JakubS Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Motobatt mám druhým rokem, celou zimu zapojená v motorce bez dobíjení a na jaře start bez problému, garáž není "úplně" vytápěná. Tu bych se nebál doporučit, u mě dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
runner200 Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června Uz je doma bola to laska na prvy pohlad 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janstuclik Odesláno 5. června Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června před 2 hodinami, runner200 napsal: Uz je doma bola to laska na prvy pohlad Nádherná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 14 hodinami, runner200 napsal: Uz je doma bola to laska na prvy pohlad Fajne jak cyp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června před 23 hodinami, JakubS napsal: Motobatt mám druhým rokem, celou zimu zapojená v motorce bez dobíjení a na jaře start bez problému, garáž není "úplně" vytápěná. Tu bych se nebál doporučit, u mě dobrý. Taky doporučím, v RT už jede 6 rok a dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června (upraveno) V 4. 6. 2024 v 10:26, Vladar91 napsal: Doporučili byste gelovku na provoz jednou měsíčně plus zima na nabíječce? je teda zbytečně drahá ale jinak za mne určitě, jenom s tou celou zimou na nabíječce bych to nepřeháněl, stačí jednou za 3 měsíce dobít a pohoda Upraveno 6. června uživatelem ferrycz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. června Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června Není čas, ale když je tak krásně tak jsem jel aspoň na otočku zaprdlat do Šaštína... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Včera menší výlet. Kade má ale partia stiahla to som ešte dlho musel predýchať. Cesta v lese, blato kaluže a kamene. Dookola bajkeri, hubári a opekačky. Len krútili hlavami či dobre vidia. Ale pozitívum aspoň som tú mašinku lepšie spoznal Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Odoslané z 24069PC21G pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. června Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června Ešte raz foto v lepšej kvalite, lebo to tapatalk skazil.Ak sa sa predošlú foto poprosím zmazať. Ďakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června btw ,kdyby někdo jel na Stupava (Obec) • Mapy.cz, EVO95 beru MOTRANS Střílky, s.r.o. (Čerpací stanice) • Mapy.cz mají velký průtok tak je čerstvý, o trošku lepší dynamika a akcelerace motoru než Shell V-power Shell (Čerpací stanice) • Mapy.cz, pěkné kopečky, kvalitní povrch, občas příslušník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 15. června Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června čtvery zrcátka rulezz 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 16. června Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června Vzal jsem jedenáctku na výlet do Peenemünde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Bravo! Jen doufám, že na rozdíl od některých členů Chronomagu, jsi se při prohlídce nepraštil do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Asi je to spíš do nasíracího vlákna. Ráno přijdu k motorce a zjistím, že mi chybí bezel/kroužek kolem tacháče. WTF? To jsem určitě při jízdě nikde neodklepal. K čemu to někomu bude? Já teď musím čekat 6 týdnů na novej z USA za skoro dva litry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Z včerejší projížďky kolem komína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června před 12 hodinami, Bert napsal: Bravo! Jen doufám, že na rozdíl od některých členů Chronomagu, jsi se při prohlídce nepraštil do hlavy Tam ne, ale dnes tady trochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Dobrej trip. Užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Měl bych dotaz na motorkářskou subkulturu. No Flame. Jak to mají motorkáři nastavené s úctou k životu, dodržováním dopravních předpisů, řízením rizika, atd. Protože minimálně z tohoto vlákna, z diskusí s pár motorkáři včetně Berta mám pocit, že tohle jsou pro ně důležitá témata a že se výlety chtějí užívat co nejdéle. Naproti tomu, to, co vidím denně v Praze u majitelů malých motorek a skútrů je přesný opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Tady nejde o motorkáře, ale o skútraře. A to je něco úplně jiného (čest výjimkám). Jezdím po Praze na motorce skoro každý den a je to opravdu děs. Kolikrát mám chuť zastavit a z toho skútru je sundat. Víc než život je pro hodněz nich ušetřená vteřina nebo dvě. Problém je v tom, že na skútr sedne kdokoliv kdo má řp B a nemá s jednou stopu žádné zkušenosti a hlavně žádný ohled - na sebe a hlavně ani na ostatní. Ale nechci házet všechny do jednoho pytle, pár rozumných určitě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se