boban Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Pěkný. Chorvatsko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Na jihu...Daleko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Chlapi, nekupoval jste nekdo moto v K2 Vrbovka? Nebo v podstate obecne - da se ukecat sleva z cenikovy ceny? Asi poprvy v zivote pujdu do novy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Taky se zeptam.Nemate nekdo ulozeny odkaz v oblibenych na video ktere se jmenovalo myslim Cornering bible?Pokud mozno i v CJ. Ja to kdysi videl v AJ a asi tam byly aj titulky, ale ted jsem nasel jen nejakou rusky mluvici verzi.Kamarad by to rad videl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Youtube a hladat twist of the wrist cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Edwenčer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Youtube a hladat twist of the wrist cz.Diky moc, me vubec nenapadlo to zkusit i jako nazev cesky :-) diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 este ten baworacky koncept - seriovka v 2020 (viac verzii). Kvuli tomuhle bych si snad aji udelal noty na masinu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Chlapi, nekupoval jste nekdo moto v K2 Vrbovka? Nebo v podstate obecne - da se ukecat sleva z cenikovy ceny? Asi poprvy v zivote pujdu do novy... Nikdo nic? Jeste jeden dotaz vespolek, nazory... Vracim se po letech. Nemam aspiraci zavodit ani nejak dramaticky cestovat, proste sem tam do prace (spis malo), nebo se vecer projet, nebo vikend jednodenni vylet, projizdky. Proste relax. Nejradeji bych nove cb1100 ex, ale to je daleko financne.V Honde me lakaji na cb650r, prekvapive se na to dobre vejdu a libi se mi.Ve hre je starsi Bandit 1250 s polokapotou.. Nebo treba sv650? Zaroven me leta laka Guzzi Sport 1200A nebo BMW r1200, klasika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Toto som dnes videl vo Viedni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 No a na kterou stranu ses zařadil. Ano, nebo ne? :-) prý neexistuje nikdo mezi ... Btw, před čtyřmi dny v super úpravě zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1131-motorkáři/?p=2350184 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Ten tvoj prispevok zle zacina,lebo ja jazdim BMW no a teraz k tvojej otazke.Pokym som sa k nej uplne nepriblizil,tak som bol fascinovany a uz som rozmyslal,ako budem doma guglit a kupovat,ale po lepsiom zhliadnuti mi to spracovanie plastov prislo az moc "lacne" ako na cinskych skutroch,tak teraz neviem.Mozno len zly ocny odhad a oblapavat som ju tam nechcel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Kvuli tomuhle bych si snad aji udelal noty na masinu..Dyt to je jednak nepohodlny a jeste nevic osklivy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Boban, ano. Projel jsem chorvatskej tet, pak me chytil zub a z bosenskych hranic jsem si dal uprk smerem doms. Pekne brufen k snidani a v 9hod jsem odpalil, ve 20.15 jsem byl doma. Peknejch 1007km Zitra jdu k doktorce, tak uvidime , alespon mam duvod se tam vratit a dokoncit plan, protoze je to tam pecka, mam to tam ,,dole´´ moc rad .mAra bomba, uzivej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 9. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2019 Doufám, ze zub uz ok. Jaký tam mas gumy? Co bys poradil jako ideál na 1290 SAR? Mam tam porad tovární Scopriony, na asfalt super, ale na mimo nej to neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Dyt to je jednak nepohodlny a jeste nevic osklivy :-) to je vacsinou aj prvy sex a co ma byt.. nacelnik ma vytribeny vkus (rozumej paci sa mu to co mne), tak by som ho nechal nech si tie papiere urobi. garaz ma velku inac bmw motorrad slubuju v seriovke minimum elektroniky, takze bude asi len sest trojpismenkovych skratiek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Edwenčer podla mna ich furt robia male.. urcite by sa este dala zvacsit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 boban> já mám na 1290 SAR Continental Trail Attack, perfektní guma, se kterou se dají brousit stupačky, ale to je taky spíše a jen na silnici. Zkoušel jsem Metzeler Karoo3, ale na mokru katastrofa, na vodě ty gumy prostě nedržely. Hledám dobrý kompromis na ježdění cestou necestou už poměrně dlouho, přemýšlím teď delší čas nad MotoZ Tractionator, ale nechce se mi přijít o to skvělé svezení na asfaltu, tak uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 speslmbcz> Diky. Mam stejne dilema, ty tovární Pirellky na asfaltu supr drží, nechce se mi s nima dolu, ale zas mi prijde skoda mit R moto a nesvezt se sem tam mimo nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 10. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2019 Nikdo nic? Jeste jeden dotaz vespolek, nazory... Vracim se po letech. Nemam aspiraci zavodit ani nejak dramaticky cestovat, proste sem tam do prace (spis malo), nebo se vecer projet, nebo vikend jednodenni vylet, projizdky. Proste relax. Nejradeji bych nove cb1100 ex, ale to je daleko financne.V Honde me lakaji na cb650r, prekvapive se na to dobre vejdu a libi se mi.Ve hre je starsi Bandit 1250 s polokapotou.. Nebo treba sv650? Zaroven me leta laka Guzzi Sport 1200A nebo BMW r1200, klasika... Tak to zkusim zestrucnit... Guzzi 1200 sportBandit 1250SV 650 Nazory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se