Wanderer Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 (upraveno) Tvl kontrolka, tyhle starosti bych chtěl mít. :-) Já dneska rozebral můj spodový boxer a trošku mě to rozhodilo. Klika na GO, setrvačník na tvrdochrom, zlomil jsem jeden kroužek, mazací kanály jsou plné čehosi, utržené šrouby ložiskového domku. Ale v zásadě nic, co bych už před tím nedělal. :-) Upraveno 22. října 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Nic co by neslo rozlestit, ze? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Extremni mizerie: nic lepsiho sem ted nesehnal. Je to to pismenko SFotka by nebola? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Je tam olej, voda a S (to nevim co je) Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Stojánek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Diky za info, startoval sem to dost na divoko po delsi odstavce tak jsem mel obavy (myslel sem ze to je servis). Tak to mame s wandererem co na praci pres zimu Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Neblbne ti spínač na sklopenej stojan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 A tak pozdě. :-) Co přes zimu, já musím mít do zimy hotovo. Třeba pořádně nasněží a konečně bych rád vyzkoušel lyži a sněhové řetězy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Stal jsem na miste a stojanek byl dole takze spinac funguje spravne. Rozjet by me to asi stejne nenechalo takze vse cajk. (pojistka) Jedine co neni fajn je betonovy chod plynu. Neblbne ti spínač na sklopenej stojan?Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 premazes a je to. daj foto celej masiny, ked uz mas taku paradu v garazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Problem je ze clovek tim heftem taha dva kably a kazdy ten kabel jde ke 3 karbcum. Zahrate to trosku povolilo ale neni to porad ono. Uz sem se podival na net a promazu lanka primo na karbcich. Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 na tych motoroch nie je nic len tak.. vsetko krat dva alebo krat tri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Zdravím dárce orgánů. Já dnes využil pěkného počasí a tak nějak jsem zakončil letošní sezónu projížďkou po j.čechách a vysočině. Provoz v pohodě, až na tu prd.l . Jawa hold není na dlouhý cestování. Teda aspoň pro mě. Bylo to ale hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Teda ten kufr je na retrobajku drsnej. E: A díky za tip na stojany Constands, už je doma nevypadá zle, tlustý roury a slušná stabilita. Upraveno 25. října 2019 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 V kufru vozím svačinu a ND Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 To klidně voz, ale v dobách týhle jawičky se kufry dělaly doma ze splachovačů WC... Tvůj tam prostě nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 já kdysi někde viděl kufr udělaný z pivního soudku, samozřejmě z toho hliníkového, ten by pasoval. Byla to nějaká menší velikost, nevím už kolik to tenkrát mělo objemy. A ještě dvě takový připomínky, vzhledem k tomu že bude asi jeden z posledních hezkých víkendů, prodloužený a ještě před Dušičkama. Bude se jezdit a motorkáři určitě taky.Tak zaprvý, když to klopíte do zatáčky, držte se svý půlky silnice, Mnozí si to představujou tak že jedou deset centimetrů od čáry a v náklonu jsou někde hlavou proti volantu protijedoucího auta. Já rád uhnu blbovi co se chce zabít, nemusím být u všeho ale někdy fakt není kam a když mi něčí helma projde pár centimetrů od zrcátka, není to nic o co bych stál. A druhá věc, nesviťte dálkovýma. Furt a všude se kritizujou mlhovky a tohle je stejný nebo spíš horší protože to je úmyslně. Nejste líp vidět. Jen víc a hrozně blbě. Je vidět jen zářící flek, není poznat co to je, jak je to rychlý, kolik toho je a co to dělá. Je to protivný, je to hloupý, je to arogantní. Je to přístup "teď jedu já, všichni mi táhněte z cesty!" Taky by se vám nelíbilo kdyby vám někdo úmyslně napral do helmy dálkovkama, tak mi neperte do zrcátek. Tak hezký víkend, užijte si silnic ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Když jedu po sluníčku, teďka na podzim, když už je nízko, svítím dálkovejma. Není v tom Pepo nic arogantního, sou to prostě bobky. A kufr sem si chtěl udělat z 5l zelenýho plechovýho kanystru ale furt nevím, jak to zakomponovat. Upraveno 25. října 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 no já se například bojím těch zmíněných klopičů, že mi jejich helma urazí půl auta a taky nejezdím s bácbalovou holí vystrčenou z okýnka. Opravdu je to blbý. je to prostě oslnění na plný pecky. na to není omluva. nemůžu omezit nebo dokonce ohrozit druhého jen proto že mám jakýsi pocit že to tak bude lepší. Nebude. Jen to zhoršuje podmínky na už tak dost blbých silnicích. když potkáš idiota, sestřelí tě ikdybys měl na sobě lunapark. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Me v aute ve dne motorka jeste nikdy neoslnila tak, jak popisujes. Spis to jen evidentne nemas rad a tak vymejslis picoviny. Howgh, svitit na podzim dalkovejma budu dal, i kdyby ses z toho posrals. Upraveno 25. října 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se