Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady si všichni jezdí a já řeším tohle... Po 1100km za týden, okolo východního Slovenska. Ty čtyřicítky ve stínu, stoupání a malá rychlost s kolonou ostatních motorek už bylo moc.

Ale sajdu jsem odpojil, vyměnil válce, písty, čepy a včera už proběhly první poskoky po zahradě. A asi to nechám na zbytek sezóny na solo.

• Odpovědi 14,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak ja se taky trochu pochlubim mojema soucasnejma holkama, pardon za kvalitu foto;-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

ta druhá je parádní tyhle knucklehead nebo bobber nebo jak se tomu říká se mi líbí (klidně si nechám vysvětlit co je co abych věděl), ale to boldo v zadu no nevim, bych se toho docela bál, že by to mohlo nadělat paseku kdyby k něčemu došlo.  

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

... no vono to nejni ještě hotový :-) tu opěrku z armovacího drátu jsem zdědil po předchozím majiteli a taky nevim jestli tam vydrží, ale zasejc se za to pěkně drží při kickstartu...

Návštěvník Strocek
Odesláno

to asi jo, ale až to někdo za tebou neubrzdí, tak ti to vystřídá páteř  :)

Odesláno

co poviete na tuto mam ist do nej?

Abych rekl pravdu tak zrovna tuhle motorku moc nechápu. Na rychle zatáčky to neni, do města je to těžký na cestování se to taky nehodí. Je to proste stylová záležitost na cestu do kavárny. Pri debatě s prodejcem ducati z nej vypadlo ze se to prodává samo(ještě lépe ta nova verze). Za ty penize bych volil raději hypermotarda, monstra s nebo bych si vybral neco u MV.

Odesláno

Cluzoe, me se to vubec nelibi.Asi dobra na machrovani, ale ja bych radsi monstera nebo hypermotarda jak pise RS.

Odesláno (upraveno)

je to moja nahrada za harleja...

dufam ze pohdolnejsia ja sa chcem lem par krat domesiaca povozit po okreskach... nic na dlhu trasu proste relax...

Upraveno uživatelem cluzoe
Odesláno

Jasny. A mas kolem sebe slusny okresky? Domnivam se, ze takovej bike bude na kvalitu silnice celkem ,,narocnej´´.

Návštěvník Strocek
Odesláno

bych řek, že to je takovej ekvivalent Vmaxu, což ne ni moje kategorie. To chce si na den pučit a pak se uvidí. Samozřejmě můžeme hodnotit vzhled a účelnost, ale to je tak všechno. Di to projet, třeba ti to sedne.   ;)

jo a mě se taky nelíbí... stejně tak ten hypermotard... to spíš monstra nebo streeta  :)

Odesláno

Strocek, designem asi jo, ale podvozkove urcite nee. Si myslim, ze se to asi bude vodit slusne, ono je to ve finale celkem mala motorka :), ale Vmax se me libil vice. Todle se me nelibi.

Návštěvník Strocek
Odesláno

jako těžko říct, jak to maj podvozkově naladěný, já sem na na nich nejel, ale já bych teda taky raději VMaxe, přeci jenom je to legenda a vzhledově se mi to líbí víc. Ale kdybych měl možnost, tak jedině KTM LC4 640, až jednou budu velkej, tak si jí koupim  :)

Odesláno

Nebude mat taka motorkra problemy so svetlou vyskou? ta vec pod motorom vyzera ze nebude velky problem ju nechat na prvom necitlivo navrhnutom retarderi.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...