M3maniac Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Banďoura jsem kdysi měl....,úplně první japonec kterýho jsem měl byla Yamaha 400RD..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Bundu a blembák tam koupis urcite! Cinskou motorku taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 V 27. 2. 2016 v 9:29, Strocek napsal: Naprosto dobrej výběr a co se týče barvy asi bych na velký enduro nevolil nic jiného, stejně tak model výklopné brady. Já a další 2 kámoši co jsme spolu jezdili na silnicích máme všichni Shark RSI a máme je do teďka a pořád dobře slouží, teď jsem teda na KTM koupil krosovou. Sharka jsem kupoval asi před 8 lety a pořád je v super stavu stejně tak polstrování vevnitř. Jsou to kvalitní helmy za dobré peníze. jako že nekecám Vy jste ťamani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 To myslim jako k tem zlutym teckam na misto hlavy! Akorat obrazek zmizel! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Tak co dneska neni čínský? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Doufam ze moje rolexky, glock a bmw! Doufam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 ....stači že su v bmw polske ložiska.....moja skusenost s gs1200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mario564 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 (upraveno) www.incheba.sk/vystavy/motocykel-9805.html?page_id=9805 Kto z vás tam ide ??? Upraveno 5. března 2016 uživatelem mario564 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 ....uvažujem nad novou afrikou rad by som sa pozrel a naživo osahal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 V 5. 3. 2016 v 14:38, Horhe napsal: Tak po dvou měsících odzimováno, olej vyměněnej, projížďka pěkná.Se máš, já ležím od čtvrtka s chřipkou a né a né se jí zbavit. Was is das fur eine tolle Tasche? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 V 6. 3. 2016 v 6:55, klobadysek napsal: Se máš, já ležím od čtvrtka s chřipkou a né a né se jí zbavit. Was is das fur eine tolle Tasche?Q BAG SoziaJe to celkem šikovný na klíče, peněženku a podobný drobnosti. Trochu mi to vadí při sesedání, ale to chce asi zvyk a cvik. Přines mi to ježíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 niet nad to, po zime si poriadne zachladit vsetky klby.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Konečně mašinu ukázal celou! A pocity? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 noo.. jazdi to v ramci kategorie jak besny pes. teda ten motor evidentne navrhoval kompletny magor, no da sa s tym jazdit spokojne aj pomaly aj rychlo, co je velke plus. prekvapujuco dobra ochrana pred vetrom aj bez kapotaze. do zakruty to pada samo na hmotnost si treba zvyknut, ale to je asi jasne na pohlad. obcas som sa previezol na tradicnom dvojvalcovom cruisri takze mi to nie je uplne cudzie ale toto je ina liga. celkovo velka spokojnost. kategoriu cruiser odskrtavam ako vyriesenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xnokiax Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 (upraveno) hodne dobre!!! https://www.facebook.com/beccarigiada/videos/10153324470531046/ neviem vlozit to video samotne Upraveno 7. března 2016 uživatelem xnokiax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Tak na tom jsem jezdil. Užasny peklostroj a nej zazitek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 V 7. 3. 2016 v 19:38, xnokiax napsal: hodne dobre!!! https://www.facebook.com/beccarigiada/videos/10153324470531046/ neviem vlozit to video samotnemoc nerozumím co je dobre a hlavně hodně ??? hrozná pi...........a :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 (upraveno) V 7. 3. 2016 v 19:38, xnokiax napsal: neviem vlozit to video samotneTen plnostihly pan je instruktor, nutne dodat.. Upraveno 8. března 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 doprdele práce ať uz je hezky a dá se jezdit konečně :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Taky mě z tý zimy už hrabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se