financ Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 máš na tom i ty nový laufy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Díky kluci. Mám na tom nové laufy, dělany na zakázku podle starých výfuků z 60 let. Do konce měsíce by měla být včetně kapoty v hliníku, tak jsem zvědavý na výsledek. Zatím co jsem dělal doma kopyto nádrže, tak by to měla být pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Já už se nemůžu dočkat svoji nové krásky. Upraveno 6. května 2019 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 RE je velice krásný stroj s anglickými kořeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 A je za velmi příznivou cenu. Až ho budeš mít doma napiš svoje postřehy z jízdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 To Vítek75: když vidím tvůj nick, nedá mi to,moje cafe racer club kšiltovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 (upraveno) Škoda, že se nedá v Evropě koupit Royal Enfield diesel. Upraveno 6. května 2019 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak ještě led světlo a asi 8" T-Bars a vzhled bude doladěn, pak se půjde na výkon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Snad už bude teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Samé hezké stroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Snad už bude teploJeště ho máš?? Už jsem myslel, že jsi ho prodal a nechal si jen Adventurera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Když už jedem v těch tříválcích, tak jedna z podzimu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak ještě led světlo a asi 8" T-Bars a vzhled bude doladěn, pak se půjde na výkon Horhe tohleto ja nádhera. Konečně haryk co nemá ledničku a televizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Horhe tohleto ja nádhera. Konečně haryk co nemá ledničku a televiziDík, taky se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 RE je velice krásný stroj s anglickými kořeny tak RE je dosledne vykoreneny uz niekolko desatroci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Ještě ho máš?? Už jsem myslel, že jsi ho prodal a nechal si jen Adventurera.Mam oba Triumphy a furt premyslim kteryho strelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Mam oba Triumphy a furt premyslim kteryho strelit. Tak to bude těžká volba. Každý má něco :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Hi-fi vejlet na H-D. Dovezl jsem si další nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 To teď dává HD místo USB? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Tak to bude těžká volba. Každý má něco :-)Frknu obě na bazos a uvidíme :-) se to vyresi samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se