warann Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Pánové odbočím od dospělých motorek, co jsem prodal W650, tak mám skůtra. Aktuálně starší Honda 250 Firesight. Mám to na příměstskej provoz, zejména do práce 20km tam a 20 zpět. Jendou, dvakrát ročně "výlet" do 100km. I když je to starší kus, tak jí v podstatě nic nechybí, ostatně má najeto asi 20tis. Nicméně znáte to, láká mě změna. Dlouho jsem byl přesvědčenej, že to bude Burgman 400, nicméně aktuálně mě dost láká (opět) Honda, a to Forza 300. Nějaký zkušenosti? Zejména teda samozřejmě reálný zkušenosti, papírový hodnocení znám. Případně alternativy? Díky.
warann Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Ještě jsem na to koukal, jelikož nehledám novej kus, tak nabídla není zrovna moc široká. Nícméně konkrétně např. toto: http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/suzuki/suzuki-an-400-burgman/suzuki-an-400-burgman-abs-1089774.html nebo toto: http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-nss-300-forza/honda-nss300-forza-1035832.html resp. ještě toto http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/yamaha/yamaha-x-max-250/yamaha-x-max-250-abs-cr-1068352.html Upraveno 26. února 2017 uživatelem warann
Roland Sands Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Jeste bych se zkusil podívat na Aprilii, designově asi nejpovedenější. https://www.motoinzerce.cz/motorky/aprilia/953480-sr-max-300.html
warann Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Dík, taky dobrý. No nic, aspoň mám o čem přemejšlet :-)
Kairos Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Triumph Bobber na živo na výstavě ještě větší bomba než na fotkách a já dneska prvních 200km Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2017 uživatelem Kairos
instant Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 pekna guzzi.. omnoho lepsi choice ako ten bobor
Hasič Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Pánové odbočím od dospělých motorek, co jsem prodal W650, tak mám skůtra. Aktuálně starší Honda 250 Firesight. Mám to na příměstskej provoz, zejména do práce 20km tam a 20 zpět. Jendou, dvakrát ročně "výlet" do 100km. I když je to starší kus, tak jí v podstatě nic nechybí, ostatně má najeto asi 20tis. Nicméně znáte to, láká mě změna. Dlouho jsem byl přesvědčenej, že to bude Burgman 400, nicméně aktuálně mě dost láká (opět) Honda, a to Forza 300. Nějaký zkušenosti? Zejména teda samozřejmě reálný zkušenosti, papírový hodnocení znám. Případně alternativy? Díky.Mám burgmana 400, doporučuji. Jede jako motorka i jako skutr. Skvělý uložný prostor...
warann Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Mám burgmana 400, doporučuji. Jede jako motorka i jako skutr. Skvělý uložný prostor...Dík. Dlouho to byla moje jasná volba, nicméně pak to zamotala ta Forza. X-max nakonec asi ne, to je přeci asi někde jinde, než kam směřuju. No, zkusím je někde vyzkoušet a uvidím. Jo, ještě mě napadlo, že jsem někde (bohužel už nevím kde) četl jakousi kritiku motoru v Burgamanovi, že není úplně nejspolehlivější. Jak jsi na tom v tomhle ohledu?
Prorok Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 K tomu BMW 1150 GS ... měl jsem ji, ročník 2003 a byla úžasná. Ohledně tohoto typu motorky se obrať na Cyrila nebo Ivana Lelaka. Určitě tě nasměřují
instant Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 tak ja som uz vcera neodolal. fukalo sice jak besne, ale nam, co mame s masinou cez pol tony, to zase az tak strasne nevadi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
warann Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Instant: palec hore. Jinak náš mladej má první letošní zážez. To byl řev (teda hlavně ze strany maminky a já teď musím shánět rozbitej květináč), Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
klobadysek Odesláno 5. března 2017 Nahlásit Odesláno 5. března 2017 Taky jsem to dnes také poprvé projel, bez fotek, ale nebylo to ono, u nás ještě všude štěrk a rozbité silnice. Zkoušel jsem hlavně nová bar end zrcátka.
