Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

wave ceptor - comu presne na vete "ludia maju nespravne navyky" nerozumies. oni ich maju, preto sa organizuje tolko motoskol a kurzov. ja nemam nic proti ludom co zacnu neskor, iba im radim aby to nerobili. to je cele. Mam na to vela dovodov (bohuzial).

hasno - jazdim na Majesty 400, ale automat do motorky naozaj nepatri. Mozno, ked uz mas tie kramy, ci by nebola lepsia sprcha ako forum.

Odesláno

Já bych to ještě víc zabsurdnil.! :clap:

Správnej motorkář se pozná podle kožených smradlavých hader, vykuchanýho výfuku, hodně kérek a pokud možno s minimem najetých kilometrů. Ale musí začít do třiceti! 

To je zase blbost....!. :eek: . Promiň Instante. :cheers: 

14 dní v italském městském provozu na skútru je pro adepta prospěšnější, než padesát motosrazů, jízd na okruhu či turistických výletů na Grossglockner. Projetí Tiranou či Moskvou je dle mého soudu pro zkušenost motocyklisty daleko víc, než mudrování v motorkářské hospodě či v tuningovém báru. 

Kolik máš najeto Instante? Vím, že to o tom úplně není. Mám ale plno kamarádů, kteří začínali (třeba z finančních důvodů) až po čtyřicítce a jezdí výborně. Na druhou stranu znám pár matláků, kteří trápili frkoly již v základní škole, ale jezdí blbě do dneška. Nevím, jak na tom je statistika, ale nejvíc křížků u silnic mají podle mě právě mladí řidiči. Kdo začíná ve starším věku, používá při jízdě trochu víc mozek a to je rozhodující.

V každém případě se v souvislosti s novou legislativou můžeme těšit na pěknej chaos. Myslím, až vyjedou do ulic všichni "B"éčkaři na skútrech.  :death: . Ale za pár let to už bude v pohodě. Provoz se skútry se budou muset naučit chápat i řidiči aut. 

Odesláno
  V 27. 3. 2013 v 13:36, Cyril napsal:

Správnej motorkář se pozná podle kožených smradlavých hader, vykuchanýho výfuku, hodně kérek a pokud možno s minimem najetých kilometrů. Ale musí začít do třiceti! 

14 dní v italském městském provozu na skútru je pro adepta prospěšnější, než padesát motosrazů, jízd na okruhu či turistických výletů na Grossglockner. Projetí Tiranou či Moskvou je dle mého soudu pro zkušenost motocyklisty daleko víc, než mudrování v motorkářské hospodě či v tuningovém báru. 

Kolik máš najeto Instante? Vím, že to o tom úplně není. Mám ale plno kamarádů, kteří začínali (třeba z finančních důvodů) až po čtyřicítce a jezdí výborně. Na druhou stranu znám pár matláků, kteří trápili frkoly již v základní škole, ale jezdí blbě do dneška. Nevím, jak na tom je statistika, ale nejvíc křížků u silnic mají podle mě právě mladí řidiči. Kdo začíná ve starším věku, používá při jízdě trochu víc mozek a to je rozhodující.

V každém případě se v souvislosti s novou legislativou můžeme těšit na pěknej chaos. Myslím, až vyjedou do ulic všichni "B"éčkaři na skútrech.  :death: . Ale za pár let to už bude v pohodě. Provoz se skútry se budou muset naučit chápat i řidiči aut. 

čoveče chlape, mluvíš mi ze srdce

tak já třeba začal s pořádným motorkařením po 20leté pauze v 38 letech. Od roku 2005 jsem postupně vystřídal  FZ600, MT01, Gs650Dakar, Gs1200 a skončil u XL1200N.

Musím říct že teď je ten nejlepší věk na kochání se ze sedla :clap:

Odesláno
  V 27. 3. 2013 v 15:03, mt01 napsal:

čoveče chlape, mluvíš mi ze srdce

tak já třeba začal s pořádným motorkařením po 20leté pauze v 38 letech. Od roku 2005 jsem postupně vystřídal  FZ600, MT01, Gs650Dakar, Gs1200 a skončil u XL1200N.

Musím říct že teď je ten nejlepší věk na kochání se ze sedla :clap:

V 27. 3. 2013 v 13:36, Cyril napsal:

Moc dobře napsané Cyrile. To bych vyvěsil ve všech autoškolách a na všech srazech.

Proto mi začlo vadit pojmenování motorkář.

Na otázku jestli jsem motorkář, odpovídám ne, ale na motorce jezdím.

post-27528-0-84383900-1364400146_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Jo, tomu rozumim. Militantni fundamentalisticky pristup nekterych "motorkaru" neni nic s cim by bezny uzivatel motorky chtel byt asociovan.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

asi jo, nejaka cina kroska nebo silnice ve variatoru urcite bude... ale... tam, pokud ti neni 16-18, to bude divocina.. i dcery spoluzaci jezdi radeji v takovych tech ´velorexech´, ma to obsah 50ccm...

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno
  V 27. 3. 2013 v 18:28, FrantisekH napsal:

chlapi, díky za názory, ale to co jsem potřeboval jsem se nějak nedozvěděl...tak tedy existuje normální stopětadváca s automatem? ne skutr

no já myslím že ne

Odesláno

Jo ta je fakt docela v pohodě! Ale nevím, jak na tom budeš vypadat s koženýma třásněma a velkým břichem...Tohle ti tady skalní motorkáři asi neschválej! Já jo!! :-)  :giljotiini:

Odesláno

nejsem sklaní motorkář..spíš bych rád poznal ten pocit prostě se jet projet vypadnout vyčistit hlavu...a nevim jestli by moje ego sneslo klasik skůtr abych nevypadal jak tetka co jede pro housky do penny

co jsem koukal tak sehnat to tak je to peklo

Odesláno

A nestálo by za zvážení si udělat plnohodnotné papíry? Otevřela by se ti pak naprosto jinačí škála možností, z čeho vybírat a tím pádem i lacinějc.

Jak nemám mezi nohama nádrž, tak motorku necítím=nemohl bych si takovou jízdu vychutnat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...