Z. Paul Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Bert + Dave123:Oba jste mi potvrdili i mé myšlenky. Díky Budu hledat DL1000. Kdyby někdo o solidním kousku věděl, budu rád za nasměrování - motorkare.cz projizdim denně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 (upraveno) Bert + Dave123:Oba jste mi potvrdili i mé myšlenky. Díky Budu hledat DL1000. Kdyby někdo o solidním kousku věděl, budu rád za nasměrování - motorkare.cz projizdim denně https://www.tipmoto.com/hledat.php?keywords=strom&keywordsloc=nazev&razeni=cenaa&x=0&y=0https://www.motoinzerce.cz/hledat.php?keywords=strom&keywordsloc=nazev&razeni=cenaa&moto=1&prodej=prodej&x=0&y=0Tak ještě možná okoukni tohle... Edit. Snaž se vybrat si radši dražší a vybavenější, dodělávky (kufry a td.) tě dost zdrží a můžeš díky nezkušenosti nakoupit nefunkční kokotiny. Edit2. Jinak díky za postřehy se SIM do Trackeru. Kaktus naprosto bez reakcí na jakýkoliv dotaz na jejich webu i na FB (Takže to mluví samo za sebe), Vodafone - na lince se mnou mluvilia nějaká pipina, ale asi to radši položila a zpátky nezavolala...a já na ten jejich telefonní automat už podruhé neměl sílu. Budu muset zajet na pobočku a něco vzít na místě. Upraveno 18. července 2019 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Do VF to chce zavolat na to cislo podpory firemnych zakaznikov.(co predpokladam ze si) a tam sa obycajne daju dohodnut slusne veci. Pokial uz si zakaznik tak pridat dalsiu sim cisto na sms by nemal byt velky problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Já teď řešil přestup k k operátorovi gomobil a minimálně komunikace a přehlednost stránek super. Mají dost možnosti jak si kredit nebo paušál individualizovat a bez závazku. Zkus to a uvidíš jestli to k něčemu bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2019 Dneska sváteční, 19 let a je jak nová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Bert + Dave123: Oba jste mi potvrdili i mé myšlenky. Díky Budu hledat DL1000. Kdyby někdo o solidním kousku věděl, budu rád za nasměrování - motorkare.cz projizdim denně Kolega má 650 Stromka a říkal, že to jede pěkně, že ta 1000 není o tolik lepší, aby se vyplatila shánět. Osobní zkušenost nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Noo já už mam DL1000 doma Zatim mam no hodnocení čas Měl jsem kliku na super prodavájícího, který sice nic neslevil, ale vše proběhlo naprosto suprově, bohužel nikdo z fora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Dneska sváteční, 19 let a je jak nováNebude na prodej? Když tak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 noooo, nevímmáš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Prosím o radu zdejší znalce. Junior má Brevu 800. Chcípá (Breva) na volnoběh za studena i za tepla. Taky při nastavení na vyšší otáčky. Byl s ní v Čakovicích ... a nic . Značkový servis nemá čas (až v září ?). Nějaké konstruktivní myšlenky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 Dobrej servis na Guzzi je v Sušici. http://www.prvnikozi.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2019 som bol vcera prubnut nove sedlo a manzelka novu prilbu. Obehol som male karpaty cez Brezovu pod Bradlom, za tych 200+ km som stretol asi 10 aut a 50 motoriek. Este aj v tom motorkarskom kutlochu v Dolanoch kde je bezne narvane sme boli o osmej vecer takmer sami. Tak nejako si predstavujem prijemne zabite popoludnie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Na to se přece nemůžeš vejít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2019 Na crosstourera sa zmestim pomerne komfortne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 DL 650. Jednoduché, věcné, funkční ... A letos zase na Balkán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2019 (upraveno) fakt som to neprilepil.. ale hlava (valcov) trochu stipala Upraveno 23. července 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 Chlapi mate někdo GiPro ukazatel zařazeny rychlosti?Mám menší problém, tak než s tím půjdu na motorkáři.cz tak zkusím místní bikery. Koupil jsem Gipro Atre G2 přímo pro moji moto (Dl1000 V-Strom). Instalace lehká, konektor jsem rozpojil a do každé části zapojil Gipro konektory. Pak jsem napojil 12V na oranžový/zelený drát od zadního světla. Otočím klíček a gipro jede kontrolu a pak ukazuje stupně. Funkčně naprosto super, automatická úprava jasu super. Jenže: Když tam Gipro nebylo, přístrojovka ukazovala zelenou kontrolkou N jako neutrál a pak při zařazeni 6 se rozsvitila jiná zelená kontrolka - aby bylo jasný ze tam je 6. Jenže po připojení Gipro se tahle druhá zelená kontrolka rozsvítí už při 5. A svítí i při 6. Jenže predtim fakt svitila jen při 6, zkusil jsem to vrátit zpět a vše při starém. Po znovu připojení (po očištění konektorů) zase svítí už od pětky. Nevíte kde muže být zakopaný pes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2019 (upraveno) ja mam GiPro na Rockete ale nemal som s tym najmensi problem. Skus sa ozvat vyrobcovi, chalani su z Madarska a mne odpovedali na otazky obratom. Mozno nie si prvy kto ma tento problem. https://www.healtech-electronics.com/contact/ Upraveno 25. července 2019 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Dneska jsem narazil na tohle. Lepší kulisy na parkování takovýhle motorky bys asi těžko vymyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 To je heavy , ppc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se