Lakerss007 Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Chlapi, prosim o nazor - naskytla se prilezitost, konretne BMW R 1200 GS rok vyroby 12/2004, puvod CR, druhy majitel, nejaka vybava, vyhrev heftu, origo plastove kufry, nebourana a od kluka, co koupil dalsi GS. Najeto ma cca 40 tis km. Cena 195 tis. Jit do tyhle generace nebo radeji nechat byt? Osobne se mi zda cena vysoka, ale adekvatni perfektnimu stavu a vybave moto.Byl jsem upozornen na lozisko/probl. vymena oleje v kardanu, unasec zadniho kola, elektroniku, atd. BMW docela casto melo svolavacky, a tak nejak predpokladam, ze budou v bmw ochotni po sdeleni VIN rict vycet servisnich ukonu, svolavacek atp.Dekuji za kazdy nazor (gs forum procitam).
Kairos Odesláno 7. března 2017 Nahlásit Odesláno 7. března 2017 Chlapi, prosim o nazor - naskytla se prilezitost, konretne BMW R 1200 GS rok vyroby 12/2004, puvod CR, druhy majitel, nejaka vybava, vyhrev heftu, origo plastove kufry, nebourana a od kluka, co koupil dalsi GS. Najeto ma cca 40 tis km. Cena 195 tis. Jit do tyhle generace nebo radeji nechat byt? Osobne se mi zda cena vysoka, ale adekvatni perfektnimu stavu a vybave moto.Byl jsem upozornen na lozisko/probl. vymena oleje v kardanu, unasec zadniho kola, elektroniku, atd. BMW docela casto melo svolavacky, a tak nejak predpokladam, ze budou v bmw ochotni po sdeleni VIN rict vycet servisnich ukonu, svolavacek atp.Dekuji za kazdy nazor (gs forum procitam).mě to přijde jako dobrá cena za motorku sotva zajetou, ale jestli ty kilometry opravdu sedí.....? určitě se s VINkem dotázat v BMW
instant Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 to je avg 2500km za sezonu.. pokial to nebol taky ten bmw manekyn v strednom veku obleceny v najdrahsich goretexoch, alebo nepoznas majitela dobre a dlho, tak by som tym kilometrom neveril
ferrycz Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 No koupena je v prosinci ale i tak je to malý nájezd. Nicméně není nereálný. Předpokládám ze svolávačky ma za sebou a pokud bude hezká tak nějaká sleva je na místě snad možná. Vem si k tomu nekoho kdo ty motorky zná
Lakerss007 Odesláno 8. března 2017 Nahlásit Odesláno 8. března 2017 Chlapi, km nemam duvod zpochybnovat a dle "kontrolatachometru.cz" je kilometrova historie verohodna. Prodavajici je velice solidni kluk. Zitra navsteva Inveltu v Pze, kde byla moto koupena.Dotaz spise smeruju na vyhody/nevyhody oproti jinym generacim, pripadne zkusenosti zdejsich jezdcu GS.
ferrycz Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Na rovinu si myslím jako uživatel BMW od roku 2000 a nájezdem cca 280 tis km, že čím novější tím ošizenější, osobně bych do toho šel, má to hovno najeto a je to rozhodně větší držák než ty nový od roku 2010. udržba z pár korun, servis když nejsi uplný kopyto tak uděláš 90% doma, (oleje, filtry, ventily) prostě se toho neboj. Kdyby jsi chtěl poradit s něčím konkrétnějším napiš
TLD Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Ja bych do toho zase nesel. I kdyz ty km sedej. Prece jen to byl v roce 04 novej model a moc dobrou povest nema. Pokud bych mel jit do teto verze, koukal bych po 07 a vyse. Radsi bych sel do 1100 nebo 1150. Ja osobne do 100PD, ale ja jsem divnej.
Qvido Odesláno 9. března 2017 Nahlásit Odesláno 9. března 2017 Tyto ročníky se často pohybují na inzerci levněji než předchozí 1150
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se