TLD Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Dikes, ale hadry zatim porad slouzi super ... Dekuje dalsi Kokot co tlaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Dikes, ale hadry zatim porad slouzi super ... Dekuje dalsi Kokot co tlaci... Jasný.. ;-)Apropo, kdyby někdo chtěl, tak mám moc pěkný a málo ježděný adventure komplet Olympia X-Moto. Stál 25, nechal bych ho za 9, při rychlém jednání za 8...Je to celé cordura, kožené panely, membránové vložky, integrovaný hydrovak a spoustu dalšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 bezne handry, dobre vetranie uplna spokojnost na pohodlne jazdenie mame auta, pani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 bezne handry, dobre vetranie uplna spokojnost na pohodlne jazdenie mame auta, pani.Tak na takové ježdění, jako máš na fotce si také neberu cestovatelské hadry, ale lehký a prodyšný mx komplet. Ale on je rozdíl, jestli jezdíš v lese kolem komína, popř. v Rumunsku z bivaku a zase zpět a nebo jestli jedeš sám po ose několik dnů do Gruzie a zpět... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Včera jsem se vracel domů za šera a deště, tak jsem si řekl, že bych mohl cvaknout, jak mohutně Bobina svítí a že to světlo tam takové není jen na parádu. Snad to z toho půjde trocha poznat. A s dálkovým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Včera jsem se vracel domů za šera a deště, tak jsem si řekl, že bych mohl cvaknout, jak mohutně Bobina svítí a že to světlo tam takové není jen na parádu. Snad to z toho půjde trocha poznat. received_1686368348077620.jpeg A s dálkovým... received_1686368334744288.jpegTvl, Bobina nesvítí, ta září! :-D Nechtěl bych Tě potkat v noci na horizontu, myslel bych, že už jsou tu... :-D Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Jsem právě pro další ostrov zamluvil tady tu lemru, co to je Bmw 310? Gs :-) Jsem ani nevěděl, že to existuje, ale za 400 éček na devět dní blbnutí po Mallorce, no nekupte to ...Ostrov je hodně zatáčkový v malých rychlostech, myslím že by to mohlo být ok, akorát já jsem prcek tak si nejsem jistý výškou. Co myslíte, znáte tento stroj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Jsem právě pro další ostrov zamluvil tady tu lemru, co to je Bmw 310? Gs :-) Jsem ani nevěděl, že to existuje, ale za 400 éček na devět dní blbnutí po Mallorce, no nekupte to ...Ostrov je hodně zatáčkový v malých rychlostech, myslím že by to mohlo být ok, akorát já jsem prcek tak si nejsem jistý výškou. Co myslíte, znáte tento stroj?Je to tuším úplná novinka... A výšky bych se nebál. Vysoké jako velké GS to asi nebude... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2018 Afri, neboj nic, sedlo to ma 83cm ako bezna motorka ale pojde to pod tebou o 10 cisiel do kolien este na Neutrali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Cha, to mě nenapadlo, musím víc papat a bude to dobré :-) Děkuji za postřehy. Je to vizuálně pěkná motorka, taková hravá, jen ten obsah mě upřímně překvapil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Ja uz take 300ccm malorazky aj stretavam po Bratislave a okoli, je to mrnave ale stiha to, tak preco nie. Asi sa to lahko ovlada, su to masinky mierene na zaciatocnikov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 hele jezdil jsem na tom mini gs minulý weekend, je to děsná prdel, ale jede to jako slušně normálně na 6, 132 km/h, je potřeba to víc točit optimálně okolo 7-8 tis otáček a není problém. je to měkký a docela se to vlní,ale stopu to drží skvěle tedy v porovnání s velkou motorkou, ale jinak za mne za 1. vůbec se toho neboj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) 330kg.. tak to som v klude, to boli harlejaci a adventuristi v klim pyzamach :-)330kg.. tak to som v klude, to boli harlejaci a adventuristi v klim pyzamach :-) si ma videl? Upraveno 4. května 2018 uživatelem ewolucionar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Bawo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 BawoKoukám, stejný hadry, stejná helma... ;-) Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 (upraveno) Tourafesaci GPSka na zitrejsi cestu tam je ,,nastavena´´, cesta zpet je z druhe strany Upraveno 4. května 2018 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Podel Dunaje az do Melku je to moc pekna cesta a motorek je tam kazdy rok hromada. Uzij si to tam! Moje me bohuzel premluvila, ze jedeme na chatu, takze ja tento vikend nikam... Prej uz sem se narajzoval dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 Ja to tam celkem znam, tu 119 jezdim casto, ted to mam naplanovane pres nejake prdelky na Bystřici, jezdim tam casto. Min tyden jsem byl v udoli Wachau, taky celkem pekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 si ma videl? co ja viem? vsetci ste na tom rovnaki manekyni.. ked kupujete z rovnakeho katalogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 5. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2018 Dopoledne s potěrem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se