vojt Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 Mám za sebou fajnovej několikadenní vejlet, tady stojim na hrázi rybníka Naděje poblíž Frahelže..Tohle géeso jsem samozřejmě koupil na Chronomagu. Pěkně jsme se sžili. Je to jako když přídeš domů a natáhneš si ty svoje pohodlný tepláky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2016 kukurica kam len dovidis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 no retaz je pre mna tiez nieco nove... doteraz som mal len remen ak neratam pioniera co mal retaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 a este jeden zaber na rozetu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 Hodinky aj motorka su paradne, ale tu retaz by som asi premeral, tako na pohlad vyzera kusok hrdzava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 A co ma spolecneho rez a vytahanej retez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 A co ma spolecneho rez a vytahanej retez? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2016 To ze ked je hrdzava zvonku mohla hrdzaviet aj zvnutra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 To je o-ring retaz a sanca ze jej nieco je v dosledku tej hrdze je mala az nulova. Skor by som povedal, ze to predchadzajuci majitel lestil a umyval o106 a neprehanal to s jazdenim. Co inac zvysku motorky pomerne prospieva Inac ten posledny Diavel ma uz tusim remen, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Klasika diavel má pořád řetěz, xdiavel má řemen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 No tak uplne ruzove to nie je, O-ring neO-ring, hrdza nikdy nie je znamkou nicoho dobreho. Clanok ti zhrdzavie okolo kruzku, to poskodi kruzok a ten prepusti vodu dovnutra a z retaze sa ti zacne sypat jemnucky cerveny prasok. Ci uz pri umyvani, alebo po jazde v dazdi, kazdopadne retaz nebola osetrovana ako sa patri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Klasika diavel má pořád řetěz, xdiavel má řemen.Aha jasne, ja som myslel ze uz je len xdiavel, duknu nejak moc nesledujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Cali, staci to umejt a druhej den mas povrchovou rez, to jeste neznamena, ze je retez out. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 na svete je popici aj bez pokemonov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 na svete je popici aj bez pokemonovSouhlas...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 Chvili jsem myslel, ze to jsou prustrely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 No jo, Cýro, jenže já až teď zjišťuju, jak krásný je nekoukat se NĚKDY na svět ze sedla skrz výkladní skříň. A nejde jen o bzuky rozpláclé na plégru místo na mně... Ty už jsi to zjistil a máš strojů víc, já na to pomalu přicházím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 No jo, Cýro, jenže já až teď zjišťuju, jak krásný je nekoukat se NĚKDY na svět ze sedla skrz výkladní skříň. A nejde jen o bzuky rozpláclé na plégru místo na mně... Ty už jsi to zjistil a máš strojů víc, já na to pomalu přicházím... Ivánku. Máš pravdu. Proto jezdím na Crossbones bez plexiskla, i když jsem ho asi před rokem koupil. Není to tak nějak prostě ono. Ale na delší cestu je velkou mašinu plégo pohoda. Myslím, když chceš jet jen v tričku a na hlavě s půlhrachem. Což jsem ještě před pár lety taky považoval za hazard a tudíž za holý nesmysl. Prostě lidi i nálady se občas mění.Ten Maxík je super. Měl jsem v čase postupně dva. Jednoho slabýho s 98PS a potom siláka 145 PS. Byla to zábava....šlo s ním krásně předjet, ale umění bylo se v té rychlosti zase zpátky zařadit do pruhu. Potom jsem si koupil tu speciání výztuhu na rám, která se šrouboavala k motoru a bylo to o dost lepší. Jednou jsem ho půjčil kamarádovi, který ho tlačil několik kilometrů k benzince, páč jsem mu neřekl, že rezerva se musí elektricky přepnout. Jo to byly časy...ještě nebyly mobilní telefony. Jinak bych mu to řekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 ten priecnik na ram na Vmaxa, to su normalne spomienky toto.. sa mi vynorilo ked som to prvykrat videl/ cital v Motorrade ja som bol striktne cely zivot bez kapotaze, okrem skutra, kde to je tak nejak ziaduce, a CB1300SA, kde to proste bolo pekne, no.. ciastocne to bolo tym, ze pri mojich 190cm ziadna kapotaz poriadne nefungovala z tej rakety som aj ten maly stitok zlozil, robilo mi to neskutocny bordel v prilbe jak to tlacilo vsetok ten vzduch pod bradu. ale na tourera by som poriadnu kapotaz rozhodne chcel, to je pravda. tento a buduci tyzden idem dorobit par detailov co som odkladal (pridavne svetla, stebel klakson, vyhrievane gripy) a odomknut prve tri kvalty, tak som zvedavy.. /na stare kolena blbnem uz / + mozno pojdem smer CR, tak vas pridem pozriet, kto sa predo mnou neschovate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2016 ten priecnik na ram na Vmaxa, to su normalne spomienky toto.. sa mi vynorilo ked som to prvykrat videl/ cital v Motorrade ja som bol striktne cely zivot bez kapotaze, okrem skutra, kde to je tak nejak ziaduce, a CB1300SA, kde to proste bolo pekne, no.. ciastocne to bolo tym, ze pri mojich 190cm ziadna kapotaz poriadne nefungovala z tej rakety som aj ten maly stitok zlozil, robilo mi to neskutocny bordel v prilbe jak to tlacilo vsetok ten vzduch pod bradu. ale na tourera by som poriadnu kapotaz rozhodne chcel, to je pravda. tento a buduci tyzden idem dorobit par detailov co som odkladal (pridavne svetla, stebel klakson, vyhrievane gripy) a odomknut prve tri kvalty, tak som zvedavy.. /na stare kolena blbnem uz / + mozno pojdem smer CR, tak vas pridem pozriet, kto sa predo mnou neschovateJá se schovávat určitě nebudu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se