Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 165
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám tady jednoho kluka který se docela zajímá, má nějaký docela pěkný Orienty a vždycky se ptá co u mě nového. Dneska mě na Zenithky řekl že super a že má od této značky parádní foťák :-)

Odesláno

Nejsem takovy chronomagor jako hodne lidi tady, mam cca. rok Seiko Chronograph SPC155P1, bud na modre gume nebo na bezove kozce, vypada to mnohem lepe nez na original reminku. V podstate nikdo nic nikdy nerikal, jen jeden kamarad se dival jako ze pekne a OK.

Ted jsem si koupil G-Shocky a hned po par dnech v hospode ten samy kamarad zbystril a hned si vsiml a vyptaval se... No on sam nosi fashion hodinky, Armani, Daniel Wellington apod.

Po chvili prisel dalsi kamarad a hned: "Jeee ty mas nove G-Shocky" a uz se vyptaval jake a za kolik a co to umi atd. Po par minutach prisla jeho pritelkyne a taky hned "Jee ty mas G-Shocky, takove bych taky chtela"... Jen dodam ze on se mi chlubil hodnikama za $1 z Ali a ona ma fejkove Armani  :rolleyes:

Takze pokud chcete udelat dojem na lidi ve veku kolem 25 let, kupte si G-Shocky  :lol2:

Odesláno

Dneska rikam manzelce ?Niki, ke konci roku bych si chtel koupit novy hodinky? (Porad totiz nemuzu zapudit ten pocit, ze uz jsem dost pripravenej na svoje vlastni Suby). A ona na to ?Kdyz pojedem jeste jednou k tomu mori, jak jsme se domlouvali a nebudes zase brblat, ze je to za 60k drahy, tak si je klidne kup?. Rikal jsem si, joooo, kdyz se dari, tak se dari, mam souhlas. Hm, jenze pak se zeptala kolik budou stat....

Odesláno

Mám úplně stejné zkušenosti jako M@C: Asi tři týdny mám "pracovní" Timex Command Shock ve žluto-černém provedení a pochvaly kudy chodím. A když skoro dva roky nosím Seika želvy PADI, tak nic...všichni si asi řeknou "normální kovový hodinky", ale barevný digitálky to je terno panečku :lol2: :clap:.

Odesláno

Za x let chronobundusu jsem zažil snad jen jedno náhodné setkání / watchtalk u zubaře, tehdy já suby, on milgy - samozřejmě se z něj vyklubal člen fóra. Občas si všimne jen známej, který ode mne vzal jeden kus, že mám na ruce něco jiného, a nejčastěji malá dcerka, ale to se nepočítá :-) A jsem za to rád, že to lidi nevnímají, nebaví mne ty debaty, nosím to pro sebe, ne pro ně...

Odesláno
  V 29. 9. 2018 v 19:16, Nestler napsal:

Dneska rikam manzelce ?Niki, ke konci roku bych si chtel koupit novy hodinky? (Porad totiz nemuzu zapudit ten pocit, ze uz jsem dost pripravenej na svoje vlastni Suby). A ona na to ?Kdyz pojedem jeste jednou k tomu mori, jak jsme se domlouvali a nebudes zase brblat, ze je to za 60k drahy, tak si je klidne kup?. Rikal jsem si, joooo, kdyz se dari, tak se dari, mam souhlas. Hm, jenze pak se zeptala kolik budou stat....

Tak to máš dobré. Mě stála propustka k dalšímu kousku půl mega. Manželka chtěla auto. Ale překousl jsem to, doma je pohodička  a zase střádám.  :cheers:

Odesláno

Nedávno jsem se vracel domů a kousek před domovem stálo u škarpy auto s vozíkem a řidič se snažil naložit zpět válec pletiva, který mu pravděpodobně vypadl v zatáčce. Byl na to sám a evidentně se dost trápil, tak jsem zastavil a že mu pomůžu. On byl strašně rád a jak jsem se chystal brát do teplých tu roli pán povídá: "Nechcete si nejdřív sundat hodinky? Já jen abyste si je tím plotem náhodou nepodrápal, to by bylo škoda." Já mu na to povídám: "To jste hodný, že si všímáte, já mám tyhle jako otloukánky, ty už toho zažily, nějaký šrám navíc nevadí." No naložili jsme to a ještě hodili krátkou řeč. O hodinkách povědomí měl. Divil se, že SMPc jakože na lítačku, ale členem fóra nebyl - možná, že teď už je :-D. On měl Seiko Padi.

