Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 17. 8. 2017 v 19:05, tommas4 napsal:

Nechci ti jako ňák ten optimismus nabourávat, ale tvoje polárky v hodinkovnici bezpečně jako Rolex identifikovaly dvě recepční a tři servírky . . . :D

Tak v hodinkovnici a mezi chronomagorama a ještě recepční, který jsou vycvičený od pana šéfa, aby věděly, na který hosty si maj dávat pozor :D

V 17. 8. 2017 v 19:10, kuncák7 napsal:

Dobre ti tak :-), tema Beckama se chlubis vsude :-).

Já už ne, už se s nima prej chlubí nějakej ouřada z Prahy :D

Upraveno uživatelem Lamiczka
  • Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak nevím, jestli jsi fakt zapomněl poděkovat, nebo jsi zapomněl, že jsi děkoval :D

Však pak sem můžeš napsat porovnání, jakej je rozdíl polárky vs béčka v reakcích okolí ;)

Odesláno

Reakce okoli po dnesku - rlx nikoho nezajimaj, zatimco becka mi v busu celou cestu ocumoval nejakej hosan v mem veku :-)), jel se mnou 15 stanic a nespustil z nich oci.

Odesláno

Když mi někdo pochválí hodinky, nebo se na ně zeptá, to už je vyloženě svátek, 99 procent lidí to nezajímá. Takže abych se pochlubil, tak to musim nahodit sám, potom už to někdy i někoho zajímá, nebo to aspoň předstírá abych měl radost, nebo aby měl vode mě pokoj.

Odesláno
  V 16. 8. 2017 v 14:26, Miro_CZ napsal:

Přemýšlím o tom hlavně ze svojí aktuální pozice čerstvého absolventa VŠ hledajícího práci. Jak by na mě asi tak koukali, kdybych si pořídil třeba některé dostupnější modely jako Breitling Colt, Omega Seamster atd., které je možné sehnat i třeba použité za relativně dobrý peníz a přišel s nimi na pracovní pohovor? Je mi jasné, že spousta lidí si toho nejspíš ani nevšimne, ale zajímají mě vaše zkušenosti, jestli vám v takových případech někdy hodinky pomohly, nebo třeba uškodily? 

Uškodí ti hlavně v tom, že na ně budeš pořád čumět a budou si myslet že se nudíš :)

Odesláno

mě se na hodinky ptá jenom přítelkyně doma "Ty už máš zase jiné hodinky?" 

odpovídám pokaždé "Jistě, jako když ses ptala minule :) "

jinak se mě na hodinky nikdo nezeptal, bohudík

Odesláno
  V 18. 8. 2017 v 9:24, Maxxi napsal:

Nikdo to neřeší pokud neví kolik stojí :-) klasická česká povaha, bohužel.

Presne tak, kdyz se to dozvi zacnes byt v lepsim pripade blazen v horsim podezrelej+jako bonus objektem zavisti. Pokud se jde o seriozni pracovni pohovor - prvni setkani s neznamym clovekem a pokud nekandidujes na velkyho bosse co musi mit velky koule, doporucuju drzet low profile. Prilis zname znacky obecne spojovane s vysokou cenou brajtle/omegy/rlx se imho nehodi. A jak uz tu zaznelo elegantni entry level mene zname ale kvalitni znacky muze prolomit ledy.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tohle priposrane chovani, tedy ze na pohovor pujdu radeji s levnym brakem na ruce a nejlepe v obleku z Tesca (?) , jen abych nahodou nekomu nepokazil den, moc nechapu.. Proc bych se mel stydet za to, ze jsem si dovolil koupit hodinky treba i za par desitek tisic? Co je komu do toho? Alespon je hned jasne, ze /pravdepodobne/ za plat nemecke uklizecky hajzliku makat nebudes... (i kdyz to je na CR pomery porad jeste prilis vysoka castka ). Vidim to zkratka presne opacne, nebudu na pohovoru ze sebe delat sedou mys.. A jestli drazsi hodinky by snad mely byt duvodem neprijeti do firmy, tak tim lepe, pac takova firma asi za moc stejne nestoji..  

Odesláno

Axel souhlas - taky sem sel na pohovor s Omegama - a prijali me. A urco je poznali, protoze CEO mel TAGy a personalista EDOXy.

