xnokiax Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 uz sa zacinaju veci kompletizovat a konecne sa bude moct zacat montovat lebo jaro sa uz blizi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Jsem si dneska na mezinárodním shopu HD vybral takové fakt pěkné zrcátka. Tak dneska se objednávám na garancku v Hradci a že si je rovnou u nich objednám. Nemají Ecko, a objednal to ani neumí... Se trefim. Si to snad v červnu až pojedu přes US koupím tam... Upraveno 6. února 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Jsem si dneska na mezinárodním shopu HD vybral takové fakt pěkné zrcátka. Tak dneska se objednávám na garancku v Hradci a že si je rovnou u nich objednám. Nemají Ecko, a objednal to ani neumí... Se trefim. Si to snad v červnu až pojedu přes US koupím tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To já koupil zrcátka na Triumph originál v prodejně a cmyslel jsem si jo tak stojí docela dost tak budou homologované a světe div se nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Jako dneska už se s těmi neoriginál zrcátky běžně vyhazuje od technické, tak ať se pak nedivíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Ano vím o to moc ale nejde ...Ale myslíš si že když ti autorizovaný prodejce prodá díl na motorku že by to mělo být v pohode a pak zjistíš že neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 To si nemyslim. AD prodava treba spousta kitu na okruhy, mx trate atd a vse bez homologace. To ecko si mas hlidat sam. Ze to prodava AD nic neznamena. Muj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 Ano hlídat sám s tím souhlasím ,ale AD by tě mohl alespoň upozornit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2019 O tom žádná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 To já koupil zrcátka na Triumph originál v prodejně a cmyslel jsem si jo tak stojí docela dost tak budou homologované a světe div se nejsou Taky jsem tak koupil na Thruxtona 1200 nové oválné zrcátka a homologaci nemají :-). Ale věděl jsem do čeho jdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Co máš za rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Já ho koupil hned jak se začal prodávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petandosek Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Je to nádherná motorka hned bych do ní šel taky ale vzhledem k času bych ji nevyužil jako druhou .Kde jsi kupoval v Praze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Pěkně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Hmm, tak ono to půjde i do výroby. Z článků během podzima jsem měl dojem, že tohle bude jen prototyp. https://motosvet.cz/novinky/618-jawa-perak-350-bude-k-dostani-az-na-konci-roku-2019.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 To je sice fajn, ale bohužel můžeme indům jen závidět. Blbý ekonormy :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Myslíš, že to v ČR nebude smět na silnici? To asi neee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) No nebude to asi homologovane,... ale podla mna proste len pre to ze sa to Indom neoplati vybavovat pre tych par kusov co by tu predali a nie pre to ze by to neslo. Ma to vstrekovanie a prd vykon takze emisie by to asi aj plnit mohlo, maximalne by tam museli dat nejkay masivejsi lauf s nadorom... a ABS to ma tiez. Retrachtivy europan nema az taky problem si priplatit za Triumph. Upraveno 12. února 2019 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Já mám zase pocit, že za 60k se to tu bude prodávat jak housky na krámě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Nemyslim, jednak by to tu bolo minimalne za 100 a jednak je to len 30konova 300vka. Budget oriented jazdci siahnu po jetom japoncovi a nahanaci retrostylu si radsej priplatia za nejaku ozajstnu motorku napr za ten litrovy Triumph. nebojim sas ze to Indovia nemaju zratane... keby malo zmysel to sem vozit tak by to vozili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se