 21. července uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července @Strocek Mám velmi dobré zkušenosti s UA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Já mám docela dobrý zkušenosti s těmahle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Common Projects. Veľká spokojnosť. Mäkké a voňavé Som rad ze som vybral tuto farbu a nie bielu. Menej starosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července retro class 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července Samby byly moje první Adidasky, které jsem si dovezl z NDR někdy v roce 1979. Stály tehdy 73 východoněmeckých marek a koupil jsem je v obchodňáku na Alexandrplatz ve Východním Berlíně. To byla pak frajeřina v našem okresním městě Měl jsem je rád. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 40% zľava a ochotná predavačka, inak to dopadnúť nemohlo Bally je Švajčiarska firma, na scéne od 1851. Nevedel som ze majú až takú históriu. Tieto Vita-Parcours sú vyrobené z teľacej kože, pekne spracované aj zvnútra, mäkké a pri tom pevné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se