Zmizík Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Dnes jsem poseděl na ?starém? Scramblerovi od kamaráda, velikostně mi pasujeTy kanistry jsou tam jako kufry? Mám ten projekt rozpracovanej už asi dva roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 ta zelena s kapotazou.. hmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 S co rikate na tohle? Za me parada: Kawasaki z900rsZa mě nevím, jako klasické / retro motorky mě berou, ale tohle je tak na půl cesty - centrální tlumič, výfuk na jedné straně, příliš viditelný chladič (stačilo dát do černé a bylo by to o 50. Z druhé strany to zase taková paráda není - ale asi tisíc lidí - tisíc chutí. Já jsem stará konzerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Ty kanistry jsou tam jako kufry? Mám ten projekt rozpracovanej už asi dva roky...Ahoj, ano jsou to kufry normálně z 10l kanystrů, které jsou riznute ve třetině (na fotce gumový lem), panty a zavírání je z vojenských beden. Jinak prej hodně dobře vypadají britské velké polní z 2.svetove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Ahoj, ano jsou to kufry normálně z 10l kanystrů, které jsou riznute ve třetině (na fotce gumový lem), panty a zavírání je z vojenských beden.Jinak prej hodně dobře vypadají britské velké polní z 2.svetoveJo, ok, dík. Chci to dát jen na jednu stranu, kde není vejfuk ale furt s tím nějak laboruju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Jo, ok, dík. Chci to dát jen na jednu stranu, kde není vejfuk ale furt s tím nějak laboruju. Mě se to moc nelíbí, ale je to rize praktická věc a než klasické brašny, tak tohle je super. A když sebou švyhneš o zem při cestě z Tesca, tak nerozbijes plato vajec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 instant, pro me nejkrasnejsi naha Kawa je ZRX Eddie Lawson replika. Ta zadni kyvka je proste krasna:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Mě se to moc nelíbí, ale je to rize praktická věc a než klasické brašny, tak tohle je super. A když sebou švyhneš o zem při cestě z Tesca, tak nerozbijes plato vajec :-)Hm, vono ve finále by bylo nejlepší asi todle.https://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/1495463/c85467-sady-sedlovych-tasek-a-nosicu/triumph-scrambler-06-15-nosic-a-brasna-na-levou-stranu-legend-gear-sw-motech-spanbchta1150920100-span.html?gclid=EAIaIQobChMI892Sx-qO2QIVEd0bCh34dQG6EAQYASABEgLy9_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) Hm, vono ve finále by bylo nejlepší asi todle. https://www.hzmoto.cz/cz/e-shop/1495463/c85467-sady-sedlovych-tasek-a-nosicu/triumph-scrambler-06-15-nosic-a-brasna-na-levou-stranu-legend-gear-sw-motech-spanbchta1150920100-span.html?gclid=EAIaIQobChMI892Sx-qO2QIVEd0bCh34dQG6EAQYASABEgLy9_D_BwEJe pravda, že ty kanystry dost vyčuhují...oproti brašně. Já jsem zastáncem batohu na zádech, kufry se mi nelíbí na žádné mašině Upraveno 5. února 2018 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) instant, pro me nejkrasnejsi naha Kawa je ZRX Eddie Lawson replika. Ta zadni kyvka je proste krasna:)Je to nadherny stroj, bez debaty. Moj ultimatny UJM bike je zrx1200 DAEG, ten sa predaval tusim len JDM. Su z toho nadherne upravy, zagoogli upravu od AC Sanctuary. Paci sa mi ich oznacenie RCM (Real Complete Machine).. Jako vsetky tie prdlatka co som kedy mal alebo jazdil su fasa, ale v kategorii benzinovych bajkov, dobre vymyslene a vyrobene japonske styri valce nic nenahradi. Upraveno 5. února 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Este v uprave Sanctuary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) este link: http://www.ac-sanctuary.co.jp/ napriklad co sa da vylestit zo stareho Zephyra 1100.. Upraveno 5. února 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 instant, jojo, tak tomu bych rozumel Moc prima motorky. ja na zrx jednou jel asi 300km a bylo to suprove, surove, pro me lepsi jak na cb nebo xjr. Ktery jsou taky moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 jj, CB1300 som mal a oproti ZRX to jazdilo fakt jak rolls royce. ...aj v zakrute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) Ahoj,chtěl bych vás požádat o chvíli vašeho času. Koukněte na projekt mého známého na startovac.cz "Dobrodružství Dálného východu"Nejen s vaší pomocí, by rád vytvořil film o výprávě na Dálný východOdkaz na startovac.czhttps://www.startovac.cz/projekty/dobrodruzstvi-dalneho-vychoduJeho předchozí dokument o cestě po Středním východě, dává tušit, že se máme na co těšit :-) Upraveno 5. února 2018 uživatelem Shane001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 (upraveno) V com je pointa? Chalan sa bavi cestovanim a filmovanim a hlada sponzora? Upraveno 5. února 2018 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 Pointa je v tom, že pokud ho lidé podpoří, tak vznikne o poznání kvalitnější dokument, než kdyby to dělal sám bez podpory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 ja tomu rozumiem, ale pytat si od ludi peniaze, to chce nejaky vyssi ciel nez len toto.. motorkovych aj inych cestopisov je plny youtube, mizernych aj vybornych. Ak maju ludia prispiet na nejaky konkretny, tak ich zaujima cim bude iny, alebo co zaujimave sa tym dosiahne. To co ja vidim ako problem jeho tvorby s peniazmi suvis nema.- remeselne je to dobre, trochu zbytocne sladke ale to uz je len moja osobna preferencia, rozhodne filmovat vie, ale k zaujimavosti to ma este daleko. To co tym videam chyba nekupi za peniaze. Potrebuje aby to bolo viac angazujuce pre divaka. Tie videa nemaju pribeh, nemaju catch, su to len take romanticke kolaze bez dejovej linie. Hovori ze su autenticke, ale on tam nazivo nepovie slovo, tvar ma tam sest sekund. Vylet nema ciel, nie je tam ziadna mapa, resp je ale v 12tej minute (!), rozpravanie v uvode videa je klise o spoznavani dalekych krajov.. Kua chlap tam stravil 7 tyzdnov - co zazil? podla videa najvacsie dobrodruzstvo bolo ze nedostal turkmenske viza... Proste toto ked zmeni, nepotrebuje prosit o prachy, ale dalsie video mu mozno nejake zarobi. Myslim si, ze vela ich aj tak nevyzbiera, nie ze by som mu to nezelal. jeden priklad kde to angazovanie divaka funguje: just my 0.02$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 jj, CB1300 som mal a oproti ZRX to jazdilo fakt jak rolls royce. ...aj v zakrute Tak ale srovnamame hrusky s hruskama, neni tohle moc velky rozdil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2018 cb1300 vs zrx1200? podla mna je to absolutne rovnaka kategoria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se