T1000 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 stará dáma s pomerančiLuxus ! Také něco přidám..Podobné bez datumky / RS1285 / jsem dostal v první třídě od babičky za výzo. Byly to moje první hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Tak to bych je chtěl vidět na tvé ruce. Foto asi nemáš, že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 13. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2019 Né , nosil jsem je jen na základce, tak do 5. třídy. To víš, oranžová vteřinovka a byls velitel party... Dal jsem je před xx lety zpátky babičce, ať je nosí, protože hůř viděla. Tehdy jsem nepomyslel, že mi po nich bude smutno, protože jsem už v prváku nosil ana-digi GUBky, což byla bomba... Teď jsou Primky bůhví kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Mám dojem, že jsem takové dostal v první třídě. Moc jsem je nenosil. Rozebral jsem je a pak letěly. V podstatě to mám takhle nastavené s Primkami dodnes. Ale teď už se Ti je,sem tam podaří i složit Jde vidět,že Ti to jde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 ... Teď jsou Primky bůhví kde Hledej. Já nemám žádnou památku. Otec nemůže najít ani své Humberta, kvůli kterým tohle mé peklo začalo. Ale teď už se Ti je,sem tam podaří i složit Jde vidět,že Ti to jde.Sem tam ano. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas8 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nikdy jsem si nemyslel, že bych si pořídil zelené hodinky. A ještě k tomu se zeleným řemínkem.No, a je to tady ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jsem fanousek odlisneho remene od barvy ciferniku, cele hodinky jsou pak vyraznejsi...toto je jak z Dr. Mracka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Přidám jednu čerstvou exportní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Luxus !Díky, kapitáne. Dnes traktory, ty jsou i pro velké chlapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2019 Koukám že Toscanello kafe a traktory krásný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2019 Military styl a bedýnka skotský.To zelený nato mi k igenům prostě pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Trocha sněžení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Čo to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Renovační diplomaty přece. A koks. Spíš ale předpokládám hladkou mouku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Renovační diplomaty přece. A koks. Spíš ale předpokládám hladkou mouku... JJ, je hladká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Nic,tak dej se do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 29. ledna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Trocha sněžení_20190129_161720.gifDokonalý přispěvek s lehkou provokací proti tomu před tebou, kde je doutníček pro holky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Koukám že Toscanello kafe a traktory krásný Caffé už se může po zákazu používání názvů potravin u tabákových výrobků jmenovat jen Rosso. Traktory jsou krásné hodinky. Díky. Dokonalý přispěvek s lehkou provokací proti tomu před tebou, kde je doutníček pro holky :-)Přesněji řečeno pro malý holky, pane Dlouhej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 To MaldaCZE Ale raději až zase někam poletíš viz.(Priority Pass)tak to tam z tou hladkou moukou moc nerozbaluj obvzlášť někde v Thajsku tam by Českej humor maximálně ocenili pár lety těžkého žaláře.Jinak pěkné diplomaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 To MaldaCZE Ale raději až zase někam poletíš viz.(Priority Pass)tak to tam z tou hladkou moukou moc nerozbaluj obvzlášť někde v Thajsku tam by Českej humor maximálně ocenili pár lety těžkého žaláře.Jinak pěkné diplomaty.Jasná věc, za měsíc obracenym smerem, ale ranní let a salonek otvírá ať v 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se