Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vzhledem k tomu , že vlastně nevím kolik příjde 14. lidí pač praha a okolí má jarňáky tak zvažuju čtvrtek 22. takže poprosím pražáky a okolí aby mi kdyžtak potvrdili jestli je to ok nebo ne. 

Dál řeším termím moravskýho piva ale jsem teď zasekanej prací a navíc jak jsem psal příští tejden na veletrhu a ten další mizím na tejden na koncert do indie. tak jedině po indii cca 9.3 ale to už bych chtěl aby běžela výroba. 

To moravské pivo bude kde ? 

Odesláno

Ok takže dělám rezervaci na jeden stůl na 14. v gate na 19:00 

moravské pivo tímpádem kolem 10 března teda pokud se kolega nebude bát jet do brna dřív než se vrátím . Ale tímpádem se výroba posune ... 

Odesláno

Ok takže dělám rezervaci na jeden stůl na 14. v gate na 19:00 

moravské pivo tímpádem kolem 10 března teda pokud se kolega nebude bát jet do brna dřív než se vrátím . Ale tímpádem se výroba posune ... 

Víkend kolem 10března jsem mimo,ale jak jsem řekl,třeba dám příští kolo,teda pokud nějaké bude.

Odesláno

další kolo bohužel nebude jelikož se pak na moravu dostanu až začátkem června . 

Víkend kolem 10března jsem mimo,ale jak jsem řekl,třeba dám příští kolo,teda pokud nějaké bude.

Odesláno (upraveno)

14. Gate v pohodě. 

Ony sa plánujů aj gatě?

----------------------------

.

Pokud se domluvíte, dejte vědět, přijdu se nezávaně mrknout a pokecat.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Moravsky zkouseci ?pivo? je moznost udelat 24.2. v brne , ale potrebuju vedet kdo by mel zajem , chce to alespon 10 lidi a poslal bych tam kolegu.

Odesláno

Vzhledem k prázdninami bych preferoval toho 22.2.

Přidá se někdo, aby se to vyplatilo?

Odesláno

Chtěl bych se ještě zeptat, aniž bych chtěl nějak tlačit, jestli se to stihne do půlky dubna. Já bych jí fakt do tý doby potřeboval :-).

Odesláno

Chtěl bych se ještě zeptat, aniž bych chtěl nějak tlačit, jestli se to stihne do půlky dubna. Já bych jí fakt do tý doby potřeboval :-).

vše záleží na tom jak se potvrděj lidi ze seznamu ... 

Odesláno

Ad dnešní předváděčka v Gatu - bude ještě něco dalšího v Praze do konce měsíce, nebo už jen ateliér? Případně, kdy je deadline pro přihlášky?

Bohužel vůbec nestíhám. :(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...