P_P Odesláno 19. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2023 Doporučím se u nové myčky podívat na způsob / funkci sušení, bohužel díky snaze vše omezovat a šetřit energii už dost nových myček používá k sušení jen nějak zbytkové teplo či co, proto se taky otvírají ty dveře na konci programu, jinak je to dost dlouho mokré. Mám novou dražší AEG, myje super, ale suší hůř než 10 let stará myčka. Někde jsem viděl i možnost zapnout sušení plus, samozřejmě s dovětkem o vyšší spotřebě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2023 Tak aby toho nebylo málo tak po ledničce a TV nám teď odešla myčka, doufám, že to je letos všechno. Měli jsme 15 let Siemens, takže zas Síemens https://www.alza.cz/siemens-sn27yi03ce-d6827820.htm?cstrackid=9761e5d3-b284-4882-9d07-bc5ef48c9ba5&utm_campaign=button&utm_content=9761e5d3-b284-4882-9d07-bc5ef48c9ba5&utm_medium=ChannelSight&utm_source=BSH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brept Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 My většinou dáváme eco program, max teplota 50 stupňů a po automatickém otevření na konci programu není ani moc páry. (Ikea).. která by kondenzovala na desce. jinak mám taky příjemnou zkušenost s myčkou Bosh a technologií Zeolith - "kámen" ve dveřích, který teplem suší nádobí zcela dosucha, ale za jiný peníz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 6 minutami, Brept napsal: jinak mám taky příjemnou zkušenost s myčkou Bosh a technologií Zeolith - "kámen" ve dveřích, který teplem suší nádobí zcela dosucha, ale za jiný peníz. Ked som mal pokazenu mycku, tak som sa radil s opravarom, ze co kúpiť nove, a keď som zmienil Zeolith , tak len spravil grimasu, ze do toho nech urcite nejdem. Ale fakt si nepamätám v com bol problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 @Moty 15 je krasny vek, na to asi nemozes povedat krive slovo. Mozno trosku smola ze sa ti to vsetko nakopilo v priebehu par mesiacov, tak to vnimas trosku inac. Stastnu ruku pri vybere novej, ale bol by som ochotny si vsadit ze 15 rokov neda. P.S. mam bosch v dome 12tym rokom + novu bosch 1 rok na chalupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 18 hodinami, ivan_989 napsal: Ked som mal pokazenu mycku, tak som sa radil s opravarom, ze co kúpiť nove, a keď som zmienil Zeolith , tak len spravil grimasu, ze do toho nech urcite nejdem. Ale fakt si nepamätám v com bol problém. Musím zaťukat, ale Boschku právě s tím Zeolithem máme několik let a zatím maximální spokojenost... mě bylo řečeno ať vybíráme tedy Made in Germany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 20 minutami, African napsal: před 18 hodinami, ivan_989 napsal: Musím zaťukat, ale Boschku právě s tím Zeolithem máme několik let a zatím maximální spokojenost... mě bylo řečeno ať vybíráme tedy Made in Germany. Good for you. Ja som dal na toho opravara a teda mam Bosch bez Zeolith a tiež veľká spokojnosť. Zásuvka na príbory je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 Máme se Zeolithem, dostali jsme ji ze showroomu za příznivou cenu. Jede pár let, zatím naprosto bez problému. Předtím jsme měli asi 15 let AEG. Po té době se rozsypal plastový rozvaděč vody a nevyplatilo se kupovat nový (kdo viděl myčku zevnitř, takový ten klumprt co honí vodu do všech trysek). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Nám přestala hřát vodu, zítra vyzvedávám tu siemensku IQ700 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 V 21. 5. 2021 v 16:27, mAra_ napsal: Mohu s poručit Miele. Máme ten nejnižší model (kvůli ceně, pravda). Ale nejen jak z partesu (srovnání s nejvyšší radou AEG, kterou jsme měli před tím a furt se srala a vydržela tři roky a stala dost podobně). Ale teda programově je to dost bída. (V podstatě je dost hloupá). Na druhou stranu používáme jeden program pořád, stejně jako před tím... Za mě dobrý kup. Taky máme Miele, něco ze základních modelů a spokojenost převeliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarojetu Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna +1 na Miele, ale uz je asi pozde, treba si to tu nekdo precte. Kupoval jsem nejaky stredni model. Penez jak za kozu, ale zatim slape krasne. Doufal jsem ze bude mene hlucna, ale coz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Dotaz/prosba... Není tady prosim nějaký kutil/opravář na domácí spotřebiče? Nějak se nám pokazil myčka. Zapnu, spustím program, spustí se vypouštěcí čerpadlo, po pár vteřinách se vypne a myčka dál nic nedělá... Rozdělal jsem oběhové i vypouštěcí čerpadlo, ani jedno není nijak poškozené/ucpané/zanesené. Mám podezření, že to asi bude v elektronice ovládání. Ta se dá objednat a vyměnit samozřejmě, jen si tím nejsem 100% jistý. Tak kdyby tady někdo měl nějakou zkušenost, budu vděčný... Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října to nejspíše odhaduješ správně. píše to nějakou chybu? tohle už je na servisáka, to sám asi nedáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října před 5 hodinami, Petr11 napsal: to nejspíše odhaduješ správně. píše to nějakou chybu? tohle už je na servisáka, to sám asi nedáš... Právě bohužel bez chyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Opravář si řekne tolik, že je lepší koupit rovnou novou. V létě jsem řešil něco podobného s pračkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Vezme si cca litr a určí závadu. Většinou se pak ale oprava nevyplatí. Jestli ji už máš 5 let +,tak bych šel do nový. Jak říkám, pro opravu si udělal dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 11. října Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října Měl jsem něco podobného u myčky AEG. Přijel opravář (a vzpomenul si, že jsem se mu dobře staral o auto na servisu), a zjistil, že závada je na desce plošných spojů, kterou proletoval a myška už běhá asi 8 let po této opravě. Prý se na letování součástek na plošňák používá jakýsi "ekologický" cín a ten větší proudové zátěže nezvládá... Použil na proletování spojů klasický cín z cívky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října V 11. 10. 2024 v 10:14, polifka napsal: Měl jsem něco podobného u myčky AEG. Přijel opravář (a vzpomenul si, že jsem se mu dobře staral o auto na servisu), a zjistil, že závada je na desce plošných spojů, kterou proletoval a myška už běhá asi 8 let po této opravě. Prý se na letování součástek na plošňák používá jakýsi "ekologický" cín a ten větší proudové zátěže nezvládá... Použil na proletování spojů klasický cín z cívky. No jo, EU nám zavedla RoHS - bezolovnatý cín. Ten časem degraduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se