Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Díky. Plánů je spousta, víc než realita dovolí. Jinak především musím ještě dodělat druhej díl. Fotky dělali kámoši, z nichž zejména jeden fotí fakt super. Ostatně s ním teď jedeme - vlastně to by se ti taky mohlo líbit - obytňákem do Řecka. Chceme to vzít přes Albánii, tak se docela těším. Nicméně to se netýká moto, tak to tu nebudu plevelit.

Pokud jde o moto, tak jsem ve fázi přemlouvání manželky, že bysme tu Ameriku dali ještě jednou spolu, resp. ve dvou párech. Ona preferuje auto, ale to mě pro tuhle oblast moc neláká.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jeje, kempikem do Recka zni jako spousty legrace :) Uzijte si to! Albanie pecka, pokud prestane zlobit krcni pater, tak kolem 6/9 tam taky mazu.

To chapu, zase s pani, pekne na pohodu autem, pochodit kopce, to je taky fajn. Plany skvele, preju at vse klapne!

Odkaz ke komentáři

6.9.? To bysme se skoro mohli potkat :-). Ačkoli to už asi budem v Řecku. jedeme se známejma, velkým obytňákem, už to máme vyzkoušený, že to společně dáme. V roce 15 Normandie + Bretaň, loni Balt (celý polský pobřeží). Oboje super. Teď na to máme 16 dní, takže na pohodu. V pátek večer jdu vyzvednout auto, v sobotu vyrážíme.

Na Albánii jsem zvědavej.

K tý Americe autem, fakt nevím. Jeli jsme 11 dní na moto a pak ještě týden autem (sekvoje, Yosemity, pak ještě SF) a bylo to takový jalový. Jako přesun z místa A do místa B, tam prohlídka atd. Přesuny jsem si vůbec neužil, za to na motorce jsem byl nadšenej kažou minutu. Snažím se brát, že ženská která se má vézt jako spolujezdec to vnímá jinak, ale ... prostě zatím doufám, že ji ukecám. Celkově mám letos 6 tis, což je na mě docelo dost a furt mě to baví, byť jedu třeba jen do práce  (to po pravdě jedzím na skůtru, ale je to Forza 300, takže na tu naši okresku výkon stačí a pro tenhle druh přepravy je celkově ideální).

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Díky, po pravdě jsem byl dost na rozpacích, jaký budou reakce. Nejsem zvyklej cokoli publikovat a když jsem viděl náhled článku, tak jsem se úplně zděsil a mále požádal Martina aby to stáhl ;-)

Naopak, mě osobně se to líbí, úplně mě to navnadilo, jednou to absolvovat také :) 

Odkaz ke komentáři

Waranne, pěkný čtení, trochu závist :-) A chválím i za Radio Dixie - jsou super!

Znáš je? To je fajn. Martin - majitel, šéf a vůbec duše rádia je můj dobrej kámoš, známe se asi 30 let a je pěknej příklad toho, že sny se mají a taky dají plnit.

Odkaz ke komentáři

Dnes prvý pad na moto v Prešove na križovatke , od policie (prihlasoval moto) v malej rychosti v 2ke mi to zdichlo , pravotociva do kopca prudko...Padaci rám , ohnute zrkadlo, rukou z dvojky do N a odtlacit z kopca do rovinky. Hanbil som sa jak pes, ale dobre oblečený citim len sval kolo lakta. Inac pohodicka. Zdvihol som , premavka pohoda. Nikdy bez oblečka mam sa rad.

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

Presne M.K. aspon viem ake to je keď o mic nejde. nebolo to v rychlosti, ale poucenie ze vzdy byt dobre obleceny!!! inak by sme dima so zenou vyberali kamienky

to Mitak: hej trosku trapne, ale som bol prekvapkaný ze sim to hned zdvihol a riesil logicky veci

Upraveno uživatelem gerhard
Odkaz ke komentáři

Dnes prvý pad na moto v Prešove na križovatke , od policie (prihlasoval moto) v malej rychosti v 2ke mi to zdichlo , pravotociva do kopca prudko...Padaci rám , ohnute zrkadlo, rukou z dvojky do N a odtlacit z kopca do rovinky. Hanbil som sa jak pes, ale dobre oblečený citim len sval kolo lakta. Inac pohodicka. Zdvihol som , premavka pohoda. Nikdy bez oblečka mam sa rad.

Správně, obleček vždy! Tak hlavně, že nic vážnějšího. Jak psali ostatní lepší série malých upadnutí než jedno velký. Občasné upadnutí k tomu prostě tak nějak patří, stydět se nemusíš.

Jen jestli mohu doporučit, počkej s vozením baťůžku - jednak abys ji tím padáním nevystrašil a druhak se radši rozjezdi, jako do začátku se radši s motorkou sžij, dej tomu 1000-2000 km než ji za sebe posadíš. Motorka se taky chová jinak po tou zátěží a ty si ji potřebuješ nejdřív osahat (motorku). Vím, že jste na to asi nažhavení, ale to je moje rada. 

Upraveno uživatelem klobadysek
Odkaz ke komentáři

v Presove je na niektorých križovatkách nejaký vyleštený asfalt, nedávno som siel tade po daždi dal som na križovatke nohy dole a klzký povrch ako sviňa. V jednej zákrute mi ušiel citelne zadok, zvyšok mesta som prešiel so stiahnutou riťou. 

Odkaz ke komentáři

Batuzek=polovicka hej? To ake super je. Hej oboznamil som ju co bolo , tak pockame jasne. A musime aj oblecko prenu.Dik

Správně, obleček vždy! Tak hla vně, že nic vážnějšího. Jak psali ostatní lepší série malých upadnutí než jedno velký. Občasné upadnutí k tomu prostě tak nějak patří, stydět se nemusíš.

Jen jestli mohu doporučit, počkej s vozením baťůžku - jednak abys ji tím padáním nevystrašil a druhak se radši rozjezdi, jako do začátku se radši s motorkou sžij, dej tomu 1000-2000 km než ji za sebe posadíš. Motorka se taky chová jinak po tou zátěží a ty si ji potřebuješ nejdřív osahat (motorku). Vím, že jste na to asi nažhavení, ale to je moje rada.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...