Ace.Rimmer Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 mě taky už nevim jak víc jí přeleštit :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Krasnej monstrik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Klasika, klobouček. Měl jsem černýho, kdepak je mu konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Ja sedyho,s4r,cerveny kola. Taky to byl mazlik a fantasticky svezeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 (upraveno) Ten můj byl ještě první generace, vzducháč, naprostá klasika... jednoho dne se probudím a koupím si černý Evo 1100, IMHO největší fešák celé dynastie Monsterů kua jeden je zrovna v inzerci, ale červenýhttp://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ducati/ducati-monster-1100-evo/ducati-monster-1100-evo-904322.html Upraveno 10. března 2016 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 ten cibulakovy softail nema chybu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Soft je krasnej! Ja si jedu zitra pro sportstra tak jsem zvedav jak vypada prisel mi ucet za prestavbu a rolady sou v ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 V 10. 3. 2016 v 21:22, Jagman napsal: Soft je krasnej! Ja si jedu zitra pro sportstra tak jsem zvedav jak vypada prisel mi ucet za prestavbu a rolady sou v .......tak dej fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Strocek Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 já nevim mě snad přijdou ty starší mašiny hezčí, jako ty nový to už je takový moc technický a elektornický atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 V 10. 3. 2016 v 21:47, Strocek napsal: já nevim mě snad přijdou ty starší mašiny hezčí, jako ty nový to už je takový moc technický a elektornický atd...ale monster, sportster za me pořad dobry :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 u mna je to tiez jedno ci monster alebo sportster - ani na jednu sa neposkladam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Taky mám radši starší motorky. Už se těším, až trochu omyjou silnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 V 10. 3. 2016 v 22:47, instant napsal: u mna je to tiez jedno ci monster alebo sportster - ani na jednu sa neposkladam a ja nic většího nemůžu mít :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 V 8. 3. 2016 v 21:16, Geodet napsal: Taky mě z tý zimy už hrabe.Na to pomůže jediné, neleštit, jezdit? Já jel štědrodenní vyjížďku. Pak na Silvestra. Pak se to zkazilo, ale pár dnů, kdy už byla spláchlá sůl a sucho, se našlo. Když jsme jeli nedávno přes Vídeň, tam to vypadalo jako v plné motorkářské sezóně. A na našich silnicích koneckonců taky, sezóna už frčí... Na té fotografii, neznáš motorkáře s tabletem? Něco hledá na FB nebo fotí? Zajímal by mne důvod, proč někdo vozí na motorce na focení tablet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 ..jak nelestit. Cestak sa ma lesknut, ja by som na spinavu masinu nesadol, len keby som musel. Vsetky som mal vyblyskane jak cukrik. Taka CB750 + zakvitnute pole repky = krasne stravene nedelne dopoludnie ..nieco co skalni geländesport fans nikdy nepochopia, heh. Mam kolegu GS freaka a ked som sa ho raz spytal "a jak to cistis" vystrasene na mna pozrel a hovori "necistim.. a naco??" kazdy to mame nejako inak, no. Vela ludi so sebou vlaci tablety v batozine, lebo je to skladne a pomerne odolne- mozno prave cital maily ked dohrmel cibulak, co je na tom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk1 Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Měl jsem oboje - Sportstera i Monstera a dodnes lituju, že jsou pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Tak jsem dodělal tu zadní partii - jsem docela spokojenej. Ještě musím posunout taštičku, umejt to a vyměnit na sezónu pneu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 V 11. 3. 2016 v 8:13, Ivan Lelák napsal: ............. Na té fotografii, neznáš motorkáře s tabletem? Něco hledá na FB nebo fotí? Zajímal by mne důvod, proč někdo vozí na motorce na focení tablet... Já jednou viděl lyžaře s tabletem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Mas to pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2016 Ten cibulák je Holanďana, který je majitelem hospody (na Slovensku), před kterou stojíme. To je ten pán v tričku. Z mojí motorky jsou tam vidět vlevo kufry. S tím tabletem fotí manželka kamaráda. Dokonce s tím za jízdy natáčí videa. Výsledek je vždy pod psa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se