nividic Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2016 V 6. 4. 2016 v 17:44, klobadysek napsal: Tak a máme za sebou první držku...No hlavně že jsi celej. Zbytek pořešíš a jestli to bylo výchovný se uvidí. Každopádně přeju brzký zotavení a spoustu dalších radostných km.
Waya03 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Má někdo tip, kam zajít v Praze vyzkoušet nějakou pěknou přilbu na moped? Něco moderního,avšak adekvátního k Babettě 207.
xjr1 Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Klobadysek: Na lakování se vykašli, tě bude zbytečně zdržovat, dej to do kopy technicky a hurá zpátky na silnici:-). Za ty léta už jsem sebou taky párkrát praštil, takže moc dobře vím, o čem mluvíš, když zmiňuješ pošramocenou psychiku jezdce...ale dá se to zas rozjezdit;-). Držím palce!
simon_magus Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 neznate nekdo Lucky cow ze Znojma? Resim skutr (takze sorry za offtopic )
luidis Odesláno 7. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2016 Lucky cow - profi přístup, super komunikace, všechno jsem si odzkoušel, všechno zařídili, takže za mě ok. I ostatní mašiny vypadaly ok, žádné šroty. Ale nebyl to skútr, ty mají, myslím, někde jinde.
instant Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) skvele, odporucam pozriet aj ked nie ste emergency doktor. a skoda ho, no.. Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem instant
TLD Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 JJ, to byl frajer. I ty zavodnici tehle prirodnaku jsou borci.
Duke650 Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 (upraveno) To video potvrzuje dve veciZe ti borci maji obrovske ocelove koule (nevim jak se s tim vejdou na motorku)A ze britsky smysl pro humor je proste the bestRespect P.S.Kua toto jsem nemel videt Upraveno 12. dubna 2016 uživatelem Duke650
instant Odesláno 12. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2016 + to ze Severne Irsko stale nema letecku zachranku, to je sila.. samozrejme nejde len o poloblaznov co to drbu 200mph pomedzi kamenne muriky pri organizovanom preteku. Je predsa len 21 storocie a sme v Europe..
warann Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Tak jsem vyrazil na technickou s mírnou zvědavostí, jak to bude po zpřísnění prohlídek, o němž se všude mluví. Průběh? Jen další evidenčka. Štítek, VIN (který nemohli najít), pár fotek, hotovo. Co se týče technickýho stavu, naprostej nezájem. Takže si jen potvrdili, že to je ten samej kus, co viděli před dvěma rokama a hotovo. Takže pohoda, akorát nevím, co to má za smysl. Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem warann
TLD Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Tak to si me potesil, ja uz premyslel kde mam sedlo, druhy stupacky, origo podsedlovku....
instant Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 dnas ma minul novy vylesteny HD Tourglide - alebo ako sa to vola, taky ten co vyzera ze ma kapotaz urobenu zo stareho vodneho skutra - a... ja som ho vobec nepocul. ale ze vobec. ten bol snad elektricky alebo co.
Qvido Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 V 13. 4. 2016 v 13:25, TLD napsal: Tak to si me potesil, ja uz premyslel kde mam sedlo, druhy stupacky, origo podsedlovku.... Mě jednou kvůli absenci druhého sedla a stupaček vyhodili z STK.Nejvíc jím ale vadilo že motorka dovezená z USA nemá parkovací světlo.Technik mi jízlivě říkal, to jsem zvědavej jak tu parkovačku na opakované vyřešíte.Ta jsem spustil žárovičku do paraboly a na řidítka přiizolovat vypínač, ten blb na to čuměl jako puk.Povídám mu; je vám jasný že hned jak odsud odjedu tak tu opičárnu sundám, on na to že mu to je jedno ale v současnosti je motorka OKTak to nepodceňuj !
TLD Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Tak ja to sedlo v garazi najdu a dam ho tam a stupacky hodim do baglu az tam pojedu...
Návštěvník km.kmk Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Tohle je fakt nad lidský chápání. ...respekt jak prase
instant Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) ...a pre porovnanie rychla plechovka http://youtu.be/t7gmbQ8KxM4 Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem instant
Duke650 Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) V 13. 4. 2016 v 16:28, km.kmk napsal: Tohle je fakt nad lidský chápání. ...respekt jak prase Isle of Man je narez, jedina vyhoda je, ze startuji jednotlive a kazdy ma trat relativne "pro sebe". Co se deje, kdyz tyto magory vypustis na podobnou trat s hromadnym startem? Koukej a nedychej ;-) Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Duke650
klobadysek Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 V 13. 4. 2016 v 16:28, km.kmk napsal: Tohle je fakt nad lidský chápání. ...respekt jak prase Jo, tak z tohohle mi tuhne krev v žilách. Nevím jestli je to perspektivou kamery, ale vůbec nestíhám sledovat. Bych byl mrtvej do 5 sekund.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se