M.K. Odesláno 7. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2019 První majitel byl nějaký hlavoun z BMW, barvu si prej nechal namíchat, takže teoreticky by měla bejt jediná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 uz to tu bylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Som z toho volaký zmätený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Asi to bude cifra, ale svoje kupce si to najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2019 Cifra cca 1.5 mil. Ale vzhledem k "exkluzivitě" mi to nepříjde úplně přemrštěné. Spíše se bojím, že při schvalování narazí na spoustu byrokratů a může to do značné míry ovlivnit konečný vzhled a funkčnost motorky. Varianta s karburatorem by se mi líbila víc, snad jej nechají, alespoň jako "slepý" díl. Navíc vést "hotovou" směs z karbce takhle napřímo přes kompresor si taky neumím moc představit. (Trochu mi to příjde, že je to tady spíše pro celkovou "kompletnost" stavby před první prezentací). Přibude další elektro kolem brzd (nebo sem si nevšiml,ze by tam bylo ABS). Další otázka bude, jak se bude chovat motor při provozu, zda se neobjeví dětské chyby. U tohoto prototypu je vidět, ze to ještě v motorce neběželo. Řetězy pohonů jsou nádherné, otázka bude životnost a údržba a zda válečkové řetězy zůstanou...Otázek vyvstává více, než odpovědí, ale klukům fandím a držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 https://pacholek.com/den-1-konec/?fbclid=IwAR3xMSZ1o3VkXZltHYAJm4CSulunwEcnuwTiG6j94Sl43y1XWx9bWbj9910Blog účastníka nehody, motorkare, (popsaná v prvním článku) a jeho následné dny v nemocnici. Docela síla, ikdyz to píše formou vtípků. Oba zijou, ale vinou kokota se život obrátil o 180 stupňů s vyvrtkou. Jak říkám, síla.Já jen aby to nezapadlo: ten blog má dopsaný až do dne, kdy byl propuštěn z nemocnice. Mezitím mu založili transparentní účet, kde nabíhají příspěvky na - mimo jiné - vysněnou bionickou protézu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 On pořad přidává ... ten článek o pustění z nemocnice je ze včera další články ještě budou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 To doufám, že přidá :-) ale teprve včera jsem tam našel jeho transparentní účet. Jsem jeden z těch "dvoulitrových" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Kromě ježdění udělám doma i nějakou opravu, často se synem. Tady jeden boxer, se zadřenou klikou a ještě jsem dělal něco málo na převodovce. Takhle to dopadá, když se šetří s olejem. Včera jsem to složil, snad to bude fungovat. Ale mám z toho radost a dobrý pocit, tak snad ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2019 Pekne. Ja si len zelam, aby som mal na toto cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Přemýšlím nad sportovním autem. Ale když si Sednu na tlustou Bobinu, tak si říkám, jestli by to nebyly vyhozené peníze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Zjevne fanda: Upraveno 15. září 2019 uživatelem Baldic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Přemýšlím nad sportovním autem. Ale když si Sednu na tlustou Bobinu, tak si říkám, jestli by to nebyly vyhozené peníze...Tak já už to mám poladěný a prej to jede jak ďas. Ještě novou spojku a předělat předek a snad příští týden to bude doma. Snad se letos sklouznem ještě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 A tos strašil, že už se letos nesvezes. Dej pak vědět, až to budeš mít doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jasan, dneska bude spojka, řídítka jsou v lakovně a prej něco se zadní brzdou. O víkendu mám malou, ale během příštího týdne to snad bude doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2019 Guy je proste borec.. 435km/h na jednej mili s pevnym startom. LINK Pre predstavu, vzletova rychlost A380 je 200mph a potrebuje na to snad tri kilometre.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Aktualizace stavu:Řidičák jsem úspěšně udělal a už ho i mám. Stroj jsem taktéž zakoupil a z jeho výběru jsem nadšen. Na začátek je to asi jedna z nejlepších voleb. Včera jsem využil počasí a začal odkrajovat své první kilometry. Dnes jdu pokračovat. Sám jsem zvědavej, jestli časem budu mít choutky na něco jinýho. Dík všem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Gratuluju, sympatická motorka. Hlavně opatrně! A nešetřit na věcech jako pořádné boty, páteřák a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 V této oblasti jsem již byl aktivní a rozhodně jsem neškudlil. Nicméně boty si pořídím ještě jedny, vyšší. Mám jen takový kousek nad kotník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2019 Před lety jsem se dvakrát vysekal, tak proto prudím s vysokými botami, páteřákem, pořádnými rukavicemi atd. Dnes bych pořídil i bundu s airbagem, to tenkrát neexistovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se