Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Kup si staru vt750 a osekaj si to sam..

Shadowa (toho menšího) chce teď moje lepší polovička.  To bychom byli jak dvojčata a nevím jak moc do toho můžu zasahovat, aby to v ČR mohlo na silnici. Navíc mi vždycky shadow přišly takové disproporční.

EDIT: hlavně bych to asi ani nějak sofistikovaně sám udělat neuměl. A taky mám pocit, že když koupím motorku a začnu do ní vrtat dle svého vkusu a umění, tak ji hodnotově devalvuju.

Crossbones je čistokrevnej bobber. Ale to asi víš. Bohužel se už skoro nedají koupit za rozumný pěníze. Kamarád ho shání víc jak rok. Potom je ještě docela zvláštní exot v podobným duchu BMW Cruiser, kterej ale nesedne úplně všem. Nehledě k tomu, že u něj už cena taky dost stoupá. 

No jo, Crossbones asi (určitě) neklapne. Ale moc pěkná motorka.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Shadowa (toho menšího) chce teď moje lepší polovička.  To bychom byli jak dvojčata a nevím jak moc do toho můžu zasahovat, aby to v ČR mohlo na silnici. Navíc mi vždycky shadow přišly takové disproporční.

EDIT: hlavně bych to asi ani nějak sofistikovaně sám udělat neuměl. A taky mám pocit, že když koupím motorku a začnu do ní vrtat dle svého vkusu a umění, tak ji hodnotově devalvuju.

No jo, Crossbones asi (určitě) neklapne. Ale moc pěkná motorka.

Na přestavby v ČR zapomeň, nejen že klasicky na technické neprojdeš, ale už pomalu je problém i s policajtama, tím jsem si už prošel.

Pokud mašinu v duchu bobber tak leda origo, pokud jsou peníze tak Triumph se vytáhl s řadou pocházejíci z Bonneville, označení Bobber.

http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/classics/bonneville-bobber/2017/bonneville-bobber

Odkaz ke komentáři

Tak stavbu je lepší dát na cizí značky. Já tu jezdil sedm let na motorce s Floridskou registrací. STK nepotřebuješ vůbec a kamerový fašosystém si může leda tak ... :-)

Jasně, že když mě stavěli, měli blbý policajstký kecy typu: "A to je jako pravý, jo?" Povídám, " Tak to je snad vaše práce to rozeznat, ne?" 

Normálně jsem s tím jezdil přes hranice i mimo EU.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes se kluci vraceli do Ceske Lipy, tak sem je kousek doporovodil...

Prave si po trech hodinach za riditkama davam caj s rumem...

Uz je chladno...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Dnes bolo o 15.00 presne -0.5C a videl som 4ks motorkarov! 1x frajer so zenou vzadu, medzi dedinami,1x vyhrievany Harley s 1000svetlami a velkou kapotazou na rychlostnej ceste a 2fesaci tandem 1x na enduro a za nim 1x jogurt. Sucho teda tiez nebolo. To co bol dajaky zraz ci co ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...