Petrando Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Fusuju do prumyslove automatizace, hlavne opravy a servis ridicich systemu, operacnich panel, motoru, servomotoru a DC motoru Nepotrebuje někdo něco previnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Analytik a administrátor přes hlasové technologie, jinak holka pro všechno... Dostanu úkol, řeknou, co chcou, jak a já už to nějak udělám, zařídím, vyřídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikzostravy Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Fajne vlákno a dobre se čte :-) Stavař na Ostravě :-) malinka stavební firma (výstavba RD na klíč, revitalizace panelových a RD) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Fajne vlákno a dobre se čte :-) Stavař na Ostravě :-) malinka stavební firma (výstavba RD na klíč, revitalizace panelových a RD)Tebe já si musím zapamatovat. Co nevidět se chystám začít stavbu domku a nějakou firmičku budu muset sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 obchoďák - stavební materiály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Chemický operátor ve fabrice na letecké motory. Vzduchem nějak dorazilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirikzostravy Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Tebe já si musím zapamatovat. Co nevidět se chystám začít stavbu domku a nějakou firmičku budu muset sehnat Jasné :-) stačí napsat a třeba z toho něco bude :-) třeba ne a jen fajně pokecáme o domku a hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 jmenuju se Hujer a sem tady mistrem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici-Pici Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Vymáhaní pohledávek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 6. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2016 Šnóruju po souvěrcích jako nebožtík Abeles. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Já v pondělí oslavil 11 let v jedný firmě, kde se - v rámci již čtvrté pozice - pokoušim předstírat prodejní a development dovednosti . Jinak zahrady jsem dobrovolně zabalil na konci roku. Nebyl na to čas a hlavně jsem zjistil, že vim a umim úplný kulový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 (upraveno) Já v pondělí oslavil 11 let v jedný firmě, kde se - v rámci již čtvrté pozice - pokoušim předstírat prodejní a development dovednosti .Jinak zahrady jsem dobrovolně zabalil na konci roku. Nebyl na to čas a hlavně jsem zjistil, že vim a umim úplný kulový.Chápu... Upraveno 7. ledna 2016 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Skladník ;-) Zásilka z Kolumbie, to zase bude červených frňáků " Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Chápu... Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jinak zahrady jsem dobrovolně zabalil na konci roku. Nebyl na to čas a hlavně jsem zjistil, že vim a umim úplný kulový.Konecne s tim tady prestanes prudit. Skladník ;-) Zásilka z Kolumbie, to zase bude červených frňáků "Ty si koledujes, vis houby, kdo vsechno to tady cte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Skladník ;-) Zásilka z Kolumbie, to zase bude červených frňáků "A ty pytle vzádu taky vypadaj docela plný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Loňská sklizeň ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 Jsem koštnul a není to tedy úplně blbý jako Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 7. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2016 CISCO/NEXUS/JUNIPER LAN Admin pre IBM siete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2016 jsem advokát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se