Odesláno

Ono občas je to i zváštní, jednou mi přišel na pohovor kluk s bicolor aquaracerama. Co mě překvapilo bylo, že na entry pozici za stovku na hodinu (což ale odpovídalo jeho pracovním zkušenostem - čistá nula). Divím se, že tihle kluci nedělají u tatínka někde v kanclu.

Odesláno

Pondělí a na ruce oranžové quartz Timex na gumě za pár set Kč a příbuzná povídá: Jé, Ty máš pěkné a vkusné hodinky.

Dnes na ruce Omega Planet Ocean na tahu a stejná příbuzná povídá: Jé Ty máš jiné hodinky. Jsou takové.... decentní, ale ty předtím byly lepší.

A kamarádova reakce na tytéž Omega PO: Vidím, že pořád nosíš ty své primky....

Odesláno

Mám dva kamarády co jsou šikovní a vydělaj.  Ale když jsem jim řekl že řemeny ladím k botám šli do kolen.  

Udělal jsem si radost a pořídil si repliku těch origo pilotek.  I řemen sehnal.  Kucí co jedou v hodinkách od toma  co pomůže, mi řekli že nic moc.

A do třetice,  můj dobrý známý dělá vedoucího pro pár poboček Gant v Praze.  Sme seděli na pivku a já mu ukazoval takový ty co moc nestojí, vyvolávají kontroverzi a mě se líbí.  Tak mi ty štajny otočil a  říká...  taky máme, jen jsou alespoń do padesáti m.  Mu říkám.  Jako jo.  Ale tyhle jsou 30 atm.

A sranda je že skorem stojí stejně.

To člověk musí narazit na bratra ve zbrani.  Jinak neprolomý ledy, leda tak sanici.

Odesláno
  V 18. 8. 2017 v 12:24, Axel napsal:

Tohle priposrane chovani, tedy ze na pohovor pujdu radeji s levnym brakem na ruce a nejlepe v obleku z Tesca (?) , jen abych nahodou nekomu nepokazil den, moc nechapu.. Proc bych se mel stydet za to, ze jsem si dovolil koupit hodinky treba i za par desitek tisic? Co je komu do toho? Alespon je hned jasne, ze /pravdepodobne/ za plat nemecke uklizecky hajzliku makat nebudes... (i kdyz to je na CR pomery porad jeste prilis vysoka castka ). Vidim to zkratka presne opacne, nebudu na pohovoru ze sebe delat sedou mys.. A jestli drazsi hodinky by snad mely byt duvodem neprijeti do firmy, tak tim lepe, pac takova firma asi za moc stejne nestoji..

Je otazka co je priposranost a co je umerenost a sebereflexe (o mr*kach z teska nebyla rec), pokud se bavime o klukovi po skole co hleda jeden z prvnich serioznich jobu muj nazor je ze mene je vice, tot vse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Uměřenost - to je to slovo, které jsem hledal - díky, neumanne.

Čistě za mne - kdybych se zbláznil a chtěl v ČR někoho zaměstnat, a na pohovor mi přišel mladej kluk po škole jako zájemce o nižší pozici a měl drahé hodinky, měl by minus body. Pokud by to nebyl hogoš fogoš s fejky, nemohl bych se zbavit dojmu, že ve firmě dlouho nevydrží - buď ambice a schopnosti uchazeče míří výš než mu může firmička nabídnout (pokud bych se nechtěl vzdát své pozice já), případně po pár měsících odejde s know how a udělá se pro sebe, když má volné finance, nebo dostal hodinky darem a pochází z poměrů, které mu umožní zvysoka kašlat na práci a nadřízené, pokud se mu bude chtít, a navíc opět nelze vyloučit jeho odchod a rozjetí konkurenčního provozu... existuje řada dalších vysvětlení, ale pokud bych se na hodinky při pohovoru přímo nezeptal, obával bych se těch uvedených scénářů.

Odesláno
  V 19. 8. 2017 v 9:45, martar napsal:

. . . kdybych se zbláznil a chtěl v ČR někoho zaměstnat . . .

:lol2: to zní jako zkušenosti nabyté praxi . . . ještě v březnu jsem měl 20+ zaměstnanců . . . :D a jsem rád že to dnes je nula.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...