Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Doporučím se u nové myčky podívat na způsob / funkci sušení, bohužel díky snaze vše omezovat a šetřit energii už dost nových myček používá k sušení jen nějak zbytkové teplo či co, proto se taky otvírají ty dveře na konci programu, jinak je to dost dlouho mokré.

Mám novou dražší AEG, myje super, ale suší hůř než 10 let stará myčka. Někde jsem viděl i možnost zapnout sušení plus, samozřejmě s dovětkem o vyšší spotřebě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 217
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak aby toho nebylo málo tak po ledničce a TV nám teď odešla myčka, doufám, že to je letos všechno.

Měli jsme 15 let Siemens, takže zas Síemens

https://www.alza.cz/siemens-sn27yi03ce-d6827820.htm?cstrackid=9761e5d3-b284-4882-9d07-bc5ef48c9ba5&utm_campaign=button&utm_content=9761e5d3-b284-4882-9d07-bc5ef48c9ba5&utm_medium=ChannelSight&utm_source=BSH

Odkaz ke komentáři

My většinou dáváme eco program, max teplota 50 stupňů a po automatickém otevření na konci programu není ani moc páry. (Ikea).. která by kondenzovala na desce.

jinak mám taky příjemnou zkušenost s myčkou Bosh a technologií Zeolith - "kámen" ve dveřích, který teplem suší nádobí zcela dosucha, ale za jiný peníz.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, Brept napsal:

jinak mám taky příjemnou zkušenost s myčkou Bosh a technologií Zeolith - "kámen" ve dveřích, který teplem suší nádobí zcela dosucha, ale za jiný peníz.

Ked som mal pokazenu mycku, tak som sa radil s opravarom, ze co kúpiť nove, a keď som zmienil Zeolith , tak len spravil grimasu, ze do toho nech urcite nejdem. Ale fakt si nepamätám v com bol problém.

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, ivan_989 napsal:

Ked som mal pokazenu mycku, tak som sa radil s opravarom, ze co kúpiť nove, a keď som zmienil Zeolith , tak len spravil grimasu, ze do toho nech urcite nejdem. Ale fakt si nepamätám v com bol problém.

Musím zaťukat, ale Boschku právě s tím Zeolithem máme několik let a zatím maximální spokojenost... mě bylo řečeno ať vybíráme tedy Made in Germany.

Odkaz ke komentáři

před 20 minutami, African napsal:
před 18 hodinami, ivan_989 napsal:

Musím zaťukat, ale Boschku právě s tím Zeolithem máme několik let a zatím maximální spokojenost... mě bylo řečeno ať vybíráme tedy Made in Germany.

Good for you. :) Ja som dal na toho opravara a teda mam Bosch bez Zeolith a tiež veľká spokojnosť.  Zásuvka na príbory je super  :)

Odkaz ke komentáři

Máme se Zeolithem, dostali jsme ji ze showroomu za příznivou cenu. Jede pár let, zatím naprosto bez problému. Předtím jsme měli asi 15 let AEG. Po té době se  rozsypal plastový rozvaděč vody a nevyplatilo se kupovat nový (kdo viděl myčku zevnitř, takový ten klumprt co honí vodu do všech trysek).

Odkaz ke komentáři

V 21. 5. 2021 v 16:27, mAra_ napsal:

Mohu s poručit Miele.  Máme ten nejnižší model (kvůli ceně, pravda). Ale nejen jak z partesu (srovnání s nejvyšší radou AEG, kterou jsme měli před tím a furt se srala a vydržela tři roky a stala dost podobně).

Ale teda programově je to dost bída. (V podstatě je dost hloupá). Na druhou stranu používáme jeden program pořád,  stejně jako před tím...

Za mě dobrý kup.

Taky máme Miele, něco ze základních modelů a spokojenost převeliká

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...

Dotaz/prosba... Není tady prosim nějaký kutil/opravář na domácí spotřebiče? Nějak se nám pokazil myčka. Zapnu, spustím program, spustí se vypouštěcí čerpadlo, po pár vteřinách se vypne a myčka dál nic nedělá... Rozdělal jsem oběhové i vypouštěcí čerpadlo, ani jedno není nijak poškozené/ucpané/zanesené. Mám podezření, že to asi bude v elektronice ovládání. Ta se dá objednat a vyměnit samozřejmě, jen si tím nejsem 100% jistý. Tak kdyby tady někdo měl nějakou zkušenost, budu vděčný... Děkuji 

Odkaz ke komentáři

Měl jsem něco podobného u myčky AEG. Přijel opravář (a vzpomenul si, že jsem se mu dobře staral o auto na servisu), a zjistil, že závada je na desce plošných spojů, kterou proletoval a myška už běhá asi 8 let po této opravě. Prý se na letování součástek na plošňák používá jakýsi "ekologický" cín a ten větší proudové zátěže nezvládá... Použil na proletování spojů klasický cín z cívky.

Odkaz ke komentáři

V 11. 10. 2024 v 10:14, polifka napsal:

Měl jsem něco podobného u myčky AEG. Přijel opravář (a vzpomenul si, že jsem se mu dobře staral o auto na servisu), a zjistil, že závada je na desce plošných spojů, kterou proletoval a myška už běhá asi 8 let po této opravě. Prý se na letování součástek na plošňák používá jakýsi "ekologický" cín a ten větší proudové zátěže nezvládá... Použil na proletování spojů klasický cín z cívky.

No jo, EU nám zavedla RoHS - bezolovnatý cín. Ten časem degraduje...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...