Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se podivám před cestou a pak při tankování kontroluju na mapy.cz a taky dobrý. Ovšem nějakej držáček na mobil plánuju výhledově. 

Návštěvník Jagman
Odesláno

Ja byl taky uz mi to zas jezdi a vse je ok tuk tuk :) zitra jedu na snizeni takze po dvou sezonach konecne poradne dosahnu .....

post-30201-1459706947,72.jpg

Odesláno
  V 3. 4. 2016 v 15:55, Wanderer napsal:

Dneska jezdilo snad všechno na dvou kolech. Na vyjíždce jsem si připadal, jak na motosrazu...

To je nadhera, k niecomu takemu sa isto aj ja casom dopracujem.

Odesláno

Pekna oranzada. Kdysi byl muj silene velkej sen LC4kovej advik..., nez jsem se na nem svezl :)

Návštěvník Strocek
Odesláno

Dík. LC4 je moto do 50km rádius kdo s tím jezdí něco delšího, tak je sadomaso i když problém, že by mě bolel zadek nemám, sedlo to má docela pohodlný polstrovaný. Na delší štreky bych volil pochopitelně něco jinýho, ale zase s tím pak nemůžeš do lesa nebo na pole, když se ti zachce. Prostě co kategorie to jiný určení a neexistuje univerzální motorka...

Odesláno

Dyt ja vim, mel jsem prestizku :) Si pamatuju, jak tusim nekde kolem kila byla takova vibrace, ze jsem mel rozostrene videni :)

Ten advik byl/je super na dalkove cestovani, hlavne mimo cesty. Dyt je to v podstate rallyovej special. Ja mel takovy ty romanticky predstavy, jak to nalozim a pojedu a pojedu a kdyz jsem si uvedomil, ze 80% myho jezdeni je silnice, 15% pseudo off road, kterej das s trochou opatrnosti i na ss :) a zbytek takovy to mr.ani za barakem, kde se zase hodi lehka, tak jsem vycouval. Ale libi se me porad. Mam rad ten dakarskej look:)

Odesláno

Kamarádovi byla tuto sobotu odcizena motokrosová Kawasaki KX250F. Přijel zájemce na koupi motocyklu který se z testovací jízdy už nevrátil. Nechal u domu nepřepsané auto v hodnotě asi 15tis., které zabavila policie. Tímto bych chtěl jen upozornit na zvýšenou opatrnost při prodeji moto. Vždy předem zkušební jízdou zinkasovat hotovost a nejlépe neprodávat u garáže aby si kupující jen neobhlížel terén. Opatrnosti není nikdy dost a kamarád už stejnou chybu určitě nikdy neudělá.

http://kradeze.motoinzerce.cz/kradez.php?kid=783

Odesláno

Wanderer: To je nádhernej Bawor. Auta od nich mě nebavěj, ale motorky dělaj dokonalý. U nás jezdí frajer i se sajdou s nějakym WWII strojem asi R75. Vždycky jedou s malym klukem a na hlavě wehrmacht helmy. Nejsem nácek, ale vždycky mi cuká v pravý ruce. To jsou fakt parádní stroje. 

Odesláno
  V 5. 4. 2016 v 19:23, Roland Sands napsal:

Kamarádovi byla tuto sobotu odcizena motokrosová Kawasaki KX250F. Přijel zájemce na koupi motocyklu který se z testovací jízdy už nevrátil. Nechal u domu nepřepsané auto v hodnotě asi 15tis., které zabavila policie. Tímto bych chtěl jen upozornit na zvýšenou opatrnost při prodeji moto. Vždy předem zkušební jízdou zinkasovat hotovost a nejlépe neprodávat u garáže aby si kupující jen neobhlížel terén. Opatrnosti není nikdy dost a kamarád už stejnou chybu určitě nikdy neudělá.

http://kradeze.motoinzerce.cz/kradez.php?kid=783

nehorázna drzost, ten ksicht si ale pamätá dúfam.
Odesláno

ja som si predstavil ako o 30minut skor, niekde o dve ulice, vedla podobnym stylom prisiel k autu v hodnote 15tisic, kde dal do zalohy lopnuty telefon so sim-kou, z ktorej volal na ten inzerat, ze pride obzriet motorku.. tito zlodejski hadi su strasni zm*di

Odesláno

Tak a máme za sebou první držku. Jezdecká chyba, nechal jsem se strhnout jízdou ve skupině a nejel podle svých schopností.

Já OK, roztržený kevlarový džíny, vyválenej po štěrku a hlíně. Motka o něco hůř - budeme lakovat, a pár věcí měnit (zlomená stupačka, řadička, blinkr, plexi...) - zkrátka už to není panna. <_<  : Nejpošramocenejší ze všeho psychika jezdce. První noc jsem nemohl spát a furt se mi to vracelo, mohl jsem tam taky zakejhat, stačilo pár metrů a mohl jsem líbat betonový mostek. 

Fotky neposílám, tak nějak se z toho zatím neraduju. Nicméně, jak to dám během příštích dnů do cajku, musím zase jezdit, je to droga...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Motorkáři se dělí na to co lehli a na ty co to ještě čeká, takže buď rád, že si OK. Já když to složil poprvý a zatím naposled... (fároše krásný plasty bez poskvrny) tak jsem měl takovej pocit, asi tejden, jako kdyby mi umřel pejsek... hrozně mi to bylo líto a od tý doby už jsem neřádil jako před tím, ač teda to složení bylo v malý rychlosti na štěrku když jsem dobržďoval do křižovatky. Důležitý je pak až to budeš prodávat, poznamenat nepadlá, pouze při manipulaci v garáži  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...