Přejít na obsah

Maxpedition

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

"Musím říct, že tato od Condor je o dost lepší než ty vietnamské, předražené Versipacky od Maxpedition - ano byl jsem v šoku - Maxpedition - made in Vietnam. Od té doby jsem se zařekl, že čtyřku za jejich brašny a batohy fakt ne."

jaképak emoce .... fakta  ..... von byl v šoku :D .... já se poseru .....  :lol2: 

Odesláno

Mam nakej chlebnik asi za ctyrku od Maxpedition. Nosim to denne asi tri roky, chovam se k tomu jak k chlebniku...bum, prask, kop. Kdybych ho vypral a vyzehlil, mohl bych rict ze je to funglovka. Vyrobeny to je prej na Taiwanu. Kdyby tam bylo USA asi bych byl veselejsi, ovsem na funkci to nema vliv.

Odesláno

Mám a nosím fatboy jumbo a jsem spokojenej. Funguje bez poničení 4 rok. Předtím jsem koupil fatboy versilpack a zjistil, že je malej, tak ho tahají děcka, všude možně po světě :-)

post-22153-0-97177900-1506673252_thumb.jpg ]

Ten drží taky. Kdo pozná hodinky na fotce?

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 29. 9. 2017 v 14:07, instant napsal:

Som netusil ze batohy su dnes taky vazny statusovy symbol, ze ste ochotni kvoli tomu vyzerat ako mali chlapci na pieskovisku..

to není vo statutu vole ... to sou kabelky na hardwork .... vo tom ale ty nic nevíš, takže tvůj příspěvek je irelevantní .... doufám, žes mi rozuměl ... :)

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Mám stařičkej Falcon II a Versipack Jumbo.

Versipack jsem chtěl nechat kamarádovi, že je na mě velkej a kabelka mi staší menší - šel jsem do obchodu pro tu menší versi, a když jsem viděl, kam se posunula kvalita, výměna se stala nepřijatelnou.

Falcon jsem používal i místo páteřáku na downhill a protože na kole neumim, dost si užil. Chcípla mu časem půlka zipů, stálo mi za to nechat je u Testuda vyměnit.

Takže Maxpedition jsou skvělý zavazadla za přiměřenou - spíš nízkou cenu! Teda, moje Maxpedition - za dnešní bych fakt neplatil :/

Návštěvník YPO
Odesláno
  V 29. 9. 2017 v 19:00, Teatime napsal:

šel jsem do obchodu pro tu menší versi, a když jsem viděl, kam se posunula kvalita, výměna se stala nepřijatelnou.

a kam se posunula kvalita ? .... nějak víc a konkrétně se rozepiš (zkušenosti s novým výrobkem, obrázky, fakta) .... jinak to to jsou stejný hovna (informace) jako od Špenáta

Odesláno

Zkušenosti nemam, poněvadž jsem to nekoupil,že.

Fakta nemam, poněvadž nejsem výzkumák, že.

Jen přispívám svou zkušeností - fakt sem se těšil na novou kabelku a zklamání bylo strašný. Spotřebitelův POCIT (anžto neni výzkumák) nejen z kvality materiálu, ale i z rozvržení funkčních celků, řekl bych - sucháče, karabiny, zdrhovadla...

Víc si vážně napamátuju, pane hrábě!

Odesláno

Jo, a kde se to vyrábí sem fakt neštudoval, prostě to bylo ubohý do ruky (komparativně, proti tomu, co jsem měl přes rameno).

Mravní aspekty nákupu v PRC nechme stranou; ale Asie nemusí být špatně - třeba Spyderca jsou prý kvaitnější z Taiwanu než z USA...

Návštěvník YPO
Odesláno

ale já ti přeci rozumím ..... tudle sem šel kolem rolex butiku .... pár sem si jich vošmatal a řeknu vám už to není co to bejvalo (skřípe to, vrže to, hnusný krabičky, dá se to poškrábat nechtem....) ..... a ty ceny? .... strašný .... 

Odesláno (upraveno)
  V 30. 9. 2017 v 6:12, YPO napsal:

ale já ti přeci rozumím ..... tudle sem šel kolem rolex butiku .... pár sem si jich vošmatal a řeknu vám už to není co to bejvalo (skřípe to, vrže to, hnusný krabičky, dá se to poškrábat nechtem....) ..... a ty ceny? .... strašný ....

Kabelka, batoh, taška nebo co to vlastně je není Rolex a kvalita se dá opravdu zjistit hned jak tu věc chytneš do ruky. Samozřejmě když s tím nemáš zkušenost, tak nepoznáš nic a budeš tam koukat na krámě jak jeliman, ale pak nechápu proč si nenechat poradit od kluků, kteří zkušenost mají :-) Značky jdou z kvalitou dolů poslední dobou, takže to že někomu kabelka fungovala deset let už při nové kolekci zdaleka nemusí být pravda. No a teď mě můžeš poslat taky do prdele, hezké dobré ráno přeji :-) :-) :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Já chtěl taky tašku přes rameno od Maxpedition, ale nakonec po osahání a prohlédnutí se mi proste nelíbila. Rozvržení apod. Taky cena byla dost, ale byl jsem ochoten do toho jít. Nakonec jsem ale objevil tašku od 5.11 a naprostá spokojenost. Model nevím, musel bych pozjistit, nevím kde se to vyrábí, ale jsem spokojen. A za ty prachy proste super. ;) tak koukni i na 5.11 jestli se Ti nebude něco líbit.

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)
  V 1. 10. 2017 v 7:55, chvatal.miroslav napsal:

V pondělí mi má přijít Maxpedition Versipack Fatboy. Tak jsem zvědavý. Chci něco na lítačku po městě a na přehazování mezi bytem a autem.

já ho měl .... pokud do něj máš co nandat (je celkem velkej) , tak budeš spokojený , pokud si koupil verzi s úchytem v pase (je to dobrý, protože nelítá a drží na místě - dělá se i bez úchytu)

nakonec sem ho dal pryč, páč na moje účely byl moc velkej a koupil do města todle : https://www.maxpedition.com/products/neatfreak-organizer

verze s páskem v pase a bez:

Upraveno uživatelem YPO

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...