Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Chlapi, nekupoval jste nekdo moto v K2 Vrbovka? Nebo v podstate obecne - da se ukecat sleva z cenikovy ceny?

Asi poprvy v zivote pujdu do novy... :)

Nikdo nic?

Jeste jeden dotaz vespolek, nazory... Vracim se po letech. Nemam aspiraci zavodit ani nejak dramaticky cestovat, proste sem tam do prace (spis malo), nebo se vecer projet, nebo vikend jednodenni vylet, projizdky. Proste relax.

Nejradeji bych nove cb1100 ex, ale to je daleko financne.

V Honde me lakaji na cb650r, prekvapive se na to dobre vejdu a libi se mi.

Ve hre je starsi Bandit 1250 s polokapotou..

Nebo treba sv650?

Zaroven me leta laka Guzzi Sport 1200

A nebo BMW r1200, klasika...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten tvoj prispevok zle zacina,lebo ja jazdim BMW ;) no a teraz k tvojej otazke.Pokym som sa k nej uplne nepriblizil,tak som bol fascinovany a uz som rozmyslal,ako budem doma guglit a kupovat,ale po lepsiom zhliadnuti mi to spracovanie plastov prislo az moc "lacne" ako na cinskych skutroch,tak teraz neviem.Mozno len zly ocny odhad a oblapavat som ju tam nechcel.

Odkaz ke komentáři

Boban, ano. Projel jsem chorvatskej tet, pak me chytil zub a z bosenskych hranic jsem si dal uprk smerem doms. Pekne brufen k snidani a v 9hod jsem odpalil, ve 20.15 jsem byl doma. Peknejch 1007km :) Zitra jdu k doktorce, tak uvidime , alespon mam duvod se tam vratit a dokoncit plan, protoze je to tam pecka, mam to tam ,,dole´´ moc rad :).

mAra bomba, uzivej!

Odkaz ke komentáři

Dyt to je jednak nepohodlny a jeste nevic osklivy :-)

to je vacsinou aj prvy sex a co ma byt.. :)

nacelnik ma vytribeny vkus (rozumej paci sa mu to co mne), tak by som ho nechal nech si tie papiere urobi. garaz ma velku :)

inac bmw motorrad slubuju v seriovke minimum elektroniky, takze bude asi len sest trojpismenkovych skratiek :)

Odkaz ke komentáři

boban> já mám na 1290 SAR Continental Trail Attack, perfektní guma, se kterou se dají brousit stupačky, ale to je taky spíše a jen na silnici. Zkoušel jsem Metzeler Karoo3, ale na mokru katastrofa, na vodě ty gumy prostě nedržely. Hledám dobrý kompromis na ježdění cestou necestou už poměrně dlouho, přemýšlím teď delší čas nad MotoZ Tractionator, ale nechce se mi přijít o to skvělé svezení na asfaltu, tak uvidím.

Odkaz ke komentáři

Nikdo nic?

Jeste jeden dotaz vespolek, nazory... Vracim se po letech. Nemam aspiraci zavodit ani nejak dramaticky cestovat, proste sem tam do prace (spis malo), nebo se vecer projet, nebo vikend jednodenni vylet, projizdky. Proste relax.

Nejradeji bych nove cb1100 ex, ale to je daleko financne.

V Honde me lakaji na cb650r, prekvapive se na to dobre vejdu a libi se mi.

Ve hre je starsi Bandit 1250 s polokapotou..

Nebo treba sv650?

Zaroven me leta laka Guzzi Sport 1200

A nebo BMW r1200, klasika...

Tak to zkusim zestrucnit...

Guzzi 1200 sport

Bandit 1250

SV 650

Nazory?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...