bohus76 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Poněkud strohé zátiší...Pěkné to máš, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 bože Orlíky má už snad každý druhý! gratuluji, moc pěkný výběr, ty Diplomatky jsou renovované, nebo nová produkce? Podle cely sestavy si tipnu, ze Diplomaty jsou o průměru 40mm a uvnitr je kal. 96. Iniciacni limitka.Ty tu dlouho nebyly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Přesně tak, financ - I.E. 2/20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Nadhera, pochlub se detailne i tim zbytkem, tohle se tu moc casto neobjevuje.Teda krome Orliku, ty tu ma kdekdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 To je pravda, tyhle repliky Orlíků má tady každý obejda nakonec stačí si odpustit ten nejzákladnější model Sub.. Rolexů a originály jsou doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak dobrá, tady jsou v detailnějším zobrazení: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Hezké stádečko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Čumím jako puk na ty žluté sporty- mají pod ručkou na devítce napsáno PRIM, nebo jsou úplně bez značky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Čumím jako puk na ty žluté sporty- mají pod ručkou na devítce napsáno PRIM, nebo jsou úplně bez značky? Henté oné byla taky LE Chronomagu, jestli se tedy nemýlím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Přidávám se, taky mě to zajímá. Tahle verze žlutých sportů je boží, majitel je fakt individualista. Líbí se mi i datum mezi 210 a 215 minutou, to žádné jiné hodinky nemají :-) Ne, vážně, jsou krásný, rejpám, protože závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Přidávám se, taky mě to zajímá. Tahle verze žlutých sportů je boží, majitel je fakt individualista. Líbí se mi i datum mezi 210 a 215 minutou, to žádné jiné hodinky nemají :-) Ne, vážně, jsou krásný, rejpám, protože závidím. WTF?? Já dodneška žil v bludu, že hodina má 60 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Martar asi mysli to znaceni nad indexy, ale to ma spravne byt "2 carka minut 0" a "2 carka minut 5"... V prvni chvili jsem si myslel ze je to tachymeter, ale pak mi i to prislo divny... tyjo tyhle hlavolami pri nedeli jsou dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Je to indexování a okolo něj rozložená čísla 15, 20, 25 a dále. Méně obvyklé, ale už jsem to viděl, ale takováhle nahrávka na smeč se prostě musí využít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glob Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Přidávám se, taky mě to zajímá. Tahle verze žlutých sportů je boží, majitel je fakt individualista. Líbí se mi i datum mezi 210 a 215 minutou, to žádné jiné hodinky nemají :-) Ne, vážně, jsou krásný, rejpám, protože závidím.Hodinky jsou vyfoceny i na oficiálním webu, byla to limitka chronomagu. http://prim.cz/hodinky-detail.php?id=10696&men=6&foto=&act=detail&subact=insp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tady je to původní vlákno, jen nevím, jak se oživují fotky... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/5901-elton-sport-igen-chronomag-limited-edition-2007/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 To HonzaManta: :-) Díky, Honzo. Hned si to běžím někam zapsat...jak že to bylo? Šedesát minut? :-) Není to málo? :-)To Borodov: dík za pochopení lehké ironie.To Typograf: jsou nádherný ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Taky jsem na to čučel jak péro, a přemýšlel co tím asi chtěl designér cifru říct.Nakonec jsem v poslední chvíli před napsáním dotazu co to jako znázorňuje-210,215,300 asi dospěl či co, a zjistil, že jsou to vlastně indexy mezi čísly. No hold někdy bývají ruce rychlejší jak mozek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Sakra, právě míří k domovu žena s dětmi a ja nestíhám úklid! Teď by se mi hodina s tolika minutami co je na cifru hodně hodila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Ty žluté sporty jsou ty Cigiho Kill Billy ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typograf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak vidím, že se největšímu zájmu těší naši "žluťásci" z roku 2007: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se