Manželka si občas nových kousků všimne, ale většinou (v rámci zachování rodinné harmonie) říkám, že už je mám dlouho, jen jsem je dlouho nevytáhl :-). Jinak sestřenka chronomudla neomylně novinky identifikuje - už jsem s ní musel hodit řeč, aby to nedělala před manželkou. Otázky na cenu většinou řeším tak, že už si nepamatuju, ale nebylo to nijak moc :). Občas někoho přistihnu, jak mi skenuje zápěstí v obchodě, když tlačím vozík, ale jinak až na uvedené situace hodinky nevzbuzují v mém okolí větší rozruch.

Odesláno

to Fajkus: Prosím tě a jaký kousek jsi si tímhle způsobem vykoupil? To musely být alespoň AP nebo PP, aby to stálo za takovou cenu:-)

to sodekcz: No, nerad to přiznávám,ale tohle pravidlo, včetně takového toho "ty už znáš, mám je dlouho", samozřejmě používám:-). To, že už ani tohle nefunguje je jedna věc, ale už mi to ani samotnému není příjemné a u hodinek přes 200k se sám před sebou trochu stydím za takovou lež a rád bych to řešil jinak.

Odesláno

Taky říkám ženě cca 40 - 50% z ceny hodinek, ale důrazně jsem jí sdělil, že kdyby se se mnou něco stalo, tak ať hodinky bezhlavě neprodává a nejdřív si zjistí tržní cenu :-D

V 1. 10. 2018 v 8:38, jacob napsal:

Poslední dva příspěvky mi připomínají to, že pokud se mi něco stane a manželka prodá hodinky za ty ceny co jí říkám, že stály, tak tady bude veselo :-).

Odesláno

Já už jsem si musel udělat excelovskej seznam, kde píšu skutečný ceny, protože se v tom pak zamotávám i já. Ten pak dám do zapečetěné obálky a napíšu na ní, že se smí otevřít až po mé smrti. Jinak by mne zabila:-)

to dawe009: Mno,rozvod. Mám tři děti, tak abych pak na nějaké hodinky vůbec měl :-)

Odesláno
  V 1. 10. 2018 v 8:50, RadekB napsal:

Taky říkám ženě cca 40 - 50% z ceny hodinek, ale důrazně jsem jí sdělil, že kdyby se se mnou něco stalo, tak ať hodinky bezhlavě neprodává a nejdřív si zjistí tržní cenu :-D

V tohle světle to bude konečně vypadat jako dobrá investice. Posmrtně, ale přece..

Odesláno

Skutečnou cenu nelze ženě řikat, to je jasný, kdo by to pak poslouchal že jo... Jinak k tématu vlákna: nedávno mi chválili Junghans Meister Driver na svatbě, o ceně jsem nechtěl moc mluvit, jelikož tam byla přítomna žena, byla to těžká chvíle:-)

Odesláno
  V 1. 10. 2018 v 8:10, Nestler napsal:

to Fajkus: Prosím tě a jaký kousek jsi si tímhle způsobem vykoupil? To musely být alespoň AP nebo PP, aby to stálo za takovou cenu:-)

to sodekcz: No, nerad to přiznávám,ale tohle pravidlo, včetně takového toho "ty už znáš, mám je dlouho", samozřejmě používám:-). To, že už ani tohle nefunguje je jedna věc, ale už mi to ani samotnému není příjemné a u hodinek přes 200k se sám před sebou trochu stydím za takovou lež a rád bych to řešil jinak.

:lol2: No, bohužel zvítězila manželka. Auto už kolabovalo a tak se šlo do nového. Ale mou garáž jsem uhájil a ona parkuje venku. To auto byla propustka na jakýkoliv kousek nad 100k. Kdybych něco dotáhl domů a ona pořád jezdila ve šrotu, bylo by hůř.Takto je teď doma pohodička, pijeme vínko, já šmejdím po netu s hodinkami a manža na to nic neříká. Ještě něco nastřádám, přidám k utajenému fondu a pak se začnu koukat. A ani nebudu muset dělit cenu dvěma. Tím snad předejdu situaci, že když bych teď obul kecky, prodá to za hubičku.  :cheers:

Odesláno

Ja to mam doma podobne jako vy :) zene rikam zpravidla polovinu ceny, co me hodinky staly :) i kdyz je fakt ze se nepohybuju v takovych cenach jako vy :) v praci mam kolegu ktery je taky clenem a s nim ve volnych chvilich probirame vsechno mozne, co se hodinek tyce :) on je vysazenej na automaty, ja spise na solary s radiem nebo gps serizovanim...ostatni kolegove pro to pochopeni nemaji a kdyz jim reknu ze mam pracovni hodinky za 20k tak jsou zdeseni a nechapou :) ale nastesti mam zastance ;)

Redmi Note 5 By Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...