TLD Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Pekny pocteni, super fotky! Co planujes na priste ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Díky. Plánů je spousta, víc než realita dovolí. Jinak především musím ještě dodělat druhej díl. Fotky dělali kámoši, z nichž zejména jeden fotí fakt super. Ostatně s ním teď jedeme - vlastně to by se ti taky mohlo líbit - obytňákem do Řecka. Chceme to vzít přes Albánii, tak se docela těším. Nicméně to se netýká moto, tak to tu nebudu plevelit. Pokud jde o moto, tak jsem ve fázi přemlouvání manželky, že bysme tu Ameriku dali ještě jednou spolu, resp. ve dvou párech. Ona preferuje auto, ale to mě pro tuhle oblast moc neláká. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 No jeje, kempikem do Recka zni jako spousty legrace Uzijte si to! Albanie pecka, pokud prestane zlobit krcni pater, tak kolem 6/9 tam taky mazu.To chapu, zase s pani, pekne na pohodu autem, pochodit kopce, to je taky fajn. Plany skvele, preju at vse klapne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Parádní čtení, těším se na pokračování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) 6.9.? To bysme se skoro mohli potkat :-). Ačkoli to už asi budem v Řecku. jedeme se známejma, velkým obytňákem, už to máme vyzkoušený, že to společně dáme. V roce 15 Normandie + Bretaň, loni Balt (celý polský pobřeží). Oboje super. Teď na to máme 16 dní, takže na pohodu. V pátek večer jdu vyzvednout auto, v sobotu vyrážíme. Na Albánii jsem zvědavej. K tý Americe autem, fakt nevím. Jeli jsme 11 dní na moto a pak ještě týden autem (sekvoje, Yosemity, pak ještě SF) a bylo to takový jalový. Jako přesun z místa A do místa B, tam prohlídka atd. Přesuny jsem si vůbec neužil, za to na motorce jsem byl nadšenej kažou minutu. Snažím se brát, že ženská která se má vézt jako spolujezdec to vnímá jinak, ale ... prostě zatím doufám, že ji ukecám. Celkově mám letos 6 tis, což je na mě docelo dost a furt mě to baví, byť jedu třeba jen do práce (to po pravdě jedzím na skůtru, ale je to Forza 300, takže na tu naši okresku výkon stačí a pro tenhle druh přepravy je celkově ideální). Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Parádní čtení, těším se na pokračování Díky, po pravdě jsem byl dost na rozpacích, jaký budou reakce. Nejsem zvyklej cokoli publikovat a když jsem viděl náhled článku, tak jsem se úplně zděsil a mále požádal Martina aby to stáhl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Díky, po pravdě jsem byl dost na rozpacích, jaký budou reakce. Nejsem zvyklej cokoli publikovat a když jsem viděl náhled článku, tak jsem se úplně zděsil a mále požádal Martina aby to stáhl ;-)Naopak, mě osobně se to líbí, úplně mě to navnadilo, jednou to absolvovat také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Waranne, pěkný čtení, trochu závist :-) A chválím i za Radio Dixie - jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Waranne, pěkný čtení, trochu závist :-) A chválím i za Radio Dixie - jsou super!Znáš je? To je fajn. Martin - majitel, šéf a vůbec duše rádia je můj dobrej kámoš, známe se asi 30 let a je pěknej příklad toho, že sny se mají a taky dají plnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Dnes prvý pad na moto v Prešove na križovatke , od policie (prihlasoval moto) v malej rychosti v 2ke mi to zdichlo , pravotociva do kopca prudko...Padaci rám , ohnute zrkadlo, rukou z dvojky do N a odtlacit z kopca do rovinky. Hanbil som sa jak pes, ale dobre oblečený citim len sval kolo lakta. Inac pohodicka. Zdvihol som , premavka pohoda. Nikdy bez oblečka mam sa rad. Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Ako ze motor chcipol a zadne slo do smyku? Kazdopadne, hlavne ze si OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 No konečně, už jsme se všichni báli, že to nikdy nepoložíš ;-)))) Buď rád za takovýto malý pád. Lepší série malých lehkých trapných pádů než něco vážnějšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Ani nemusel jít do smyku. Pokud mu to zdechlo a ztratil rychlost v náklonu, tak si ustlal. Je to prkotina pokud se mu nic nestalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 (upraveno) Presne M.K. aspon viem ake to je keď o mic nejde. nebolo to v rychlosti, ale poucenie ze vzdy byt dobre obleceny!!! inak by sme dima so zenou vyberali kamienky to Mitak: hej trosku trapne, ale som bol prekvapkaný ze sim to hned zdvihol a riesil logicky veci Upraveno 28. srpna 2018 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 Já myslím, že jsi to hned zdvihl, protože jsi byl nas-anej, a měl jsi vyplavený adrenalin :-) Mnoho šťastných kilometrů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 28. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2018 super čtení, chci tááákýýý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 (upraveno) Dnes prvý pad na moto v Prešove na križovatke , od policie (prihlasoval moto) v malej rychosti v 2ke mi to zdichlo , pravotociva do kopca prudko...Padaci rám , ohnute zrkadlo, rukou z dvojky do N a odtlacit z kopca do rovinky. Hanbil som sa jak pes, ale dobre oblečený citim len sval kolo lakta. Inac pohodicka. Zdvihol som , premavka pohoda. Nikdy bez oblečka mam sa rad. Správně, obleček vždy! Tak hlavně, že nic vážnějšího. Jak psali ostatní lepší série malých upadnutí než jedno velký. Občasné upadnutí k tomu prostě tak nějak patří, stydět se nemusíš.Jen jestli mohu doporučit, počkej s vozením baťůžku - jednak abys ji tím padáním nevystrašil a druhak se radši rozjezdi, jako do začátku se radši s motorkou sžij, dej tomu 1000-2000 km než ji za sebe posadíš. Motorka se taky chová jinak po tou zátěží a ty si ji potřebuješ nejdřív osahat (motorku). Vím, že jste na to asi nažhavení, ale to je moje rada. Upraveno 29. srpna 2018 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 v Presove je na niektorých križovatkách nejaký vyleštený asfalt, nedávno som siel tade po daždi dal som na križovatke nohy dole a klzký povrch ako sviňa. V jednej zákrute mi ušiel citelne zadok, zvyšok mesta som prešiel so stiahnutou riťou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Batuzek=polovicka hej? To ake super je. Hej oboznamil som ju co bolo , tak pockame jasne. A musime aj oblecko prenu.Dik Správně, obleček vždy! Tak hla vně, že nic vážnějšího. Jak psali ostatní lepší série malých upadnutí než jedno velký. Občasné upadnutí k tomu prostě tak nějak patří, stydět se nemusíš.Jen jestli mohu doporučit, počkej s vozením baťůžku - jednak abys ji tím padáním nevystrašil a druhak se radši rozjezdi, jako do začátku se radši s motorkou sžij, dej tomu 1000-2000 km než ji za sebe posadíš. Motorka se taky chová jinak po tou zátěží a ty si ji potřebuješ nejdřív osahat (motorku). Vím, že jste na to asi nažhavení, ale to je moje rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 29. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2018 Člověče je vidět, že si z východního Slovenska. Já ti rozumím akorát předložky. Jinak nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se