Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 52 minutami, dlubix napsal:

Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje.

Chtel jsem ti to napsat. Kdyz dela RW, bude umet i Loake. Taky jich par mam a az na to prijde, zavezu je k Benovi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, dlubix napsal:

Díky. V mezičase jsem se domluvil s Benem Hrubešem, že mi několik Loake zrenovuje.

Řešili jste cenu? Mám taky nějaký Loake na rekonstrukci, ale jak ty ceny vylítly, tak mi občas přijde, že za cca podobný prachy máš z Herring nový (zrovna teď maj slušný slevy).

Odkaz ke komentáři

V 19. 7. 2024 v 11:48, warann napsal:

Řešili jste cenu? Mám taky nějaký Loake na rekonstrukci, ale jak ty ceny vylítly, tak mi občas přijde, že za cca podobný prachy máš z Herring nový (zrovna teď maj slušný slevy).

2.500 - 3.500 / pár za komplet rekonstrukci podrážky. Dainite nebo Vibram. 

Odkaz ke komentáři

Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv :default_smile: 

WhatsApp Image 2024-07-20 at 13.05.41.jpeg

Upraveno uživatelem Strocek
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Strocek napsal:

Neskutečně pohodlný a na tento druh boty až nečekaně stabilní. Tuhle jsem šel v lese takovou šotolinovou cestou a necejtil sem ani jeden kamínek co by my vadil. Tvl normálně bych je označil jako zdravotní obuv :default_smile: 

WhatsApp Image 2024-07-20 at 13.05.41.jpeg

jj ultraboosty jsou fakt comfy :)

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, Strocek napsal:

Dal bych k nim neviditelné ponožky 

Odkaz ke komentáři

Samby byly moje první Adidasky, které jsem si dovezl z NDR někdy v roce 1979. Stály tehdy 73 východoněmeckých marek a koupil jsem je v obchodňáku na Alexandrplatz ve Východním Berlíně.  To byla pak frajeřina v našem okresním městě😀 Měl jsem je rád.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

40% zľava a ochotná predavačka, inak to dopadnúť nemohlo  :)

Bally je Švajčiarska firma, na scéne od 1851. Nevedel som ze majú až takú históriu. Tieto Vita-Parcours sú vyrobené z teľacej kože, pekne spracované aj zvnútra, mäkké a pri tom pevné.

20240727_083944.thumb.jpg.86a522d54fb46b4d9ae30950ab7d5003.jpg20240727_083824.thumb.jpg.c946c9ad290386f4d8ddbe4c1f73b697.jpg20240727_083804.thumb.jpg.2c3e2a0daed13e97ca03d16b47d15613.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...